autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Rovaniemi Lentokenttä

Aloitussivu > Suomi > Vuokra Auto Rovaniemi Lentokenttä

Autovuokraamo Rovaniemi Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Rovaniemi Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Rovaniemi Lentokenttä

Autovuokraamo Rovaniemi Lentokenttä
Autonvuokraus Rovaniemi Lentokenttä

Rovaniemen lentoasema (IATA Code: RVN) luokitellaan viidenneksi vilkkain maassa. Lentoasema palvelee Lappi Suomen alueella ja sijaitsee Pohjois-keskiosa Suomi.Sen yksi kiitotie ja öljyvirroista noin 300000 matkustajaa vuodessa. Lentokenttä sijaitsee lähellä Arctic Circle ja palvelee pääasiassa tilauslentoja moniin Euroopan kohteisiin. Matkustajien tulisi olla tietoisia, että monet lennot ovat rajoitettu talvikuukausina.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Lentoyhtiöitä palvelevat Rovaniemen lentoasema on kausiluonteista. Suosittuja kantajia ovat Arkia Israel Airlines, Adria Airways, Thomas Cook Airlines, Wizz Air, ja XL Airways Ranska. Tuttuihin kohteita ovat, mutta eivät rajoitu niihin, Tel Aviv, Ateena, Berliini, Leipzig, Bukarest, Lontoo, Kiovassa ja Pariisissa.

Lentokenttäpalveluja

Matkustajia Rovaniemen lentoasema kuuluu pääsy Hei Café, joka palvelee kaikkea välipaloista täysiä aterioita. Pieni lahjatavarakauppa on saatavilla terminaalin, kuten myös kokoustilat, jonka kapasiteetti on 30 henkilöä. Kauppa ja ravintola tuntia perustuvat Lentoaikataulut. Matkustajien tulisi olla tietoinen ei ole ATM lentokentällä. Ilmainen langaton Internet-yhteys on käytettävissä sisällä terminaalin. Pääsy ja lentokentältä huolehtii paikallinen taksi palveluiden ja julkisen liikenteen. Autonvuokraustiskien sijaitsevat terminaalin ensimmäisessä kerroksessa ja tarjoavat palvelut Skandia Rent, Toyota Rent, Europcar, Budget, Avis ja Hertz.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt