autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Unkari

Aloitussivu > Unkari

Autovuokraamo Unkari - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Unkari sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Budapest Lentokenttä

alkaen 13,-

päivässä

 

 

 

 

Kaikki lentokentät

 

Budapest Lentokenttä
Debrecen Lentokenttä

Gyor Lentokenttä

Sarmellek Lentokenttä

Unkari

Autovuokraamo Unkari
Autonvuokraus Unkari

Esittely:

Unkari sijaitsee keskellä Eurooppaa. Se rajoittuu Itävalta ja Slovenia lännessä, Slovakian ja Ukrainan pohjoisessa, Romania idässä, ja Kroatia sekä Serbia ja Montenegro etelässä.Se on parhaiten tunnettu sen paprika, posliini, Rubikin kuutio, ja gulassi.
On normaalia, että naiset on yläosattomissa kesällä ja julkiset hellyydenosoitukset ovat arkipäivää. Kuitenkin rahasta puhutaan pidetään tahditon.

Väestö ja kieli:

2011 väestönlaskennan lasketaan väestöstä lähes 10 miljoonaa euroa. Virallinen kieli on Magyar (unkari). Jos haluat oppia sitä, voit valita yksi monista 1-2 viikkoa upottamalla kursseja yliopistojen turisteille. Saksa ja Englanti ovat myös laajasti puhuu unkarilaiset. Etnisesti, 92% väestöstä on Unkarin ja 2-8% ovat Rooma (mustalaisia). On myös huomattava väkiluku saksalaisia, slaavit, ja Romanialaisia ​​.
Kun se tulee uskontoon, 52% väestöstä samaistuu roomalaiskatolisuus, ja 16% pitää itseään kalvinisti (Reformed). Myös muut kristilliset kirkkokunnat, kuten ortodoksinen ja luterilainen, sekä juutalainen väestö.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Budapest - Pääkaupunki asukasluku on noin lähes 2 miljoonaa ihmistä.Alue oli ensimmäinen ratkaistaan ​​kelttien ennen 1 mainos. Vuonna 1873 kaupungeissa Óbuda, Buda ja Pest yhdistettiin mitä nyt kutsutaan Budapest. Royal Palace on koti kaksi museota: Unkarin National Gallery ja Budapestin historian museo. House of Terror antaa kurkistuksen AVH (Unkarin salaisen poliisin) ja heidän moukkamainen menetelmiä tiedon keruuseen.Buda Castle Labyrinth on sijoitettu linnan alueella ja on useita luolia, joihin voit tutustua, kun Etnografinen museo tarjoaa kurkistuksen Unkarin elämään. Vähän lounaaseen kaupunki on Memento Park. Tämä muistomerkki kommunismiin Unkarissa on täynnä patsaita unkarilaiset kaatoi kanssa syksyllä rautaesiripun.

Debrecen - Debrecen väkiluku on hieman yli 200000.Suuri kirkko on suurin protestanttinen kirkko Unkarissa ja missä itsenäisyysjulistuksen Itävallasta allekirjoitettiin. Voit tarkastella Deri museon näyttelyitä perehtyä Unkarin elämää lakeuksilla. Myös vierailla Timarhaz, keskus kansanmusiikkia taideteollisuus, jossa voit katsella haarukka, embroiderers, kutojat ja muut käsityöläiset tehdä työnsä.

Szeged - Tässä kaupungin väkiluku on 170000, voit tarkastella omistettu muistomerkki mies, joka pelasti sen :: Pal Vásárhelyi.National Pantheon näet patsaat kuuluisa miesten Unkarin historiaan ja kuvaillaan niiden osuus kansakunnan. Ferenc Mora Museossa etninen ja kulttuurinen näyttelyitä, kun taas Castle Museum voit tutkia raunioitunut linna, joka on ottanut alas viime tulva tuhoamaan kaupungin.

Miskolc - Miskolc, väkiluku on noin 170000, kutsutaan kaupungin kirkot.On olemassa useita kauniita niitä tavata erilaisia ​​arkkitehtonisia tyylejä. Sinun pitäisi myös nähdä linna Diosgyor ja minttu oma juhlaraha. Kiinnostuneille neoliittinen ikä ja joidenkin paikallisten mineraaleja, voit tarkistaa Otto Herman museo.

Rintalihakset - Pécs, asukasluku noin 160000, asuu Janus Pannonius arkeologinen museo, joka näyttää esineitä läänin pre-Arpad.Lähistöltä löydät varhaiskristillisiä hauta ja kaksi Roman haudat. Modern Unkarin taidemuseo esittelee taidetta 1850-luvulta nykypäivään. Myös kiinnostavaa, ovat Zsolnay posliinimuseo ja Marsipaanimuseo jossa voit oppia tekemään oman hoitoon.

Siklos Castle - Tämä on linna on rakennettu 13-luvulla säätiöt ja sisältää välähdyksiä historiasta lähtien.Inside löydät linnan museo, vankiselleihin, ja jopa graffiti siitä lähtien, kun Neuvostoliitto hallitsi 1970-luvulla.

Balaton - Tämä on suurin järvi Keski-Euroopassa.Festetics Palace (Keszthely) rakennettu vuonna 1745, Thermal Lake (Heviz), ja Sumeg Castle (Sumeg) ovat kaikki mielenkiintoisia pysähtyy rannoilla otettuasi aurinkoa.

Ilmasto:

Ilmasto Unkarissa on leuto lämmin, kostea kesät ja kylmä, kostea, pilvinen talvet, että joskus lunta. Elokuussa lämpötila keskimäärin 26 ° C, ja tammikuussa odottaa lämpötila noin -4 ° C. On keskimäärin 25 tuumaa sademäärät vuosittain, mutta suurin osa tästä tapahtuu marraskuussa, huhtikuussa ja toukokuussa.

Economy:

Unkari tekee siirtyminen EU ja sen seurauksena, on siirtymässä käytöstä Unkarin forinttia euroon (€). Sen BKT on lähes 200 miljardia euroa (USD). Se tuo maahan teollisuustuotteet, pienkoneita, kuljetuskalusto ja polttoainetta. Bauksiitti, kivihiili, maakaasu, kemikaalit, raskaat koneet, ruokaa ja karja ovat kaikki merkittäviä viennistä.

Kuljetus:

Viiden kansainväliset lentoasemat, jotka palvelevat Unkarin Budapest Liszt Ferenc, Debrecen, Sarmellek (tai FlyBlalaton), Gyor-Per ja Pécs-Pogany.
Tiet ovat hyvästä erinomaiseen Unkarissa. Ajaminen on helppo vierailla mielenkiintoinen, mutta vähemmän turisti alueilla. Ajovalot tarvitaan aina.
Junat eivät ole ylellinen, odota kelvollinen parhaimmillaan. Junat ovat kaikki reititetään Budapest.
Bussit tarjoavat enemmän kattavuus kuin juna, mutta aikatauluja voi olla hämmentävää. Joskus kertaa lähetetty hallituksessa ovat virheellisiä. Metro / Maanalainen toimii vain Budapestissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt