autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Suomi

Aloitussivu > Suomi

Autovuokraamo Suomi - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Suomi sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Helsinki Lentokenttä

alkaen 24,-

päivässä

 

Oulu Lentokenttä

alkaen 22,-

päivässä

         

Tampere Lentokenttä

alkaen 23,-

päivässä

 

Rovaniemi Lentokenttä

alkaen 25,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Enontekiö Lentokenttä

Helsinki Lentokenttä

Hyvinkää Lentokenttä
Ivalo Lentokenttä
Joensuu Lentokenttä
Jyväskylä Lentokenttä
Kajaani Lentokenttä
Kemi Tornio Lentokenttä

Kittilä Lentokenttä

Kokkola Lentokenttä

Kuusamo Lentokenttä
Lappeenranta Lentokenttä
Maarianhamina Lentokenttä
Mikkeli Lentokenttä
Oulu Lentokenttä

Pori Lentokenttä

Rovaniemi Lentokenttä
Savolinna Lentokenttä
Seinäjoki Lentokenttä
Tampere Lentokenttä
Turku Lentokenttä
Vaasa Lentokenttä

Varakaus Lentokenttä

Suomi

Autovuokraamo Suomi
Autonvuokraus Suomi

Esittely:

Suomi rajautuu lännessä ja etelässä Itämeren.Ruotsi on länteen, ja jotkut Norjan käyrät noin yli maan pohjoisosassa.Venäjä on itään, ja Virossa on etelään.Se on tunnettu poro, revontulet (aurora borealis), saunat, ja sen suunnittelu vaikutteita.

Väestö ja kieli:

Suomen väkiluku on noin 5,5 miljoonaa euroa. Vaikka 84% väestöstä on evankelis-luterilaisen, 14% väittää ole uskontoa. Sekä Suomi ja ruotsi ovat virallisia kieliä, mutta Englanti on opettanut säännöllisesti kouluissa. Koska ainutlaatuinen kulttuurinen tausta, osa kansalaisista puhuu Venäjän tai Sami.
Suomalaiset muodostavat 93% etnisestä väestöstä, mutta ruotsalaiset ovat suurin vähemmistö 6%. Saamelaiset ovat kotoisin poromiesten pohjoisessa jotka takertuvat perinteitä. Venäläiset, Virolaiset ja mustalaiset (romanit) ovat muut etniset vähemmistöt.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Helsinki - Pääkaupunki asukasluku on noin 600000.Vuonna 1550 ad, Helsinki perustettiin kaupan kaupunki. Käy Soumenlinna (Suomi linna), joka on entinen saari linnake. Huomaa myös, Ateneumin taidemuseo, jossa on valtava kokoelma klassista taidetta, Designmuseo, täynnä suomalaisia ​​malleja, Helsinki Helsingin tuomiokirkko, rakennettiin kunnianosoitus Suomen suuriruhtinas, ja Suomen kansallismuseon, jossa on erinomainen näyttelyitä Suomen historiaan.

Hämeen linna - Tämä on linna valmistettu tiili on entisöity alkuperäiseen loistoonsa.Hämeenlinnassa linnan kerran toimi vankilana.

Espoo - Espoon väkiluku on noin 250000.Mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat Espoon modernin taiteen museo, joka sijaitsee vanhassa kirjapainossa, kellomuseo (aika), ja Espoon Kartano (kartanon rakenteita 1700-luvulta).

Fiskars Village - koti kuuluisa sakset ja museo seuranta teollisuuden kylässä, Fiskars on kauniit maisemat yhdistettynä sen teollisuuden historiassa. Käy Bianco Blu oppia omakohtaisesti, miten lasi on luotu tai tutustua Bassi kartano.

Ahvenanmaa - Nämä saaret talon monet kirkot kuten Pyhän Olavin rakennettu 1200-luvulla ja Geta kirkko 1400-luvulta.

Olavinlinna - Rakennettu vuonna 1400, tämä linna rakennettiin aluksi Venäjän maaperällä suojelemaan Ruotsiin venäläiset.

Vantaa - Vantaa on kaupunki, jonka väkiluku on noin 200000.Käy Viherpaja Japanilainen ja Cactus Gardens ja nähdä mielenkiintoisia näyttö Lihansyöjäkasvit.Lisäksi Suomen Ilmailumuseo sijaitsee täällä.

Turku - Tämä kaupunki väkiluku on around180, 000.Turun linna on sen tunnetuin maamerkki historiallisia näyttelyitä sisällä sen 13-16-luvulla rakenteita. Turun tuomiokirkko on toinen rakennus, joka on säilynyt antiikista. Jos olet kiinnostunut siitä, miten asiat tehdään, käy Loustarinmaki käsityöläismuseo.

Tampere - Tampereen väkiluku on 220000.Amurin Tyolaiskorttelimuseo tai museo asuntomuseo antaa tietoa siitä, miten työntekijät elivät 1880-1970. Tutustu jossa maailmankuulu tapaaminen Leninin ja Stalinin tapahtui Lenin Museo. Huomaa myös Sarkanniemen Huvikeskus, virkistyskeskus, jossa näkötorni, eläintarha ja taidekeskus.

Ilmasto:

Suomen ilmasto on leuto etelässä ja arktinen pohjoisessa. Summers ajaa toukokuusta syyskuuhun ja ovat lämpötilat vaihtelevat 13 ° C-22 ° C. Talvella (marraskuu-huhtikuu), odottaa luminen sää ja lämpötilat ovat välillä -3 ° C--9 ° C. Pohjoisessa talvella lämpötila voi mennä niinkin alhainen kuin -45 ° C päivän aikana, mutta kesällä lämpötila voi saada jopa lämmintä 25 ° C. Vuosittain Suomessa saa keskimäärin 27 tuumaa sademäärät.

Economy:

GPD on Suomen lähes 200 miljardia (USD) vuodessa. Koska EU: n jäsenenä, Suomen käyttää euroa (€) valuuttanaan. Sen talous perustuu pois valmistus, puu-, kaivos-, palvelu-, ja teknologia. Suomi vie kuljetuskalusto, puutavaran ja puutuotteiden, kemikaalien, elektroniikan komponentit, paperi ja sellu-, metalli-, kone-, ja laitteet. Kuljetusvälineet, kemikaalit, elintarvikkeet, vilja-, teräs-, kone-, ja öljy ovat kohteita tuodaan eniten.

Kuljetus:

Helsinki-Vantaan lentoasema on tärkein lentokenttä Suomessa.Myös lentokenttien Turku, Maarianhamina, Tampereen ja Savonlinnan.
Ihmiset, jotka haluavat vuokrata autonsa nauttivat ruuhkattomista teistä, kun ne kulkevat noin maata. Huoltoasemat Helsingissä ja pääteillä ovat auki 24 tuntia vuorokaudessa.
Taksit ovat erittäin kalliita ja perustavat hinnat, kuinka paljon matkustajia matkalla.
Jos aiot matkustaa bussilla, sinun pitäisi jatkuvasti tarkistaa aikataulut, koska ne muuttuvat usein. Joissakin maaseudulla on vain yksi bussi viikossa. Paikallisbussit kulkevat alennettu aikataulun lauantaisin, lomat ja kesät.
Junaverkon heikosti kehittynyt Suomessa ja ei ole olemassa pohjoisosassa maata.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt