autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Venezuela

Aloitussivu > Venezuela

Autovuokraamo Venezuela - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Venezuela sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Caracas Lentokenttä

Maracaibo Lentokenttä

Maturin Lentokenttä

Venezuela

Autovuokraamo Venezuela
Autonvuokraus Venezuela

Käyttöönotto

Venezuela on sijoitettu pitkin Pohjois rannikkoa Etelä-Amerikassa. Se rajautuu Andien vuoristossa länteen, sademetsien hakkuista Amazonin alueella etelään, Karibian valtameren pohjoiseen ja joen suistossa tunnetaan Orinoco itään.Maa niillä raja Kolumbian, Brasilia ja Guyana.Lähes kaksinkertainen koko Kalifornian, Venezuela kuuluu yli 900000 km ².

Caracas, pääkaupunki Venezuelan asuu yli 3 miljoonaa asukasta.Maassa ja sen kaupungeissa asuu paitsi yhä enemmän Etelä-Amerikan maahanmuuttajia, mutta ne siirtyvät Etelä-Euroopassa, koska sen kasvu koulutuksen ja terveydenhuollon palveluja. Venezuela koostuu 23 valtioiden ja pidetään yhtenä kaupungistunein Etelä-Amerikassa.

Väestö ja kieli

Venezuela väkiluku on lähes 29 miljoonaa asukasta sekoitettu etniseltä taustaltaan erilaisia. Pääkieli puhutaan Venezuela on espanjalainen. Suurin osa etnisten ryhmien maassa luokitellaan Mestizo / Multiracial tai Euroopan. Suuria klustereita italialaiset, portugali, saksalaiset, arabien ja Afrikkalainen maahanmuuttajia löytyy myös koko maassa.

Maan suurin kaupunkeja ovat Caracas, Maracaibo, Valencia, Barquisimeto, ja Maracay.Suurin osa väestöstä Venezuelan asuu kaupunkialueilla.

Venezuelan maantiede on yksi kauneimmista Etelä-Amerikassa, jossa majesteettinen Andien vuoristossa länteen ja Guyanan Highlands kaakkoon.Tietenkin, Etelä rantaviivaa Karibian ja sen lähes 3000 kilometriä rantaviivaa tarjoavat laajan valikoiman nähtävyyksiä paikallisten asukkaiden sekä kansainvälisille matkailijoille.

Uskonto

Pääuskontona harjoitetaan Venezuelassa on Christian, katolisen nimellisarvo. Noin 95% venezuelalaisten luokitella itsensä roomalaiskatolinen, ja loput 4% luokittelee itsensä protestanttiset tai "muu".

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Kuten sen pääkaupunki, Caracas on yksi suosituimmista kaupungeista maassa.Suosituimmat ominaisuudet vierailijoille maassa myös kaunis Karibian rannikolla, Andien vuoristossa (Venezuelan korkein kohta, Pico Bolivar, nousee yli 16000 jalkaa). Pohjoisosassa Amazonin jokialueella on koti korkein vesiputous maailmassa, Angel Falls. Muita suosittuja sivustoja, maamerkkejä ja paikkoja Venezuelassa ovat kauniita Margarita Island, Canaiman kansallispuisto ja luolista löytyy Cueva del Guácharo.Siirtomaa sivusto Coro, sijaitsee Karibianmeren rannikolla, on nimetty Unescon maailmanperintökohteeksi. Kävijät Venezuela nauttia erilaisia ​​sisä-ja ulkoilua syvänmeren kalastuksen Karibian vaellus ylös mountainsides, kuten Mount Roraima. Enemmän kaupunkien toimintaan kuuluu museoita, arkkitehtonisten rakenteiden ja kulttuurin maamerkkejä.

Ilmasto

Venezuelan ilmasto on trooppinen, joten suurimman osan vuotta, se on kuuma ja kostea. Lämpötilat ovat maltillisempia maan ylängöillä. Lämpötilat Venezuela vaihtelevat viileämpi ja lauhkean korkealta keskimäärin noin 95 ° F (35 ° C) pitkin matalilla kulmilla tasangoilla.Vuosittain keskilämpötilat vuorilla keskimäärin 46 ° F tai 8 ° C. Koska sen laaja maantieteessä, Venezuela on neljä lämpötila ilmastossa, trooppinen, lauhkea kuiva talvi, kuiva, ja Polar.

Talous

Venezuelan talous nojaa vahvasti hänen tuontia ja vientiä. Hänen pääasiallinen hyödykkeiden ja vienti ovat, mutta eivät rajoitu maataloustuotteita, öljy, mineraalit ja kemikaalit. Tuonti koostuu koneet ja laitteet, rakennusmateriaalit, lääkkeiden, lääkinnällisten laitteiden ja maataloustuotteita. Venezuela on pitkään ollut yksi maailman suurimmista viejistä öljyä, mutta tarjoaa myös valtavia määriä kaakao ja kahvi. Valuutta Venezuelassa on Bolivar Fuerte.Venezuelan bruttokansantuote on 408 miljardia dollari vuodessa ostovoiman, Sijoitukseen 34. maailmassa.

Kuljetus

Liikkuminen Venezuela on helppoa, noin 444 lentoasemilla vuodesta 2013. Suuret lentoasemat kuuluu Thomas de Tässäpä Lentokenttä osavaltiossa Bolivar, Metropolitano kansainväliseltä lentokentältä ja Caracas Simon Bolivar Lentokenttä Caracasissa, vaikka Barquisimeto Jacinto ja Lara International Airports palvelee alueilla Läntisen Keski Venezuela. Yli 800 kilometriä rautateitä ja noin 100000 km maantiet tarjoavat helpon pääsyn kohteisiin ympäri maata. Hänen suuri satama kaupungit tarjoavat helpon pääsyn tuonnin ja viennin tavaroiden.

Julkinen liikenne ja junamatka ovat myös suosittuja Venezuelassa. Kaupunkialueilla, asukkaille ja matkailijoille tarjotaan monenlaisia ​​taksipalvelut, bussilinjoja ja autovuokraamossa. Autonvuokraus suositellaan ensikertalaiselle alueelle, koska sen avulla ihmiset voivat tutkia ja matkustaa omalla vapaa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt