autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Zimbabwe

Aloitussivu > Zimbabwe

Autovuokraamo Zimbabwe - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Zimbabwe sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Bulawayo Lentokenttä

Harare Lentokenttä

Victoria Falls Lentokenttä

Zimbabwe

Autovuokraamo Zimbabwe
Autonvuokraus Zimbabwe

Käyttöönotto

Virallisesti kutsutaan Zimbabwen tasavallan, tämä maa sijaitsee Etelä-Afrikassa, hieman pohjoiseen Etelä-Afrikassa. Tämä sisämaavaltio kansakunta on myös reunustavat Botswana, Sambia ja Mosambik. Zimbabwe virallisesti saavuttanut suvereniteettia alkaen Iso-Britannia vuonna 1980, seuraavat 14 vuotta tunnistamattomana olotila hallitus Rhodesia.

Väestö ja kieli

Koko väestöstä Zimbabwe on noin 12 miljoonaa euroa. Noin 85% ovat kristittyjä, monet zimbabwelaiset pidä uskonnollinen vakaumus yhdistyvät kristillinen ja paikalliset uskonnot. Suurin etninen ryhmä on Bantu-speaking Shona, joka käsittää 70%. Ndebele sisältävät 20% väestöstä. Valkoinen zimbabwelaiset muodostavat alle 1% väestöstä. Tärkein puhuttujen kielten täällä ovat Shona, Sindebele, ja Englanti. Vuonna 2006 maa oli alhaisin elinajanodote maailman, mukaan YK: n Maailman terveysjärjestön elinajanodote miesten oli 37 vuotta ja naisten 34 vuotta.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Suurimmissa kaupungeissa Zimbabwe ovat Harare (1,5 miljoonaa asukasta), Bulawayo (700000 asukasta), ja Chitungwiza (340000 asukasta). Nykyinen poliittinen ja taloudellinen tilanne on tehnyt Zimbabwen vähemmän suosittuja turistien keskuudessa. Länsiosissa maata ovat yleensä turvallisempia matkailijoille kuin itäosissa, ja huolimatta näistä vaaroista, Zimbabwe ylpeilee useita merkittäviä matkailukohteita. Victoria Falls, alajuoksun jakaa Sambia on yksi tärkeimmistä kansallispuistoista Zimbabwessa. Maan suurin kansallispuisto, Hwange kansallispuisto, on toinen suosittu matkailukohde niille, jotka etsivät norsuja ja muita villieläimiä. Great Zimbabwe, Masvingo, ominaisuuksia edelleen valtakunnan, joka hallitsi alueen rautakauden lopulla, tuhansia vuosia sitten.

Ilmasto

Zimbabwen ilmasto on trooppinen ja lämmin. Korkeammalle yleensä viileämpi. Maan kokemuksia sadekausi kestävä marraskuusta maaliskuuhun.

Talous

Päätoimialoilla Zimbabwessa ovat platina, kulta ja timantti kaivos, maatalous ja matkailu. Sekä maatalouden ja matkailun on laskenut viime vuosina. Vuodesta 2003 vuoteen 2009 maassa elettiin laukkaava inflaatio, mikä tekee valuutan lähes arvoton. Vuonna 2009 Zimbabwen dollari keskeytettiin. Kauppaa maassa nyt tapahtuu Yhdysvaltain dollareissa ja monet muut valuutat, kuten euro ja Etelä-Afrikkalainen randia. Vuodesta 2009, Zimbabwen talous on ollut rebound, ja jatkaa kasvuaan huolimatta poliittinen epävarmuus. BKT on arviolta 6400000000 dollari dollaria, viennin 2900000000 dollaria, ja tuonti 4400000000 dollaria.

Kuljetus

On olemassa useita suuria lentokenttiä Zimbabwessa, joista suurin on Hararessa. Kansainväliset lennot ovat ensisijaisesti muissa Afrikkalainen maissa. Viime vuosina useat lentoyhtiöt ovat vetäytyneet maan yli huolta poliittisen ja taloudellisen myllerryksen. Kun matkustat Zimbabwessa, tietävät, että bussit ovat yleensä huonossa kunnossa jopa Afrikkalainen standardeja. Tiestön kuntoa, etenkin sisällä ja suurten kaupunkien välillä, on parantunut merkittävästi viime vuosina. Auton vuokraus on yksi parhaita tapoja matkustaa Zimbabween.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt