autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Viro

Aloitussivu > Viro

Autovuokraamo Viro - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Viro sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Kuressaare Lentokenttä

Tallinna Lentokenttä

 

Viro

Autovuokraamo Viro
Autonvuokraus Viro

Esittely:

Itämeri kiertyy Viron pohjois-ja länsiosissa rajalta. Viro on etelään Suomen pohjoispuolella Latvian ja länteen Venäjän.Se on tunnettu kauniista saarista, musiikin festivaaleilla, sekä puutuotteet.

Väestö ja kieli:

Virossa on noin 1,3 miljoonaa ihmistä elää siellä. Suurin uskonto Virossa on sekularismi. Itse asiassa vain 29% väestöstä pitää itseään uskonnollinen. Näistä 14% samaistua Viron evankelis-luterilaisen kirkon ja 13% on osa Venäjän ortodoksisen kirkon.
Virallinen kieli Viro on virolaisten, mutta Venäjän ja Suomen puhutaan myös. Englanti on suosittu alueilla, joilla on suuri määrä matkailuun, ja voit myös löytää alkuasukkaat, jotka puhuvat saksaa ja ranskaa.
Kulttuurisesti, 69% väestöstä on etnisiä virolaiset suomalais-ugrilainen tausta. Venäläiset säveltää 25% väestöstä. Ne ovat jäänteitä päivinä kun Venäjä hallitsi kansakunnan. Voit myös löytää suomalaisia, valkovenäläisiä ja ukrainalaisia.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Tallinna - Pääkaupunki asukasluku on noin 400000.Se on vanhin pääkaupunki Euroopassa ja perustettiin noin 5000 vuotta sitten. Käy Toompean linna, joka oli ensimmäinen puinen linna, katso arkkitehtuurin vanhassakaupungissa, ja tutkia modernin ja nykytaiteen ja Kumun taidemuseo.

Tartu - Tartu asukasluku on noin 100000.Täältä löydät Viron kansallismuseo, jossa on yli miljoona Viron esineitä ja antaa kattavan kuvan Viron historiasta. KGB solut museo sijaitsee KGB: n vanha pääkonttori, ja antaa sinulle tarkan käsityksen Venäjän tiedustelupalvelu.Tarton taidemuseo tarjoaa paitsi taidetta kuuluisa virolaisia, mutta myös rakennus nojaa puolella, joten se ihme sinänsä.

Narva - On väkiluku on noin 60000 Narvassa.Voit vierailla keskiaikaisessa, Tanskan, Hermann Castle tai matkustaa joen toiselle remontoituna Venäjän, Ivangorodin linnoitus. Toisenlaista dynastian symboli, katso Kreenholm Manufacturing Company, joka oli suurin puuvillan tuotantolaitos Euroopassa aikana sen aika.

Moniste ulkoilmamuseo - Tämä museo voit oppia historian kautta esimerkki.Täällä voit tehdä köysi, spin lanka, and roll liinavaatteet. Jos olet joskus miettinyt, kuinka vaikeaa oli sytyttää tulipalon kivikauden tyyliin, voit oppia omakohtaisesti täällä.

Pärnu - Tämä kylpyläkaupunki asukasluku on noin 44000.Arkkitehtuurin kauneus osoitteessa Pyhän Katariinan katedraali, barokkityyliin kirkko, Ammenden, rakennettu tyyliin Art Nouveau vuonna 1905, ja Tallinnan Gate (Gustav portti), joka on viimeinen jäljellä oleva esimerkki siitä, mitä kaupungin muurit näyttäneet, kun he olivat vielä pystyssä.

Saarenmaan - Pääset tämän saaren ottamalla ensin lautalla Muhun ja sitten rajan pengertie.Vilsandin kansallispuisto on täällä sekä Kihelkonnan kirkko, Mihklin museo ja Angla tuulimyllyt.

Piusa Sand Caves - Nämä luolat sijaitsevat pitkin Piusajoen pohjoispuolella Obinitsasta.Yli viiden luonnonvaraisten lepakoiden suojataan näitä vanhoja piidioksidia kaivoksia.

Ilmasto:

Viro on lauhkea ilmasto, mutta Itämeren säätelee lämpötiloja pitkin rannikkoa enemmän kuin se lämpötila sisämaassa. Kesä (kesäkuu-elokuu) vaihtelee 11 ° C-22 ° C keskimäärin 3 tuumaa sademäärät kuukaudessa, ja talvella (joulukuu-maaliskuu) vaihtelee -2 ° C--11 ° C. Koska maa saa keskimäärin 2 tuumaa tai enemmän sademäärä kuukaudessa ja sillä on yli 100 sateinen päivää vuodessa, on tärkeää aina tehdä sateenvarjo käydessään.

Economy:

Viro on osa Euroopan unionin ja käyttää euroa (€) valuutan. Sen BKT on noin 27 miljardia euroa (USD). Insinööri-ja elektroniikka-, tietotekniikka-, puu-ja puutuotteet, ja palvelualoilla kaikki ajaa taloutta.Viro tuo koneet ja laitteet, tekstiili-, elintarvike ja kuljetusvälineet. Se vie puu, puutuotteet ja paperi-, elintarvike-, huonekalu-, tekstiili-, metalli-ja kemianteollisuuden tuotteita.

Kuljetus:

Lennart Meri Tallinnan lentokenttä ja Tarton-Ülenurmen lentokenttä ovat suuria kansainvälisiä lentokenttiä Virossa.Pärnu, Kuressaaren ja Kardla ovat pienempiä lentokenttiä.
Rautatiejärjestelmän Virossa on leikattu huomattavasti. Palvelu on rajallinen, ja ei ole alennuslippuja saatavilla. Älä odota aikatauluja päivitetään, ja niitä ei voi tulostaa ollenkaan.
Bussit ovat kalliimpia kuin junat, mutta aikataulut ovat säännöllisiä. Jos sinulla on matkatavaroita Stow, se maksaa ylimääräistä. On aina hyvä saada liput etukäteen jos matkustaa kaupunkien välillä.
Autolla on helpoin ja nopein tapa saada noin sisällä Viro. Ajovalot tulee olla päällä koko ajan ja sinun pitäisi tankata ennen lähtöä kussakin kaupungissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt