autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Tšekki

Aloitussivu > Tšekki

Autovuokraamo Tšekki - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Tšekki sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Brno Lentokenttä

Ostrava Lentokenttä

Praha Ruzyne Lentokenttä

Karlovy Vary Lentokenttä

Tšekki

Autovuokraamo Tšekki
Autonvuokraus Tšekki

Käyttöönotto

Tšekin tasavalta, joka tunnettiin aiemmin nimellä Tšekkoslovakia, on maa, joka sijaitsee Keski-Euroopassa, jossa antiikin ja mielenkiintoinen historia. Tsekkoslovakia peräisin Tšekin ja Slovakian kansalaisten liittyminen ryhmien entisen Itävalta Unkarin keisarikuntaan, yhdistyvät nyt mitä tuli Tšekkoslovakian seuraavan ensimmäisen maailmansodan. Kuitenkin Tšekkoslovakia on tunnetuin sen pääkaupunki Praha, ja sen viehätys, kauneus, ja historia on innostunut matkustajat sukupolvien ajan.
Tshekki tänään ympäröivät Saksan ja Puolan pohjoiseen ja itään sekä Slovakian ja Itävallan etelään.Maa on täysin sisämaavaltio, vaikka maassa on runsaasti järviä, jokia ja sivujokien.

Väestö ja kieli

Tshekki asuu lähes 10 miljoonaa ihmistä, joiden pääkieli puhunut on tsekki. Etniset ryhmät Tšekissä myös Moravian, Slovakian, ja hyvin pieni osa maahanmuuttajia muista maista. Kuten monet muut Itä-Euroopan maat, Tšekin ihmiset klusterin ympärillä suurimmissa kaupungeissa, lähes 75% väestöstä asuu kaupunkialueilla.

Uskonto

Pääuskonto harjoitetaan Tšekissä on roomalaiskatolinen, ja pieniä määriä muita kristillisistä kirkkokunnista, mutta lähes 60% asukkaista Tšekki ovat sidoksissa mihinkään tiettyyn uskontoon.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Praha on pääkaupunki Tšekin tasavallan, asuu hieman yli miljoona ihmistä. Sijaitsee hieman pohjoiseen Bohemia vuorijonon, kaupunki on tunnettu kauniista arkkitehtuurista, hyvää ruokaa ja visuaalinen sivustoja. Muut usein vieraili kaupungit Tšekkoslovakiassa kuuluvat Plzeň, Brno, ja Ostrava mm.Kun Tšekissä, varmista, käydä:

  • Vranov linna
  • UNESCOn maailmanperintökohde Český Krumlov, keskiajan
  • Tutustu kuuma mineraali lähteissä Karlovy Vary
  • Käy S. Barbaran katedraali Kutná Hora
  • Käy linna ja Vanhankaupungin Prahassa

Ilmasto

Ilmasto Tšekissä on leuto ja viileä kesällä, mutta voi olla todella kylmä, kostea ja pilvinen talvikuukausina. Pohjoisosassa Tšekki, Bohemia, koostuu tasankoja ja liikkuvan tasankoja matalien vuorten ympäröimänä, kun taas Määrin, Kaakkois osassa maata, on erittäin mäkinen.

Talous

Valuutassa, Tšekki on Tšekin korunaa.Tshekki nauttii yksi vakaat markkinat Euroopan unionissa tänään. BKT ostovoima Tšekki on noin US 285 miljardia dollaria, mikä perustuu suurelta osin palvelualan sen työvoimasta. Suurimmat teollisuudenalat ovat koneet ja laitteet, lasi, aseistuksen, ja moottoriajoneuvot, kun taas maatalous perustuu esimerkiksi perunalla ja vehnän sekä karjan ja siipikarjan. Tshekki vie noin US 138 miljardia dollaria vuodessa, pääasiassa raaka-aineiden, kuljetusten koneita ja laitteita. Maa tuo noin US 133000000000 dollaria vuodessa, pääasiassa raaka-ja polttoaineet, kemikaalit, ja koneiden ja kuljetusvälineiden.

Kuljetus

Tsekissä on kaunis maa, auton vuokraus on suositeltavaa matkailijoille, jotka haluavat uppoutua kulttuuriin, maisemia, ja maantiet maan. Tshekki nauttii myös runsaasti lentomatkustuksen mahdollisuuksia, ja lähes 10000 kilometriä rautateitä. Suuret lentokentät Tšekissä ja ovat, mutta eivät rajoitu Václav Havel Lentokenttä Prahassa, Brno-Turany Lentokenttä Brno, Pardubice Lentokenttä Pardubice, ja Karlovy Vary Lentokenttä Karlovy Vary.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt