autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Slovenia

Aloitussivu > Slovenia

Autovuokraamo Slovenia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Slovenia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Ljubljana Lentokenttä

Maribor Lentokenttä

Portoroz Lentokenttä

Slovenia

Autovuokraamo Slovenia
Autonvuokraus Slovenia

Käyttöönotto

Slovenian tasavalta oli aiemmin yksi entisen Jugoslavian kuudesta tasavalloissa. Se rajoittuu Se rajoittuu Italia länteen, Kroatia etelään ja länteen, ja Unkarin ja Itävallan pohjoiseen.Se on suikale Adrianmeren rannikko lounaiskulmassa.

Pieni mutta luonnonkaunis kanssa reheviä metsiä ja Alppien vuoret, Slovenia on vanha maa, joka on vallattu paljon sen historiasta, alkaen roomalaiset kautta Itävallan, kroaatit ja serbit. Nämä eri kulttuuriset vaikutteet näkyy monimuotoisuus Slovenian ruokaa.

Väestö ja kieli

Hieman pienempi alue kuin New Jersey, Slovenia on koko väestöstä noin kaksi miljoonaa. Slovenialaiset ovat hallitseva etninen ryhmä, jossa on pieniä määriä serbit, kroaatit, bosnialaiset ja muut.

Virallinen kieli on Slovenia, mutta on olemassa tiettyjä kuntia, jotka sisältävät kansallisia yhteisöjä italialaiset ja unkarilaiset elää ja niissä paikoissa Itallin ja Hunagrian vastaavasti ovat virallisia kieliä.

Suurin osa slovenialaiset ovat katolilaisia, kun taas neljäsosa asukkaat eivät määritä uskoa ja 10 prosenttia eli he eivät noudata mitään uskoa.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pieni maa, Slovenia on vain yksi suuri kaupunki, sen pääkaupunki Ljubljana (pop: 280000), joka perustettiin vuonna Rooman valtakunnan. Viehättävä ja viehättävä, Ljubljana on monia aukioita, barokki kirkkoja, museoita, historiallisia nähtävyyksiä, ja goottilainen linnoja. Kulttuuristen ajattelevia, hiljattain remontoitu oopperatalo esittelee säännöllisesti esityksiä.

Yksi ainutlaatuinen alueilla Ljubljana on Metelkova kaupunki, joka sijaitsee sisällä monimutkaisia ​​kertaluonteisen sotilaallisia rakennuksia, joka taloa useita yökerhoja ja gallerioita.Myös suosittu päivittäin markkinoilla.

Vuoristoalueilla tarjoavat hiihto ja retkeilijöille ja luolat Postojnan, täynnä tippukiviluolat, ovat myös suosittu nähtävyys. Kirjoittaminen tapauksessa osoittavat ensimmäinen "turistit" saapui varhain 13-luvulla.

Bled Island sijaitsee Lake Bled vuoristossa ja on tavoitettavissa Pletna, puuvene, että lautat kävijöitä mantereelta.

Ilmasto

Slovenian ilmasto on kohtalainen lähellä Rannikko mutta kasvaa asteittain viileämpi kohti ja osaksi luoteeseen vuoristoalueella. Alppilaaksojen ovat leuto kesällä ja kylmä talvella. Rannikolta Soča Valley sijaitsee Välimeren ilmasto lämmin, aurinkoinen sää suurimman osan vuotta, enimmäkseen leudot talvet.Itä Slovenia on kuumat kesät ja kylmät talvet.

Talous

Slovenia oli ensimmäinen entisen Jugoslavian tasavallan liittyä Euroopan unioniin vuonna 2004. Ensimmäisten vuotta itsenäisyyden, Slovenian viennistä riippuvaisen talouden kasvuluvut vakiintuivat kasvua. Mutta maa on koetelleet 2008 lama ja on tällä hetkellä kasvua kotimainen tuote 49520000000dollaria. Sen ensisijainen vei koneita ja kuljetusvälineet, kemikaalit, ja taloustavarat. Mies tuonnin sisältävät elintarvikkeet, teollisuustuotteet ja polttoaineet.

Kuljetus

Slovenia on kolme suurta lentokenttää: Ljubljana Jože Pučnik Lentokenttä, Maribor Edvard Rusjan lentokentältä, ja Portorož Lentokenttä lähellä Adrianmeren.

Helpoin tapa tutustua Ljubljana on kävelemällä, mutta siellä on myös uusi julkinen pyörä-vuokra-ohjelman. Matkoja maaseudulle, vuokra-autoja suositellaan. Slovenian tiet ovat hyvässä kunnossa ja vuokra hinnat kohtuullisia.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt