autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä

Aloitussivu > Ranska > Vuokra Auto Nizza Lentokenttä

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Nizza Lentokenttä sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

 

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Nizza Lentokenttä

Autovuokraamo Nizza Lentokenttä
Autonvuokraus Nizza Lentokenttä

Nizzan kansainvälinen lentokenttä tunnetaan myös Nizzan Côte d'Azur Lentokenttä (IATA Code: NCE) ja sijaitsee Provence-Alpes-Côte d'Azurin alueella Etelä- Ranskassa.Eteläisille rajoille maakunnan jakaa osan Välimeren rannikolle. Lentokenttä on varustettu kaksi kiitotietä ja kaksi terminaalia, jotka tarjoavat palveluja lähes kymmenen miljoonaa matkustajaa vuodessa. Lentokenttä on solmukohta EasyJet ja Air France lentoyhtiöitä.

Lentoyhtiöt ja kohteet

Nizzan lentokenttä tarjoaa palveluja kymmeniä kotimaisen ja kansainvälisen lentoliikenteen harjoittajat. Suuret kansainväliset kantajia ovat Aeroflot, Air France, British Airways, Emirates, Lufthansa, ja Scandinavian Airlines. Suosittuja kohteita ovat Kööpenhamina, Casablanca, Berliini, Dubai, Wien, Pariisi, ja Moskovassa. EasyJet harjoittaja tarjoaa kotimaan kohdetta, jotka sisältävät Lyon, Pariisi, Bordeaux ja Nantes.Tuttuihin kohteisiin kuuluvat Cork, Montréal, Lontoo, New York City, Belfast, ja Helsinki.

Lentokenttäpalveluja

Nizzan lentokenttä tarjoaa monenlaisia ​​palveluja matkustajille. Rentotumisalueelta ulottuva paikka jumalanpalveluksessa. Intersnet ja WiFi-yhteys on käytettävissä rento ja liikematkailijoille. Palvelukeskus, kokoustilat ja joukkue oleskelutilat ovat saatavilla myös liikematkailijoille. Ostospaikkoja kuuluu koruja muotiin ja alueellisia tuotteita. Laaja valikoima baareja ja ravintoloita tarjoavat kaiken välipaloista istuu ruokapaikkaa ja ovat Le Riviera ja Le Badiane. Kuljetus ja lentokentältä on helpottaa linja, shuttle ja taksipalvelut. Autonvuokraus palvelut tarjoavat lukuisia harjoittajat ovat myös saatavilla lentoasemalla.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt