autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Sveitsi

Aloitussivu > Sveitsi

Autovuokraamo Sveitsi - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Sveitsi sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Genève Lentokenttä

alkaen 15,-

päivässä

 

Zürich Lentokenttä

alkaen 18,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Altenrhein Lentokenttä

Basel Lentokenttä

Bern Belp Lentokenttä

Genève Lentokenttä

Lausanne Lentokenttä

Lugano Lentokenttä

Zürich Lentokenttä

Sveitsi

Autovuokraamo Sveitsi
Autonvuokraus Sveitsi

Käyttöönotto

Sveitsin valaliitto, epävirallisesti kutsuttu Sveitsissä, on liittotasavalta, joka koostuu 26 kantonien tai toteaa. Se perustettiin vuonna 1291 kolme kantonien ja ajan myötä muut liittynyt. Lopulta Confederation hyväksyi keskitetty hallitus, joka ylläpitää poliittisia kytköksiä. Sveitsi on ensimmäinen ja toistaiseksi ainoa, maa toteuttaa suoraa demokratiaa julkisessa vetoomuksia ja kansanäänestys.

Sisämaavaltio, se rajautuu Ranskaan lännessä, Italia etelään, Liechtenstein ja Itävalta itään, ja Saksassa pohjoiseen.Huolimatta sen puute Ocean pääsy, Sveitsi on runsaasti vettä kohteliaisuus lukuisat järvet ja suuret joet, jotka tekevät veden arvokas luonnonvara.

Väestö ja kieli

Väestö Sveitsi on 7.910.000 ja koostuu etnisiä saksalaisia, Ranskan, Italian, ja retoromaania.On neljä virallista kieltä: saksa, ranska, italia, ja retoromaania. Maa on pääosin roomalaiskatolinen kanssa protestantit kakkosena.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Zürich (pop: 1,14 miljoonaa), Basel (164488), Geneve (192385), Bern (346000) ja Lausanne (116751) ovat Sveitsin suurimmissa kaupungeissa.

Sveitsin kaupungit tarjoavat top mukavuudet, kuten mukavat hotellit, viiden tähden ravintoloita, maailmanluokan ostosmahdollisuuksia, museoita, musiikin ja taiteen paikat, ja vilkas yöelämä.

Pois kaupungeista Sveitsi tarjoaa luonnon ihmemaa, mistä koskematon Alppien kristallinkirkkaita järviä ja jokia. Yksi kuuluisimmista kohteista on Lake Geneva, joka on itse asiassa nimetty Lac Leman. Sitten kun päivän vaellus tai vain ryhtyy luonnonkaunis näkemyksiä, rentoutua perinteinen sveitsiläinen juusto tai naudanlihaa fondue.

Mene pois pahoinpideltiin polku matka HR Giger museo Gruyeres. Giger on taiteilija vastuussa luoda olento Alien elokuvia.

Ilmasto

Sää vaihtelee korkeus, mutta yleisesti, Sveitsi on tyypillinen Keski-Euroopan ilmastoa niin kesät ovat viileitä lämmin ja enimmäkseen aurinkoinen, mutta katkaisevat aikana sateet. Talvet ovat kylmiä ja lumisia tai sateinen.

Talous

S veitsi on markkinatalous Matalan työttömyyden pätevää työvoimaa, ja BKT asukasta kohti korkeimpia maailmassa 650200000000dollaria.Tärkeimmät teollisuudenalat ovat rahoituspalvelut ja valmistus, joka on erikoistunut korkean teknologian.

Vienti käsittää: koneet, kemikaalit, metallit, kellot, ja maataloustuotteita. Tuonti koostuu ajoneuvot, metallit, maataloustuotteet ja tekstiilit.

Kuljetus

On olemassa useita suuria lentokenttiä Swizerland, kuten Zürich Lentokenttä, joka tunnetaan myös nimellä Kloten Lentokenttä ; Geneven kansainvälisen lentokentän, Euro-Lentokenttä Basel-Mulhouse, Bern-Belp Lentokenttä, ja Lugano Lentokenttä, yksi nopeimmin laajeneva lentokenttien maassa.

Zürich ja Geneve lentokentillä on oma rautatieasemilla kuljettaa kävijöitä nopeasti kaupunkien keskustoissa ja kaikki suurimmat Sveitsin kaupungeissa. Plus rautatieliikenteen avulla kävijät nauttia upeista maisemista.

Vaikka vuokra-autot ovat helposti saatavilla, junat suositellaan talvella tai kolea sää kun vuorisolat voi olla ylitsepääsemätön tai vaarallisempaa autoihin. Liikenne voidaan myös ruuhkainen ja pysäköinti vaikea löytää.

Kaupungeissa, melkein kaikissa on säännöllinen linja-taksi.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt