autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Ukraina

Aloitussivu > Ukraina

Autovuokraamo Ukraina - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Ukraina sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Kiova Lentokenttä

 

 

Ukraina

Autovuokraamo Ukraina
Autonvuokraus Ukraina

Käyttöönotto

Ukraina, Itä-Euroopan maa, oli aiemmin osa Venäjän keisarikuntaa, ja oli osa Neuvostoliittoa vuoteen 1991. Se rajoittuu Venäjä, Valko-Venäjä, Puola, Slavakia, Unkari, Romania, Moldova, Mustanmeren ja Asovanmeren. Sen kokonaispinta-ala on 233,090 neliökilometriä (603628 neliökilometriä), mikä tekee siitä toiseksi suurin maa Euroopassa jälkeen Venäjä.

Väestö ja kieli

Arviolta 45 miljoonaa ihmistä asuu Ukrainassa. 78% etnisiä ukrainalaisia, kun taas 17% on venäläisiä, sekä melkoinen vähemmistöjä valkovenäläiset ja romanialaiset.Virallinen kieli on Ukrainan, Venäjän puhutaan laajalti. Harvat ihmiset puhuvat Englanti täällä, varsinkin ulkopuolella pääkaupunki Kiovassa. Ortodoksinen kristillisyys, hallitseva uskonto maassa, on paljon vaikutteita Ukrainan musiikki, kirjallisuus ja arkkitehtuuri.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki ja suurin kaupunki on Kiovassa. Home 2,8 miljoonaa ihmistä, tämä kaunis kaupunki on tunnettu arkkitehtuuristaan ​​ja vehreässä maisemassa.Tämä on suosituin matkailukohde maassa. Muita suuria kaupunkeja ovat Harkova (1,4 miljoonaa asukasta), Odessa (1000000) ja Dnipropetrovsk (1000000). On olemassa useita historiallisia linnoja ja palatseja koko maassa. Jännitystä matkustajat voivat halutessaan käydä kaupungin Pripyat, josta luovuttiin Tšernobylin ydinkatastrofin 1986.

Ilmasto

Ilmasto Ukraina on ensisijaisesti lauhkea mannermainen, kesät ovat lämpimiä ja viileä talvet. Eteläosassa maan, pitkin Krimin rannikolla, yleensä kostea ja lämpimämpi. Sataa huomattavasti enemmän lännessä ja pohjoisessa kuin idässä ja Kaakkois. Talvet ovat viileitä pitkin Mustanmeren, kun taas sisämaassa alueilla kokea kovempia talvet vuoden keskilämpötila on 42 ° F-45 ° F (5,5 ° C-7 ° C) pohjoisessa, ja 52 ° F-56 ° F (11 ° C -13 ° C) etelässä.

Talous

Neuvostoliiton aikana, Ukraina oli toiseksi suurin talous Neuvostoliitossa, joka toimii tärkeä teollisuuden ja maatalouden keskus.Seuraavat romahtaminen Neuvostoliiton vuonna 1991, Ukrainasta tuli itsenäinen valtio vuonna siirtyminen markkinatalouteen, tämä siirtyminen oli vaikeaa väestön enemmistön, joka syöksyi köyhyyteen.Seuraavina vuosina Neuvostoliiton hajoamisen, talous on kasvanut merkittävästi. Tänään maan bruttokansantuotteesta on arviolta 329 miljardia dollari USD, jossa 69000000000dollaria USD Viennin ja 86 miljardia dollari dollaria tuonnin. Suurimmat teollisuudenalat ovat ajoneuvon, ilma-ja avaruusalusten tuotannon ja metallurgisen jalostuksen. Ukraina on maailman kolmanneksi suurin viljan viejä. Valuutta on Ukrainan hryvnia.

Kuljetus

Suurin lentokenttä Ukrainassa on Boryspil International Lentokenttä (KBP), joka sijaitsee lähellä Kiova. Kun maassa, paras tapa ulkomaalaiset matkailijat matkustaa on auton vuokraus.Vaikka julkisen liikenteen verkot, ulkomaalaisiin sovelletaan poliisin valvonnan matkustaessaan julkisilla kulkuneuvoilla. Ole tietoinen siitä, että Ukrainan sisäisiin, tien laatu vaihtelee suuresti, ja useimmat kyltit ovat Ukrainan (joka käyttää kyrillisiä aakkosia). Pitää palkata paikallinen kuljettaja, varsinkin ulkopuolella matkustettaessa suurissa kaupungeissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt