autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Oulu Lentokenttä

Aloitussivu > Suomi > Vuokra Auto Oulu Lentokenttä

Autovuokraamo Oulu Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Oulu Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Oulu Lentokenttä

Autovuokraamo Oulu Lentokenttä
Autonvuokraus Oulu Lentokenttä

Oulun lentoasema (IATA Code: OUL) on toinen hyvin pieni lentokenttä sijaitsee puolivälissä Keski-Suomessa lähellä rannikkoa Pohjanlahdella.Lentoaseman yksi kiitotie ja pääasialliset päätepalvelu noin miljoona matkustajaa vuodessa erilaisten alueellisten lentoyhtiöitä ja reittejä.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Useat alueelliset lentoyhtiöt palvelun Oulun lentoasema ja kuuluu kausiluonteinen rahtaa tarjoamia Aegean Airlines. Lennot Helsinki tarjotaan Finnairin ja Finnair (toimintoja Flybe Nordic). Scandinavian Airlines tarjoaa lennot Tukholma ja Norja Air Shuttle tarjoaa kohde reitit Helsinki, Gran Canaria, ja Alicante.Seasonal lennot Teneriffa on tarkoitus syksyllä 2013.

Lentokenttäpalveluja

Oulun lentoasema tarjoaa Hei Café, joka palvelee kaikkea välipaloista täysiä aterioita. Kokoustila on saatavilla toisessa kerroksessa terminaali, jonka kapasiteetti on 15. Ilmainen langaton Internet-yhteys on käytettävissä oleskelutila kaikille matkustajille. Lentokenttä Shop tarjoaa verovapaan. Myymälä ja kahvila tuntia perustuvat Lentoaikataulut. ATM on saatavilla saapumiset lounge. Matkanjärjestäjä ja charter-lento aikataulut löytyvät osoitteesta palvelupisteet ensimmäisessä kerroksessa. Kuljetus ja lentokentältä tarjotaan julkisilla liikennevälineillä, taksipalvelut ja autonvuokraus virastojen. Autonvuokraustiskien sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa terminaali ja tarjota vaihtoehtoja Skandian Rent, Avis, Budget, Erenta ja Europcar.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt