autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Turkki

Aloitussivu > Turkki

Autovuokraamo Turkki - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Turkki sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Istanbul Lentokenttä Ataturk

alkaen 13,-

päivässä

 

Antalya Lentokenttä

alkaen 12,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Adana Lentokenttä
Ankara Lentokenttä
Antalya Lentokenttä

Bodrum Imsik Lentokenttä
Bodrum Milas Lentokenttä
Dalaman Lentokenttä

Istanbul Lentokenttä Ataturk
Izmir Lentokenttä

Kayseri Lentokenttä Erkilet

Turkki

Autovuokraamo Turkki
Autonvuokraus Turkki

Käyttöönotto

Turkki yhdistyy sekä Euroopan ja Aasian mantereella. Suurin osa maasta sijaitsee Aasiassa, ja on erotettu Euroopan Turkin Dardanelleilla Marmarameren, ja Bosporin. Maan kokonaispinta-ala on 302535 neliökilometriä (km ²). Sitä ympäröi meri kolmelta sites: Välimeren eteläpuolella, Egeanmeren länteen, ja Mustanmeren North. Sen maa-rajat ovat yhteisiä Kreikka, Bulgaria, Armenia, Azerbaidžan, Georgia, Iran, Irak ja Syyria.Kun keskustan OTTOMON Empire, nykyisen Turkin perustettiin vuonna 1920 kansallismielisen johtaja Kemal Atatürkin.

Väestö ja kieli

Arviolta 74,7 miljoonaa ihmistä asuu Turkissa.Virallinen kieli, turkki, on äidinkieli noin 85% väestöstä. Kurdi puhutaan myös täällä. Etniset Turks käsittävät 70-75% väestöstä, kun kurdit muodostavat noin 18% väestöstä. Turkki on koti merkittäviä vähemmistöjä kreikkalaisten, armenialaisten ja juutalaisten. Valtaosa väestöstä on muslimeja. Lähes kolme neljäsosaa Turkin asukkaat asuvat kaupungeissa tai suurissa kaupungeissa.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Kaikkiaan on ainakin 16 kaupunkia, joiden ainakin puoli miljoonaa ihmistä.Suurimmat kaupungit ovat myös Istanbul (13,3 miljoonaa asukasta), Ankara (4,3 miljoonaa euroa) ja Izmir (2,8 miljoonaa euroa).Ankara on pääkaupunki.Suosittuja matkailukohteita kuuluvat rannikkokaupunki Bodrum, joka tarjoaa Rooman rauniot, trendikkäitä klubeja, ja pieniä, viehättäviä kyliä.Bursa ja Edirne, historialliset pääkaupungit Osmanien valtakunta, ovat myös suosittuja kohteita. Cappadocia, alue keskiylängön, tarjoaa mystisiltä maisema (tunnetaan nimellä "keiju savupiippuja,") luola kirkkoja, koteja veistetty kallioon, ja maanalaisia ​​kaupunkeja.

Ilmasto

Turkin ilmasto on kuuma ja kuiva kesällä, mutta talvet ovat kostean ja leudon. Sää on taipumus ankarimmat keskellä maata. Turkki myös kokemuksia satunnaista tulivuorenpurkaukset, sekä melko usein maanjäristyksiä. Viimeisin suuri maanjäristys tapahtui vuonna 1999.

Talous

Turkin strateginen sijainti, sekä sen kasvava talous, ovat johtaneet sen tunnustamista alueellisena vaikuttajana viime vuosikymmeninä.Maan bruttokansantuotteesta on arviolta 1290 miljardia dollaria. Maailman 15. suurin BKT, Turkin suurin teollisuuden aloja ovat matkailu, pankki-, rakennus-, öljynjalostus-, rauta ja teräs, rakennus-, laivanrakennus, maatalous ja tuotanto kodinkoneet, autot, elektroniikka-, ja tekstiilit. Vuosittain vienti arvotetaan 117000000000dollaria dollaria, ja tuonti 166 miljardia dollari dollaria. Valuutta on Turkin liira.

Kuljetus

Turkin tärkein kansainvälinen lentokenttä on Atatürkin kansainvälinen lentokenttä, joka sijaitsee Istanbulissa.Esenboga Lentokenttä, joka sijaitsee pääkaupunki Ankara, tarjoaa pienempi määrä kansainvälisiä lentoja.Suuret kaupungit palvelee myös alueellisten lentoasemien. Koska koko maassa, kotimaan lennot ovat usein parempi kokemus kuin bussikuljetukset pitkiä matkoja. Turkki on laaja bussiverkosto, sekä hyvin hoidettu verkosto moottoriteitä. Auton vuokraus on kätevä tapa matkustaa eri puolilla Turkkia.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt