autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Singapore

Aloitussivu > Singapore

Autovuokraamo Singapore - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Singapore sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Singapore Lentokenttä

 

 

Singapore

Autovuokraamo Singapore
Autonvuokraus Singapore

Käyttöönotto

Singapore on perustettu brittiläinen kauppa siirtomaa alussa 19th century ja tuli itsenäinen valtio vuonna 1965.

Noin kokoa El Paso Texas, Singaporen tasavallan sijaitsee hieman päiväntasaajan pohjoispuolella kärjessä Malaiji niemimaalla. Maa koostuu Singapore Island ja 58 pienempää saarta. Singapore Island on niin pieni, että voit saavuttaa tahansa parin tunnin automatka.

Väestö ja kieli

Väestö Singapore on kolme miljoonaa, suurin osa niistä etnisiä kiinalaisia, jonka jälkeen Malaiji ja Intian etnisten ryhmien. On olemassa kolme virallista kieltä: Mandarin, Englanti ja Malaiji. Yjere monia ulkomaalainen, joka myös soittaa Singapore kotiin. On monia muita kieliä, monipuolinen väestö yhdessä Kiinan eri murteita.

Buddhalaisuus on yleisin uskonto, jonka jälkeen islam, taolaisuus, hindulaisuus, katolilaisuuden ja muiden kristillisten kirkkokuntien.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Singapore on sekä kaupungin ja maan, samanlainen antiikin Green city-valtioissa, kuten Ateena.On olemassa monia suosittuja kohteita kaupunkiin, kuten eläintarha, kasvitieteellinen puutarha, maailman suurin maailmanpyörä nimeltään Singapore Flyer, tiedekeskuksen featuring 850 interaktiivinen ratsastaa, Pikku Intiassa ja Chinatown lähiöissä, arabien Quarter liinat ja silkki kaupoissa, ja lukuisia yökerhoja ja huvituksia. Perinteiset festivaalit ja vapaapäivät juhlitaan ympäri vuoden ja vierailijat voivat odottaa luksushotelli, maailmanluokan ravintoloita ja ostosmahdollisuuksia. Voit kaupungin pohjoispuolella ovat Bukit Timah ja Keski Catchment Area luonnonsuojelualueilla. Suosittu päiväretki on menossa Sentosa, saaren pelihalli.

Ilmasto

Ilmasto Singapore on yleensä kuuma ja kostea ympäri vuoden. On kaksi monsuuni vuodenaikaa vuosi: Koillis monsuuni joulukuusta maaliskuuhun ja Lounais monsuuni, joka kestää kesäkuusta syyskuuhun.

Talous

Saavutettuaan itsenäisyyden, Singapore tuli yksi maailman vauraimmista maista vahvojen kansainvälisten kauppakumppanien kanssa.Singapore on vähän luonnonvaroja, joten sen talous perustui vankka vapaakauppaopista siitä lähtien, kun sen perustamisesta. Se on tällä hetkellä maailman toiseksi vilkkain satama, takana vain Rotterdam, ja on bruttokansantuote 255700000000dollaria.

Hyvinvointi on laaja alhainen työttömyys ja hyvässä kunnossa infrastruktuuria. Useimmat asukkaat asuvat mukava, nykyaikainen asuminen, rikollisuus on alhainen, ja kaupunki on puhdas ja moderni.

Vientituotteita ovat elektroniikka-ja tietoliikennelaitteiden, lääke-, ja jalostettujen öljytuotteiden valmistus. Tärkeimmät tuontituotteet kuuluvat koneet, kivennäispolttoaineet, kemikaalit, elintarvikkeet ja kulutustavarat.

Kuljetus

Singapore Changin lentokenttä on tärkein lentokenttä Singapore.Kun kaupungin, juna ja metro järjestelmät ovat nopeita ja edullisia.Kävely on myös suosittu keino kiertää. Kaikki tärkeimmät nähtävyydet ovat helposti keikkabussissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt