autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Romania

Aloitussivu > Romania

Autovuokraamo Romania - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Romania sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Bukarest Baneasa

alkaen 13,-

päivässä

 

Bukarest Otopeni

alkaen 16,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Bacau Lentokenttä
Bukarest Lentokenttä Baneasa
Bukarest Lentokenttä Otopeni
Clujnapoca Lentokenttä

Constanta Lentokenttä
Iasi Lentokenttä
Oradea Lentokenttä

Sibiu Lentokenttä
Suceava Lentokenttä

Timisoara Lentokenttä

Romania

Autovuokraamo Romania
Autonvuokraus Romania

Käyttöönotto

Se on kirjallisuuden koti kreivi Dracula ja ikivanhan koti Vlad Impaler, inspiraation Bram Stokerin verta lusting vampyyri.Lähes puoli vuosisataa toisen maailmansodan jälkeen, Romania suljettiin pois suurin osa maailman rautaesiripun takana, sen historiallisia ja luonnon ihmeitä off-limits. Tänään, sen rajat ovat auki ja maa kutsuu turisteja, jotka etsivät enemmän ainutlaatuinen loma kokemus.

Noin kokoa Oregon, Romania sijaitsee Keski-Euroopassa ja osakkeiden rajat Unkarin ja Serbian lännessä, Bulgaria etelässä, Moldova, Mustanmeren ja osa Ukrainan itään, ja loput Ukrainan pohjoiseen .

Väestö ja kieli

Romanian keskeinen sijainti on tehnyt hieman sulatusuuni. Vaikka 90 prosenttia 19 miljoonaa asukkaat ovat etnisesti Romanian, on myös pienempiä populaatioita unkarilaiset, romanit puhekielessä kutsutaan mustalaisia, ukrainalaisia, saksalaiset, Venäläiset ja turkkilaiset.Virallinen kieli on romania. Unkarin ja romani puhutaan keskuudessa etnisten ryhmien välillä.

Hallitseva uskonto on ortodoksisuus, joihin osallistuu pienempi määrä protestantteja, katolisia ja muslimeja.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Bukarest on ylivoimaisesti suurin kaupunki Romaniassa, jossa asuu 1,9 miljoonaa. Kaupunki on tunnettu sen puiden reunustamat kadut, Belle époque-arkkitehtuurin, ja yllättävän vilkas yöelämä. Kaksi suosituimmista matkailukohteiden ovat Kuninkaanlinna ja Cantacuzino Palace.

Maakunta Bucovina on tunnettu kirkkojen featuring freskoja. Tonavan suisto on suurin luonnonsuojelualue Euroopassa. Ota askel takaisin keskiajan Romanialle vierailu Transylvania sijaitsee sen jalka Karpaattien. Alue pitää kiinni sen folk historia asukkaat usein pukeutuminen perinteinen puku ja käyttämällä ox-vaunut arjessaan. Monet linnat ja linnoitukset seiso.

Dabrogea alue on kuuluisa villieläinten tekoaltaat, asuu yli 300 lintulajia, yli 1000 kasveja, ja monet vesieläimiä.

Mustanmeren rannikko on erityisen suosittu kesällä ja talvella, vierailijat voivat nauttia päivän hiihto vuorilla.

Ilmasto

Romanian leuto ilmasto muistuttaa American koilliseen. Kesät ovat aurinkoisia ja lämpimiä, ja kolminkertainen numeroinen lämpötilat yhteisiä heinä-ja elokuussa. Talvella voidaan piristävä, erityisesti vuoristossa. Lumi ei ole harvinaista joulukuusta maaliskuuhun.

Talous

Romanian talous on kamppaillut. Tämän seurauksena maan väestöstä on vähentynyt yli 12 prosenttia vuodesta 2002, kun ihmiset siirtyvät muihin maihin etsimään työtä ja syntyvyys laskee. Vaikka bruttokansantuote (BKT) 185300000000 dollaria ei ole paljon keskiluokan ja köyhyys on edelleen laajalle levinnyt ongelma, jossa yksi viidestä romanialaiset elävät köyhyysrajan alapuolella.

Top vientituotteita ovat koneet, metallituotteet, autot, tekstiilit, jalkineet, korut, ja maataloustuotteita. Johtava tuonti kuuluu viljaa, mineraaleja ja polttoaineet. Rahayksikkö on leu. Yksi sata dollaria hakee 346 leu.

Kuljetus

Romanialla on kaksi suurta lentokenttää-Traian Vuia Timisoara International Lentokenttä ja Bukarest Henri Coanda International Lentokenttä ja kolmen alueellisten lentokenttien: Cluj-Napoca, Bacau, ja Bukarest Aurel Vlaicu.

Bukarest-pohjainen Limousine Services tarjoaa autonvuokraus, jotka kattavat kaikki Romanian niille, jotka haluavat mukavuutta auton ilman vaivaa ajo itse.

Bussit ja junat ovat yleisimpiä tapoja matkustaa kaupunkien välillä, kun taas taksit ja bussit ovat helposti saatavilla kaupungeissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt