autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Thaimaa

Aloitussivu > Thaimaa

Autovuokraamo Thaimaa - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Thaimaa sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Bangkok Lentokenttä

alkaen 10,-

päivässä

 

Phuket Lentokenttä

alkaen 10,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Bangkok Suvarnabhumi Lentokenttä
Chiang Mai Lentokenttä
Chiang Rai Lentokenttä
Don Mueang Lentokenttä
Hua Hin Lentokenttä

Khon Khaen Lentokenttä
Koh Samui Lentokenttä
Korat Lentokenttä
Krabi Lentokenttä
Phitsanoulok Lentokenttä

Phuket Lentokenttä
Surat Thani Lentokenttä
Udon Ratchathani Lentokenttä
Udon Thani Lentokenttä

Thaimaa

Autovuokraamo Thaimaa
Autonvuokraus Thaimaa

Käyttöönotto

Thaimaa on maa Kaakkois-Aasiassa raja Burma (Myanmar) luoteeseen, Laos koilliseen, Kambodzhan kaakkoon, ja Malesiassa etelään.Persianlahden Thaimaan ja Andamaanienmerelle valehdella etelään ja länteen. Kokonaispinta-ala on 198120 neliökilometriä (513120 neliökilometriä). Tunnettiin aiemmin nimellä Siam, Thaimaa on ainoa Kaakkois-Aasian maassa koskaan olleen hallitsivat unionin toimivaltaan. Tunnettu trooppinen ilmasto, kiehtova kulttuuri ja suuri rannat, Thaimaa on magneetti kansainvälisille matkailijoille.

Väestö ja kieli

Arviolta 67 miljoonaa ihmistä asuu Thaimaassa.Ylivoimainen enemmistö ovat Thaimaan tai thai-kiinalainen. Yli 94% on Theravada buddhalainen, joihin osallistuu pienempi määrä Muslin (4%) ja Christian (1%) asukkaille. Virallinen kieli on thai, monia vaihtelevia murteita puhutaan koko maassa. Murteita Lao, Malaiji ja Kiinan, sekä lukuisia heimojen kieliä, myös täällä puhutaan. Vaikka monet opiskelijat suorittavat Englanti luokat, harvat ovat sujuvasti, paitsi niille yläluokka asuu kaupungeissa.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupungissa Bangkokissa, toimii maan poliittinen, kaupallinen ja kulttuurinen keskus.Ylivoimaisesti suurin kaupunki ja maan, Bangkok on arviolta 5,7 miljoonaa ihmistä. Seuraavaksi suurin kaupunki, Nonthaburi, on arviolta 261000 ihmistä. Kaikki muut kaupungit Thaimaassa on vähemmän kuin 200000 asukasta. Joissakin pienemmissä kaupungeissa, jotka ovat suosittuja turistien kuuluu Ayutthaya (historiallinen kaupunki, kun pääkaupunki Siam) ja Pattaya (tunnettu yöelämästään).

Maa voidaan helposti jakaa useita erillisiä maantieteellisiä alueita. Pohjois-Thaimaassa on vuoristoinen. Keskellä maata on ensisijaisesti tasainen, hallitsee Chao Phraya-joen laaksossa käynnissä lahden Thaimaassa. Bangkokissa sijaitsee Keski-Thaimaassa. Itä-Thaimaa tarjoaa useita kauniita rantoja ja saaria.Etelä-Thaimaa kuuluu kapea Kra kannaksella, kasvaa osaksi Malaiji niemimaa, ja on tunnettu reheviä sademetsiä ja satoja kilometrejä rantaviivaa. Phuket - suosittu matkailukohde, joka on nyt hyvin kehittynyt, mutta silti tarjoaa kauniita rantoja - sijaitsee Etelä-Thaimaassa.

Ilmasto

Thaimaassa on trooppinen ilmasto, ja on kuuma ja kostea ympäri vuoden. Lämpötilat ovat keskimäärin 82-95 ° F (28-35 ° C) ympäri vuoden. Korkeimmat lämpötilat tyypillisesti esiintyy maalis-kesäkuussa. Hieman viileämpi lämpötila löytyy vuorille pohjoiseen ja viileä kausi marraskuusta helmikuuhun. Ominaista monsoons, se on yleensä hyvin sateinen täällä, erityisesti syys-ja lokakuussa. Koska hieman viileämpi ja kuivempi sää, marraskuu-helmikuu on suosituin aika vuodesta vierailla.

Talous

1980-luvulta lähtien, Thaimaa on ollut nopeaa talouskasvua. Sen BKT on tällä hetkellä arviolta 340 miljardia dollari dollaria. Pidetään vastikään teollistunut maa, se on merkittävä viejä. Vuotuinen vienti, jonka arvo on yli 219 miljardia dollari dollaria, ovat riisi-, tekstiili-, jalkine-, kumi-, korut, autot, tietokoneet, sähkölaitteet., Volframi ja tina.Thaimaa on maailman suurin viejä riisiä. Matkailu edistää merkittävästi myös talouden Thaimaan, maa on houkutellut useita ulkosuomalaisten kehittyneissä maissa. Valuutta Thaimaan bahtia (฿).

Kuljetus

Thaimaan tärkeimmät kansainväliset lentokentät ovat Bangkokissa ja Phuketissa. On myös pienempiä kansainvälisiä lentoasemia Chiang Mai, Ko Samui, Krabi, ja Hat Yai.Koska maa on suhteellisen suuri, kotimaan lennot voi olla hyvä tapa välttää pitkiä bussimatkoja jos olet matkoilla yhdeltä puolelta maan toiselle.

Linja-järjestelmä on laaja. Moottoripyörien, joista monet toimivat taksit ovat myös yleinen näky täällä. Auton vuokraaminen on hyvä vaihtoehto tutkia syrjäseutuja maahan varsinkin pohjoisessa. Kuitenkin Thaimaan tiet voivat olla vaarallisia, ja ajaminen täällä ei ole heikkohermoisille. Jos aiot vuokrata auton, pitää palkata kuljettaja samoin.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt