autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Tanska

Aloitussivu > Tanska

Autovuokraamo Tanska - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Tanska sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Kööpenhamina Lentokenttä

alkaen 19,-

päivässä

 

Billund Lentokenttä

alkaen 21,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Aalborg Lentokenttä
Aarhus Tirstrup Lentokenttä
Billund Lentokenttä

Kööpenhamina Lentokenttä

Esbjerg Lentokenttä

Karup Lentokenttä

Odense Beldringe Lentokenttä


Randers Lentokenttä

Skive Lentokenttä

Sønderborg Lentokenttä

Tanska

Autovuokraamo Tanska
Autonvuokraus Tanska

Tiedot

Tanska sijaitsee Luoteis-Euroopassa, niemimaa maa ulottuu Saksa ja ympäröi meri sen Itä-, Pohjois-ja Länsi rannoilla.Tanska on maa kiehtova ja monipuolinen historia, parhaiten tunnettu kuin maa viikingit, merenkulkijoiden ja tutkimusmatkailijat. Pohjanmerellä ja Itämerellä sekä lukuisat ympäröiville saarille rajan Tanska. Tanskassa on alasta on noin 43000 neliökilometriä ja osakkeet vain yhden rajan toiseen valtioon - Saksa, maan alhainen, liikkuvan tasankoja ja rannikkoalueiden ympäristöissä.
Tanska tunnetaan kotimaassaan monia kuuluisia henkilöitä, kuten kirjailija Hans Christian Andersen, linnoja, ja sen kaunista maaseutua, sen kalaruoat ja sen ystävälliset ihmiset.

Väestö ja kieli

Tanska ylpeilee väkiluku on noin 5 miljoonaa ihmistä, jotka puhuvat Tanskan pääkieli. Swan on kastettu kansalliseksi lintu. Etniset ryhmät Tanskassa kuuluu pohjoismaalaisia ​​of Norja, Tanska ja Ruotsi syntyperän, samoin kuin Saksan, Turkin ja inuiitit vaikutteita.Noin viisi miljoonaa asukasta, tanskalaiset puhuvat lähinnä Tanska, vaikka Englanti on yhteinen toinen vieras kieli.

Uskonto

Pääuskonto Tanskassa on evankelis-luterilainen, vaikka muut kristilliset kuten katoliset ja protestanttiset harrastetaan maassa. Alle 5% Tanskan asukkaiden harjoitella islam tai muiden uskontojen.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Kööpenhamina on pääkaupunki Tanska, kehuskelevan lähes miljoona asukasta. Kuitenkin muita suuria kaupunkeja ja matkailukohteet maan sisällä kuuluu Odense, Aalborg ja Århusin.Tanska on demokraattinen maa Skandinavian ja kuuluu Euroopan unioniin. Tanskan kauneus on vertaansa vailla Skandinaviassa, ja vierailijat Tanskaan pitäisi olla huomaamatta lukuisia sivustoja, kuten:

  • Tivoli Gardens ( Kööpenhamina )
  • Kööpenhaminan eläintarha (Kööpenhamina)
  • Kansallismuseo (Kööpenhamina)
  • Hans Christian Andersen Museum ( Odense )
  • Bornholmin saaren

Ilmasto

Tanska nauttii neljä vuodenaikaa, joista osa on paljon siistimpi kuin monet matkailijat ovat tottuneet. Talvella Tanska keskiarvoja lämpötila on 5 ° C, mutta vaikeissa talvet, lämpötila voi pudota -20 ° C.

Talous

Päävaluutta Tanskassa on Tanskan kruunua.Talous Tanskan on suhteellisen vakaa, ja maa on tunnettu uusiutuvan energian, korkean teknologian aloja kuten lääkkeiden, ja koska sen maantieteellinen sijainti, napa merenkulkualalla. BKT Tanskan on noin US 206000000000dollari mukaan 2011 arvio, jossa teollisuus keskittyy koneet ja kuljetusvälineet, elektroniikka-, huonekalu-, laivanrakennus-, ja lääkkeiden ja lääkinnällisten laitteiden. Tanska vie hieman yli 100 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuodessa, pääasiassa maito-, kala-ja lihatuotteita, huonekalut, ja koneet, kauppaa enimmäkseen muihin Pohjoismaihin ja Saksaan. Tuonti keskimäärin noin 1 Yhdysvaltain dollaria miljardia euroa vuodessa, kuten viljaa, kulutustavarat, raaka-aineiden ja kemikaalien.

Kuljetus

Kuljetus Tanskassa tarjoaa erilaisia ​​vaihtoehtoja asukkaille ja matkailijoille myös hengitysteihin, rautatie-ja maantiet. Major laivaussatamissa Tanskassa kuuluvat Kööpenhamina, Aalborg, Esbjerg ja Fredericia.
Danske Statsbaner on suurin rautatie käyttöjärjestelmä Tanskassa, Kööpenhaminan päärautatieasemalta palvelevat lukuisia reittejä koko Tanskan etelään kohti Saksan rajaa. Keijut ovat myös yleisiä kulkuneuvoja Tanskassa, sillä hänen merellistä matkustajaliikennettä. Yksilöt, jotka haluavat nähdä Tanskassa läheltä ja henkilökohtaista suositellaan auton vuokraus tai vuokra vaihtoehtoja, sillä yli 73000 km päällystettyjä teitä tarjoavat matkailijoille pääsyn lähes joka puolella maata.
Suuret lentokentät kuuluvat Aalborg Lentokenttä, joka palvelee Pohjois-Tanskan alueella, Aarhus Lentokenttä, joka palvelee Keski Tanskan alueella, ja Kööpenhaminan lentokentälle, joka palvelee sen pääkaupunki.Muut lentoasemat kuuluu Esbjerg Lentokenttä, Etelä-Tanskassa, ja Odense Lentokenttä, palvelee myös Etelä-Tanskassa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt