autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä

Aloitussivu > Suomi > Vuokra Auto Tampere Lentokenttä

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Tampere Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Tampere Lentokenttä

Autovuokraamo Tampere Lentokenttä
Autonvuokraus Tampere Lentokenttä

Tampereen lentoasema tunnetaan myös Tampere-Pirkkalan (IATA Code: TMP) ja sijaitsee Lounais muussa maassa. Alueelliset lentoyhtiöt tarjoavat palveluja useaan kotimaan kohteeseen. Kausiluonteinen lennot tarjoavat kuljetus suosittu lomakohde Euroopassa. Lentokenttäpalvelut hieman yli 600000 matkustajaa vuodessa yksi kiitotie ja kaksi terminaalia.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Tampereen lentoasema tarjoaa erilaisia ​​paikallisia kantajia, jotka sisältävät Finnair. Finnair tarjoaa palvelua Helsinki.Ryanair tarjoaa suosittuja reittejä, jotka sisältävät Lontoo, Budapest, ja Bremen.Seasonal lennot Palma de Mallorca, Málaga, Girona ja Alicante myös suosikkeihin.Scandinavian Airlines (jossa toimintoja Braathens Regional) tarjoaa palveluja Tukholma.

Lentokenttäpalveluja

Tampereen lentoasema tarjoaa perusmukavuudet ja palveluja matkailijoille. Ruoka ja juoma vaihtoehdot ovat käytettävissä Ravintola Kanresta sijaitsee terminaalissa. Kahvi, lounas ja täydellinen ateriat tarjoillaan, kuten myös juomia kahvista viinaa. Lentoaseman terminaali on myös VIP huone terminaalissa, jonka kapasiteetti on 10 henkilöä. Ilmainen langaton Internet-palvelut ovat myös käytettävissä. ATM sijaitsee terminaalissa lähellä check-in alueella. Pääsy ja lentokentältä on saatavilla julkisen liikenteen molemmissa terminaaleissa, sekä paikallisia taksipalvelut. Autonvuokraus virastojen sijaitsevat terminaalissa ja palvelujen tarjoamisen Avis, Hertz, Skandia Rent, Sixt ja Europcar.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt