autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä

Aloitussivu > Suomi > Vuokra Auto Helsinki Lentokenttä

Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Helsinki Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Helsinki Lentokenttä

Autovuokraamo Helsinki Lentokenttä
Autonvuokraus Helsinki Lentokenttä

Helsinki-Vantaan lentoasema tunnetaan myös Helsinki-Vantaan lentoasema (IATA-koodi: HDL) ja on tärkein kansainvälinen lentokenttä palvelee maan Suomessa.Se sijaitsee aivan eteläkärjessä maan pitkin Suomenlahden Suomen rannikkoa. Lentokenttä on luokiteltu neljänneksi suurin Skandinaviassa. Se palvelee noin 15 miljoonaa matkustajaa sen kolme kiitotietä ja kaksi terminaalia. Lentokenttä tarjoaa useita säännöllisiä ja tilausliikennettä ja se on saanut tunnustusta yhtenä parhaista lentoasemista maailman eniten tunnettu täsmällisyys.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Helsinki-Vantaalla toimii merkittävä keskus lukuisia kantajia, jotka sisältävät Finnairin, Blue One, Nordic Global Airlines, Norja Air Shuttle ja Tulfly Nordic. Useat kansainväliset ja kotimaiset lentoyhtiöt toimivat lentoaseman lukien Aeroflot, American Airlines (kausiluonteinen lennot Chicago ), British Airways ( Lontoo ), Japan Airlines ( Tokio ), ja Turkish Airlines ( Istanbul ).Finnair tarjoaa kotimaisia ​​ja kansainvälisiä reittejä Budapest, Tukholma, Oslo, Geneve, Wien, Zürich, Praha, ja lukuisia muita kohteita.Kausiluonteinen lennot tarjotaan myös paikkoihin, kuten Dubrovnik, Izmir, Dublin ja Visby.

Lentokenttäpalveluja

Helsinki-Vantaan lentoasema tarjoaa monenlaisia ​​mukavuuksia ja palveluita matkailijoille, jotka sisältävät kahviloita ja ravintoloita. Kokeile Café Picnic tai Richie Gourmet Hot Dogs nopeasti, hauskaa hintaa. Lentokenttä tarjoaa verovapaa ja verovapaan Lentokenttäostokset vaihtoehtoja, kuten Stockmannin tai Alkon. Lasten leikkihuone pitää pienokaiset miehitetty. Oleskelutiloja, Internetin ja WiFi tarjota vaihtoehtoja liikematkailijoille. Apteekki, pankkiautomaatit, ja tupakointi alueet sijaitsevat myös pääterminaalin. Kuljetus ja lentokentältä on edistää paikallinen bussi-ja taksipalvelut. Autovuokraamot ovat edustettuina Avis, Budget, Hertz, Europcar ja Sixt.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt