autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Slovakia

Aloitussivu > Slovakia

Autovuokraamo Slovakia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Slovakia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Bratislava Lentokenttä
Kosice Lentokenttä

Poprad Lentokenttä

Zilina Lentokenttä

Slovakia

Autovuokraamo Slovakia
Autonvuokraus Slovakia

Käyttöönotto

Vuonna 1918 slovakit ja tsekit muodostivat Tšekkoslovakiassa, josta tuli Neuvostoliiton hallinnassa kommunistinen valtio toisen maailmansodan jälkeen. Mutta kuten Neuvostoliiton vaikuttaneet hiipui, Tšekkoslovakia vapautui vaikutusvaltaansa. 1. tammikuuta 1993 slovakit ja tsekit suostunut erottamaan ja itsenäistyvät kansakuntia. Slovakia liittyi sekä Naton että EU: n keväällä 2004. Vaikka historia miehityksen, Slovakia on onnistunut säilyttämään sen kulttuuriin.

Sisämaavaltio sijaitsee keskellä Eurooppaa, Slovakian elinehto naapureilleen on Tonavan. Se rajoittuu Puola ja Tšekki pohjoisessa, Ukraina itään, Unkari etelään, ja Itävallan länteen. Karpaattien span pohjoisella puoliskolla maan.

Väestö ja kieli

On 5,4 miljoonaa ihmistä Slovakiassa, suurin etninen slovakit pienempiä populaatiot unkarilaisten, romanien, Ukranians, ja muut.Vastaavasti Slovakian on virallinen kieli Unkarin, Rooman ja Ukrainan puhutaan myös. On olemassa kolme ensisijaista Slovakian murteita, yhteinen maan Länsi-, Keski-ja itäosissa.

Maa on pääosin roomalaiskatolinen, jonka jälkeen protestanttiset ja Kreikan katolinen. Kymmenen prosenttia eli heillä ei ole uskonnollista vakaumusta.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Ei kaupunki Slovakiassa väkiluku on yli puoli miljoonaa asukasta.Bratislava on pääkaupunki ja suurin kaupunki maan väkiluku on 430000.Suosittuja kohteita ovat Bratislavan linna, Slovakian National Gallery, joka sisältää laajan kokoelman goottilainen kirkko taiteen ja Slovakian kansallismuseo, joka esittelee luonnon historiasta.

Kosice (pop: 250000) on maan toiseksi suurin kaupunki, joka tunnetaan parhaiten sen keskusaukio, joka on katedraali ja musiikillinen suihkulähde, joka on suosittu paikka hääkuvia.

Tatran vuoret ovat suosittu hiihto kohde turistien ja paikallisten keskuudessa.

Ilmasto

Slovakia nauttii lämmin ilmasto, jossa lämpötila lämpimämpää alanko kuin vuoristossa. Yleensä kesät ovat enimmäkseen aurinkoinen, mutta viileä puolella, kun taas talvet ovat yleensä kylmä, pilvinen ja kostea. Sää edellyttää äkillisiä muutoksia joten vierailijat kehotetaan olla valmis.

Talous

Slovakia on teollisuusmaiden kansakunnan ja on jäsenenä Euroopan unionin (EU) kanssa bruttokansantuote 94550000000 dollaria. Tuonti koostuu energia-alan laitteiden, lääketieteellisten laitteiden ja tarvikkeiden, elektroniset komponentit, autonosien ja muovit. Vienti Volkswagenin ja Audin maastureita rakennettu Slovakiassa. EU on euro.

Kuljetus

Slovakian tärkeimmät lentokentät ovat Bratislavan lentoasema, Košice Lentokenttä, Piešťany, ja Poprad-Tatry Lentokenttä. Kun maassa, julkinen liikenne on yhdistelmä bussit, junat, vaunut, raitiovaunut ja taksit. Ei ole metro. Järjestelmä tarjoaa Matkakortti jonka avulla matkustajat voivat käyttää useita liikennemuotoja. Vuokra-autot ovat myös saatavilla.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt