autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Venäjä

Aloitussivu > Venäjä

Autovuokraamo Venäjä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Venäjä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Moskova Lentokenttä Domodedovo
Moskova Lentokenttä Sheremeyevo

St Petersburg Lentokenttä

Yemelyanovo Lentokenttä

Venäjä

Autovuokraamo Venäjä
Autonvuokraus Venäjä

Käyttöönotto

Ei vain Vikings hyvitetään löytämässä Amerikassa, ne ovat myös vastuussa ratkaista Venäjälle. Viikingit perustettiin ratkaisun mitä nyt Kiova myöhään yhdeksäs luvulla.Mutta ajan Kiovassa asukkaat kehittänyt identiteetin erillään niiden Viking perinnön, joka loi perustan mitä tuli venäläiseen kulttuuriin. Sittemmin Venäjällä on ollut monimutkainen poliittinen, mutta rikas sosiaalinen ja kulttuurihistoria.

Se on suurin maa maailmassa, joka käsittää yli 14 prosenttia maapallon maapinta-alasta. On kahdeksan aikavyöhykkeet idästä länteen. Se on rajoilla enemmän maita kuin mikään muu kansa lukien Azerbaidžan, Kiina, Viro, Suomi, Georgia, Kazakstan, Pohjois-Korea, Latvia, Liettua, Mongolia, Norja, Puola ja Ukraina.

Venäjä käsittää kaksitoista meret sen alueella ja asuu vanhin vuorijono (Uralin) sekä syvin järvi planeetan (Baikal). On neljäkymmentä kansallispuistoja ja neljäkymmentä Unescon Biosfäärialueet mutta myös katvealueet kuten Chernoble, kohtaus historian pahin ydinonnettomuus, ja alueilla yli-louhitaan ja vasemmalle karu.

Eniten kävijöitä keskittyä länsiosassa maata, mutta Jännitystä, Venäjä tarjoaa joitakin maailman kauko, koskematon-by-ihmisten alueilla jäljellä planeetalla.

Väestö ja kieli

Venäjän väkiluku on arvioida olevan 143 miljoonaa, ja suurin osa sijaitsee Länsi-osassa maata. Venäläiset ovat hallitseva etninen ryhmä monien muiden edustettuina kuten tataari, Ukrainan, Baškiiri ja Chuvash. Venäjän virallinen kieli on monia vähemmistökieliä puhutaan eri paikoissa.

Venäjällä ei ole valtion uskontoa ja suhteellisen pieni määrä ihmisiä aktiivisesti mihinkään kirkkoon. Arvio 20 prosenttia väestöstä on ortodokseja, jopa 15 prosenttia muslimeja, ja vain kaksi prosenttia muunlaista kristinuskon. Kuitenkin monet venäläiset samaistua uskossa mutta ei käytännössä, sitä on siirtynyt Neuvostoliiton vallan.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Suurimmissa kaupungeissa Venäjä esimerkiksi Moskovassa, pääoman, (pop: 10,5 miljoonaa euroa), Pietari (4,6 miljoonaa euroa); Novosibirsk (1,4 miljoonaa euroa); Jekaterinburg (1344000) Nižni Novgorod (1280000).

Suosituimmista matkakohteista muun muassa Moskovan Punaisella torilla, Kremlin, Leninin mausoleumi, Pyhän Vasilin katedraali ja Bolshoi-teatteria, koti maailmankuulu baletti yritys.Moskova on myös 80 museoita,

Pietarissa pidetään yhtenä Euroopan kauneimmista kaupungeista ja on joskus kutsutaan Venetsian Pohjois.Perusti Pietari Suuren vuonna 1703, kaupunki on kuuluisa arkkitehtuuristaan ​​edustama nähtävyyksistä, kuten Summer Palace, Talvipalatsi ja Iisakin katedraalit. Eremitaasi on yksi maailman suurimmista ja sen sollection sisältää teoksia da Vinci, Rafael, Rubens, Monet, Renoir, Cézanne, Picasso, Matisse, Michelangelo ja Rodin.

Saat enemmän ainutlaatuinen kokemus, käydä kaupunki Murmanskin aikana Festival of North, joka tapahtuu maaliskuun viimeisellä viikolla ja tarjolla hiihdon ja porot kilpailuista.

Sotši on yksi Venäjän suosituimmista Mustanmeren lomakohteista, joka sijaitsee lähellä Kaukasus. Sotši nauttii viileä subtrooppinen ilmasto ja lämmin merivesi ja tarjoaa modernia majoitusta. On myös lähellä vesiputouksia ja Jurmalassa kylpylöissä.

Vladivostok, Kaakkois Venäjällä, on kulttuurinen keskus Venäjän Kaukoidässä ja kotiin taiteen teattereita ja filharmoninen sinfoniaorkesteri. Vladivostok ympäröi Ussuri luonnonsuojelualue ja Kaukoidän Maritime Reserve jossa kävijät voivat nähdä karhua, Siperian karjut, Ussuri tiikereitä, ja harvinaisia ​​leopardeja.

Ilmasto

Valtaville maan tarkoittaa, että on monenlaisia ​​sää. Vaikka Siperia voi olla frigidi joutomaa suurimman osan vuonna Euroopan Venäjän alueilla ovat huomattavasti lievempiä.

Moskovassa ja Pietari, kevät ja syksy ovat erittäin lyhyitä.Se yleensä lunta marraskuusta huhtikuuhun. Kesät ovat lämpimiä Pietarissa taas Moskova pyrkii enemmänkin kuumalla säällä.

Talous

Hajoamisen jälkeen Neuvostoliitto, Venäjä meni yksittäisestä taloudesta markkinoihin perustuvia yksi yksityistetty teollisuudessa, paitsi energia-ja puolustuspolitiikan aloilla. Se on bruttokansantuote 1821000000000dollaria tuonnin koneet, ajoneuvot, lihaa, hedelmiä, pähkinöitä, ja lääketieteelliset laitteet.Major vientituotteita ovat öljytuotteet, maakaasu sekä puutuotteet.

Kuljetus

Tärkeimmillä kansainvälisillä lentokentillä kuuluu Moskovan Lentokenttä Yemelyanovo, Roschino, Magnitogorsk, Krasnodar, Vladivostok, ja Vnukovon.Julkinen liikenne, kuten bussit ja metrot on edullinen ja luotettava.

Paras tapa tutustua Venäjän laajalla alueella välillä sen Euroopan ja Aasian sivuilla on kautta Trans-Siperian rata, joka kulkee koivu-ja mäntymetsät, viehättäviä kyliä, viehättävä aroilla, ja Lake Baikal, koti maailman ainoa makean veden sinetti.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt