autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Tunisia

Aloitussivu > Tunisia

Autovuokraamo Tunisia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Tunisia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Melita Lentokenttä

Monastir Lentokenttä

Tunis Lentokenttä

Tunisia

Autovuokraamo Tunisia
Autonvuokraus Tunisia

Käyttöönotto

Tunisia, pienin maa Pohjois-Afrikassa, rajautuu Libya kaakkoon, Algeria länteen ja Välimerelle itään ja pohjoiseen.Tunisia on kokonaispinta-ala on 63170 neliökilometriä (163610 neliökilometriä). Eteläosassa maan piilee Saharan autiomaassa. Vuonna 1880, Tunisia tuli Ranskan protektoraatti. Se itsenäistyi vuonna 1956. Tammikuussa 2011, mellakat korkea työttömyys, köyhyys ja korruptio huipentui kaatamaan hallituksen. Vaikka poliittinen kuohunta on vaikuttanut merkittävästi maan aikaisemmin, koska uusi hallitus tuli valtaan maassa näyttää on vakaat.

Väestö ja kieli

Tunisian arvioitu väkiluku on 10,7 miljoonaa euroa. Arviolta 98% tunisialaiset ovat arabien ja berberien syntyperän, vaikka useimmat tunnistavat itsensä arabeja. In the 19th ja 20-luvulla, Tunisia oli kotiin suuret populaatiot Ranskan, Italian, ja juutalaisten asukkaiden, vaikka lähes kaikki jäljelle, kun Tunisia itsenäistyi toisen maailmansodan jälkeen. Islam on valtion virallisen uskonnon, ja arviolta 98% väestöstä on muslimeja, ja noin 1% on kristittyjä.Virallinen kieli on arabia. Ranskan puhutaan laajalti täällä, koska maan historiaan Ranskan alueella.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Tunis, pääkaupunki ja suurin kaupunki, on noin miljoona asukasta.Seuraavaksi suurimmat ovat Sfax (905000) ja Nabeul (734000). Tunis sijaitsee Pohjois-Tunisiassa, vuoristoinen alue, joka tarjoaa myös useita erittäin suosittuja Välimeren rantaloma. Sfax, historiallinen kaupunki, joka sijaitsee Keski-Tunisiassa, jossa on myös erittäin hienoja rantoja. Djerban saarella on 39 synagogia; sen juutalaisten historia juontaa juurensa 2500 vuotta, joten se tärkeä pyhiinvaelluskohde. Etelässä sijaitsee Saharan Tunisia, kauniit autiomaassa maisemia. Useissa kaupungeissa tällä alueella, mukaan lukien Matmata ja Tozeur, käytettiin kuvaamassa Star Wars kohtauksia.

Ilmasto

Tunisian ilmasto on leuto pohjoisella vuoret, lievä, sateiset talvet. Kesät ovat kuumia ja kuivia koko kansakunta, jossa kuumempi lämpötila etelämmäksi matkustat. Eteläosassa Tunisia on autiomaata, ja yleensä se on erittäin kuuma ja aurinkoinen.

Talous

Talous Tunisia on parhaillaan vapauttamisen ja yksityistämisen. Nykyinen BKT on arviolta 46400000000 dollaria USD, jolloin Tunisia yksi korkeimmista henkeä kohti BKT: t Afrikassa ja Lähi-idässä. Tämä vientiin keskittynyt talous on alussa viennin arvo on 17600000000 dollaria USD. Suurimmat teollisuudenalat ovat asusteiden, jalkineiden, auton osia, ja sähkökone, oliivit, öljy-, kaivos (erityisesti rautamalmin ja fosfaatit) sekä matkailu. Rahayksikkö on Tunisian dinaari (TND).

Kuljetus

Suurimmat lentokentät kuuluvat Karthago International Lentokenttä, Djerba-Zarzis International Lentokenttä, ja hiljattain avattu Enfidha - Hammamet International Lentokenttä, jotka kaikki tarjoavat kansainvälisiä lentoja.Siellä ovat moderneja, viihtyisiä junat kaupunkien välissä Karthagon, Marsa, Tunis, Sousse, Sfax ja Monastir. Tieverkko on laaja, kolme valtateitä tunnetaan A1, A2 ja A3 kulkea maan. Laatu paikalliset tiet voivat olla hieman epätasainen ulkopuolisilla alueilla suurten kaupunkien ja tunisialaiset ovat yleensä arvaamaton ja aggressiivinen kuljettajia. Autot ovat paras tapa matkustaa ympäri maata, harkittava luottaen linja tai vuokraamalla kuljettajaa, jos et tunne ajo kehitysmaissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt