autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Saksa

Aloitussivu > Saksa

Autovuokraamo Saksa - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Saksa sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Frankfurt Lentokenttä

alkaen 22,-

päivässä

 

München Lentokenttä

alkaen 24,-

päivässä

         

Düsseldorf Lentokenttä

alkaen 20,-

päivässä

 

Berliini Tegel Lentokenttä

alkaen 27,-

päivässä

         

Hampuri Lentokenttä

alkaen 20,-

päivässä

 

Köln Lentokenttä

alkaen 20,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Altenburg Nobitz Lentokenttä
Augsburg Lentokenttä
Baden Lentokenttä
Berliini Schönefeld Lentokenttä
Berliini Tegel Lentokenttä
Bremen Lentokenttä

Bremerhaven Lentokenttä
Köln Lentokenttä
Dortmund Lentokenttä
Dresden Lentokenttä
Düsseldorf Lentokenttä
Egelsbach Lentokenttä

Emden Lentokenttä

Erfurt Lentokenttä
Frankfurt Lentokenttä
Friedrichshafen Lentokenttä
Hahn Lentokenttä
Hampuri Lentokenttä
Hanover International Lentokenttä
Hof Lentokenttä
Kiel Lentokenttä
Leipzig Lentokenttä
Lübeck Blankensee Lentokenttä


Mannheim Lentokenttä

Memmingen Allgäu Lentokenttä
Münster Osnabrück Lentokenttä
München Lentokenttä
Nürnberg Lentokenttä
Paderborn Lippstadt Lentokenttä
Parchim Lentokenttä
Saarbrücken Ensheim Lentokenttä
Stuttgart Lentokenttä
Weeze Niederrhein Lentokenttä

Zweibruecken Lentokenttä

Saksa

Autovuokraamo Saksa
Autonvuokraus Saksa

Esittely:

Alankomaat, Belgia, Ranska ja Luxemburg rajan Saksan länsipuolella, kun taas Pohjanmeren, Tanskan ja Itämeren muodostavat sen pohjoisten rajalta.Puola ja Tšekki ovat sen itään, ja Itävallassa ja Sveitsissä ovat etelässä.
Saksa on tunnettu sen tarkkuus välineitä, Volkswagen, sen olut, ja Oktoberfest.

Väestö ja kieli:

Saksa väkiluku on 82 miljoonaa ihmistä. Kun katsot uskonnon, 38% ihmisistä ovat protestanttisen, ja 34% on katolinen. Saksa on virallinen kieli maassa. Etnisesti, 92% väestöstä on saksalainen, ja 2% on turkkilainen. Muut vähemmistöt ovat Kreikan, Puolan ja Italian.
Saksalaiset ovat aina täsmällinen, ja aika on tärkeää. Ei ole juurikaan luottokorttien käyttöä Saksassa, niin pitää rahat matkoilla. Aurinkoa alasti on laajalti hyväksytty ja esiintyy sekä rannoilla ja puistoissa.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Berliini - Pääkaupunki asukasluku on noin 3,4 miljoonaa euroa ja on rauniot vuodelta 1192 ad.Kaiser Wilhelm Memorial Church on muistomerkki tuhot WWII, ja vain sen kellotorni pysyy. Käyntiosoite Story of Berliini saat 800 vuotta historiaa yhden luukun. Muita mielenkiintoisia WWII / kylmän sodan museot ovat Jüdisches museo ja Mauermuseum-museo Haus am Checkpoint Charlie.

Hampuri - Tämä kaupunki asukasluku on noin 1,7 miljoonaa.Kurkistaa sisälle Rathaus (kaupungintalo), jossa on uusrenessanssirakennuksessa rakentaminen, ottaa risteily Alster järviä, tai tutustua Hampurin taidehalli (taidemuseo) Art edustaa kaikkia aikoja Roman esittää.

Neushwanstein ja Hohenschwangaun linnat - Molemmat linnoja majoitettu kuningas Ludwig II, yksi, kun hän oli lapsi ja toinen, kun hän oli aikuinen.Neushwanstein on satulinnassa hän suunnitteli, ja käytetty mallina suunnittelu Walt Disneyn Prinsessa Ruususen linna.

München - Münchenin väkiluku on 1,2 miljoonaa.Se on tunnetuin sen kuninkaan juhla nimeltään Oktoberfest, joka pidetään syyskuun lopussa lokakuun alussa. Deutsches Museum on yksi parhaista museoista tieteen ja teknologian maailmassa. Residenz aloitettiin vuonna 1363 ja on upea palatsi museo.

Köln - Tämä kaupunki, jossa asuu noin miljoona on jossa voit käydä Chocolate Museum ja nähdä historian suklaata sekä sen nykypäivän tuotantoon.Vältä tämä vetovoima viikonloppuisin, koska se saa hyvin täynnä. Dom (tuomiokirkko) on Koln allekirjoitus ominaisuus sen rakentamiseen ottaen yli 600 vuotta. Roman-germaaninen museo rakennettiin vuonna 1970 taloon Roman pysyy löytyy Saksasta.

Frankfurt - Tässä kaupunki, jossa asuu 700000, löydät Goethen talo ja museo aarteita perheen kirjailija, Kaiserdom, jossa kruunaava Pyhän Rooman keisarit tapahtui, ja eläintarha, jossa on monipuolinen ja lukuisia määriä eläimiä.

Bonn - Tämä kaupunki asukasluku on 350000.Beethoven Talossa on museo säveltäjä, kun Minster oli aikoinaan yksi tärkeimmistä kirkon keskuksia keskiajalla. Myös etsiä Poppelsdorfin palatsi sen kasvitieteellinen puutarha ja mineraalien keruun ja Vanha hautausmaa, jossa voit löytää joitakin kuuluisia hautoja.

Nurnberg Castle - Tämä linna kaupungin Nürnbergin oli aikoinaan koti Pyhän Rooman keisarit.Se istuu takana seinät vanhan kaupungin.

Dresden - Tämä kaupunki asukasluku on 550000.Church of Our Lady on suunniteltu näyttämään ikään kuin se olisi tehty yhdestä kivestä. Tuhoutui toisen maailmansodan, se on rakennettu uudelleen ja pysyy muistomerkki tuhojen sodan. Green Vault, sisäpuolella Kuninkaanlinna on niin suosittu näyttely että liput ovat usein loppuunmyytyjä kuukausia etukäteen. Varmista, että saat omasi aikaisin. Myös Verkehrsmuseum on Museum of Transportation, joka sisältää kaikenlaisia ​​ajoneuvoja.

Ilmasto:

Ilmasto on leuto kylmät talvet ja kesät ovat usein viileä ja sateinen, mutta voi olla aika lämmin (jopa 30 ° C). Kesäkuusta elokuuhun, odottaa kesän lämpötilat vaihtelevat 10 ° C-23 ° C. Talvikuukausina (marras-maaliskuu), alue on -5 ° C-8 ° C. Alueesta riippuen, Saksa saa missä tahansa 23-48 tuumaa sademäärä vuosittain.

Economy:

Saksa sijoittui viidenneksi maailman bkt 3,2 biljoonaa (USD). Koska EU: n jäsen, se käyttää euro (€) valuutan. Saksan taloudellinen historia on ollut yksi suuri ylä-ja suuri alamäet.Se tuo kala ja puu, kun taas vientiä teollisuustuotteet, ajoneuvot, kone-, elintarvike-, tekstiili-, metalli-, ja kemikaaleja.

Kuljetus:

Berliini Brandenburg International Lentokenttä ja Hampurin kansainvälinen lentokenttä ovat tärkeimpien kansainvälisten lentoasemien Saksa.Flughafen Frankfurt, Flughafen Munchen, Flughafen Stuttgart, Flughafen Düsseldorf, ja Flughafen Köln / Bonn muitakin tärkeitä lentokentillä.
Junien Saksa taipumus pysäyttää vain keskustassa kaupungeissa. Ne voivat myös olla kalliimpaa kuin lentoliikenteessä. On Rail Drive vaihtoehto, joka yhdistää autonvuokraus junalipun.
Tiet Saksassa ovat erinomaisia. Auton vuokraus on ainoa tapa tavoittaa Saksan tietyillä alueilla, ja se on ainoa tapa saada mahdollisuus ajaa kuuluisa moottoriteillä. Huoltoasemat ovat kilpailukykyisiä (paitsi moottoriteillä), ja voit usein löytää hyviä tarjouksia ostaa ostoksia noin bensiinille.
Saksassa, bussit ovat vain paikallisia, ellet matkustaa välisenä aikana huhtikuusta lokakuuhun touring linja.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt