autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Ranska

Aloitussivu > Ranska

Autovuokraamo Ranska - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Ranska sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Pariisi Charles de Gaulle

alkaen 18,-

päivässä

 

Pariisi Orly Lentokenttä

alkaen 18,-

päivässä

         

Nizza Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Lyon Lentokenttä

alkaen 20,-

päivässä

         

Marseille Lentokenttä

alkaen 20,-

päivässä

 

Toulouse Lentokenttä

alkaen 21,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Agen Lentokenttä

Ajaccio Corsica Lentokenttä
Angers Lentokenttä
Angoulème Lentokenttä
Aurillac Lentokenttä
Avignon Lentokenttä
Bastia Corsica Lentokenttä
Beauvais Lentokenttä
Bergerac Lentokenttä
Béziers Lentokenttä
Biarritz Lentokenttä
Bordeaux Lentokenttä
Brest Lentokenttä
Brive Lentokenttä
Caen Lentokenttä
Calvi Corsica Lentokenttä
Cannes Lentokenttä
Carcassonne Lentokenttä
Castres Lentokenttä
Chambéry Aix Lentokenttä
Cherbourg Lentokenttä

Clermont Ferrand Lentokenttä

Colmar Lentokenttä
Dijon Lentokenttä
Epinal Lentokenttä
Figari P. Vecchio Lentokenttä Corsica
Genève Lentokenttä
Grenoble Lentokenttä
Lannion Brittany Lentokenttä
La Rochelle Lentokenttä
Le Havre Lentokenttä
Lille Lentokenttä
Limoges Lentokenttä
Lorient Lentokenttä
Lourdes Tarbes Lentokenttä
Louvigny Lentokenttä
Lyon Lentokenttä
Marseille Lentokenttä
Metz Nancy Lentokenttä
Montpellier Lentokenttä
Mulhouse Lentokenttä

Nantes Lentokenttä Brittany

Nizza Lentokenttä

Nîmes Lentokenttä
Pariisi Cdg Lentokenttä
Pariisi Le Bourget Lentokenttä
Pariisi Orly Lentokenttä
Pau Lentokenttä
Perpignan Lentokenttä
Poitiers Lentokenttä
Quimper Lentokenttä
Rennes Lentokenttä

Roanne Lentokenttä
Rodez Marcillac Lentokenttä
Rouen Boos Lentokenttä
Saint Brieuc Lentokenttä
Saint Etienne Lentokenttä
Saint Malo Pleurtuit Dinard
Saint Tropez Lentokenttä
Strasbourg Lentokenttä
Toulon Lentokenttä
Toulouse Lentokenttä

Tours Lentokenttä

Ranska

Autovuokraamo Ranska
Autonvuokraus Ranska

Esittely:

Ranska sijaitsee etelään Yhdistyneen kuningaskunnan ja rajautuu Englanti Channel.Länteen Ranska on Atlantin valtameressä sekä etelään ovat Espanja ja Välimerelle.Itään, se on yhteinen raja Belgia, Luxemburg, Saksa, Sveitsi ja Italia.Ranska on eniten tunnettu Tour de Ranska, Eiffel-torni, patonkeja, parfyymit, ruoanlaitto, ja tietenkin viiniä.

Väestö ja kieli:

Ranskan väestöstä on noin 65 miljoonaa euroa. Katolisuus oli alunperin valtion uskonnoksi, niin 82% väestöstä on ainakin nimellisesti roomalaiskatolinen, verrattuna 7% jotka ovat muslimeja. Virallinen kieli on ranska. Toisin kuin muut maat, jotka perustivat kulttuurien sulatusuuni, Ranska odottaa ulkomaalaisia ​​mukautumaan kulttuuriin. Itse asiassa ne ovat neuvoston, joka määrittää, mitkä sanat ovat sallittuja kielelle. Ulkomaalaiset pitäisi yrittää puhua ranskaa, jos sinulla on vaikeuksia, yleensä Ranskan kansa auttaa mielellään oppia heidän kieltään, jos teet työtä. Lisäksi se on kohteliasta olla ensimmäinen sanoa "Bonjour" ja kassat ja muut ihmiset olet lähestymässä liiketoimintaa varten.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Pariisi - Jonka väkiluku on 11 miljoonaa, tämä ei ole vain suurin kaupunki Ranskassa, mutta 25. suurin maailmassa.Pariisi perustettiin alun perin vuonna 4200 eaa. Notre Damen kirkko on kuuluisa arkkitehtuuristaan ​​ja musiikkia. Victor Hugo asetti Notre Damen kellonsoittaja tässä katedraali.Toinen ikoni sivusto Pariisi on Eiffel-torni.Ottaa kyydin alkuun hissin tai kiivetä portaita ensimmäinen havainto tasolla. Sinun tulisi myös olla varma kävellä läpi king's-palatsi-kääntyi-art-museo Louvre, ja mennä mukaan kaupungin katakombit niiden taiteellisesti järjestetty luut, syntyy kun hautausmaat maanpinnan tasolla tuli liian täynnä.

Marseille - Tämä kaupunki asukasluku on noin 850000.Aivan rannikolla, löydät vankilassa Chateau d'If, jotka pitivät kuvitteellinen kreivi de Monte Cristo. Huomaa myös ovat Centre de la Vieille Charite.Hotellin, joka sisältää kaksi museota sisälle ja linnoituksia Pyhän Nikolauksen ja St. Jean, joka rakennettiin Louis XIV, mutta huomaa aseet kasvot kohti Marseillen.

Tuomiokirkkoon Reims - Tämä on sivusto, jossa Ranskan kuninkaat takavuosina olivat kaikki kruunasi.Sen kaunis rakennusluomusten ovat kunnioitusta herättäviä.

Luolissa Lascaux - Koska sen löydön, nämä luolat niiden ihmeellinen esihistorialliset maalaukset ovat olleet turisti hotspot.Säilyttää alkuperäisen maalauksia, toisen replica luola (Lascaux II) pystytettiin jonka avulla ihmiset voivat kiertää sivuston tuhoamatta alkuperäistä. Se on yksi suosituimmista nähtävyyksistä Ranskassa, niin mene aikaisin päivällä tai et voi saada lipun.

Chenoceau - Tämä on 16th Century linna, joka ulottuu joen, joka sijaitsee Loiren laaksossa.Kesällä linnat Loire joskus erityinen ääni ja valoefektejä. Chenoceau on tiettävästi yksi mukavimmista näyttää.

Mont Ste. Michel - Alunperin voisit vain päästä linnan kun meri asui.Nyt on pengertie matkailijoille siirtää turvallisesti vetäytyä murehtimatta vuorovesi tai quicksand. Abbey aloitettiin 1144 jKr. Vauhdissa rannat Pohjois Normandiassa, kun olet valmis tässä nähdäksesi paikkaan, jossa Hitler oli työnnetty takaisin D-Day valloitusten.

Chateau de Comtalille - Tämä linna lähellä Carcassonne on rakennettu vuonna 1100.Inkvisition aikana, ristiretkeläiset marssivat linnan musertavasti Cathars. Se ja seinämän keskiaikainen Cité Carcassonnen ovat edelleen paljon kuin ne olivat satoja vuosia sitten.

Abbey de Cluny - Tämä luostari oli aikoinaan suurin ja tehokkain koko Euroopassa.Sen piispa väitti voima verran kuin paavi. Nyt se on vain raunioina, muistomerkki, kuinka pitkälle suuri voi pudota.

Bordeaux - Kaupungissa viinin maassa, tämä kaupunki vaatii noin 850000 asukasta.Käy Grand Theatre, mutta ensin pysähdy matkailutoimistosta oppia lisää tietoa kierroksia 1773 rakennuksen. Place du Parlement on upea esimerkkejä 18th century arkkitehtuuri. Jos kiinnostusta on viini alueella, aivan kaupungin ulkopuolella, Mouton-Rothschild on vain viinitarhan johdonmukaisesti avoinna yleisölle.

Nizza - Kaupunki on noin 350000 ihmistä.Sillä on monia taidemuseoita ja Palais Lascaris, 1648 palatsi mielenkiintoisia Flanderin tekstiilitaidetta.

Chateau de Versailles - Ludvig XIV: n pyrkimys rakentaa omaa pääkaupunki tyhjästä on mahtava.Hotelli sijaitsee Pariisin, palatsi aloitettiin 1660-luvulla. Nykyään sillä on edelleen muutamia sen valtion tehtävät, samoin kuin on suosittu matkakohde.

Chateau d'Usse - Rakennettu vuonna 1400, se on kuuluisa siitä, että alkuperäisen linnan Prinsessa Ruusunen.

Oradour sur Glane-10. kesäkuuta 1944 natsit käveli tässä kylässä ja järjestelmällisesti tappoi koko kaupunki (yli 600 miestä, naista ja lasta).Monet sotilaat olivat sitten kuoli Normandian maihinnousu. Kun nämä selvinneistä sotilaat tuotiin oikeuteen, ne ei rangaista ankarasti. Tämän seurauksena kaupunki jätti razed kylään, koska se oli ja muutti hieman länteen, jossa se on nyt asukasluku on noin 2000. Kylä ja Memorial Museum stand kertoa niille, jotka käyvät "muistaa", jotta se ei tule toistumaan.

Ilmasto:

Ranska on lauhkea ilmasto suurimmaksi osaksi, mutta se siirtyy osaksi Välimeren ilmasto etelässä ja Alppien ilmasto vuorilla. Atlantic lauhkean vyöhykkeen on sateiset talvet ilman paljon lunta ja lievä kesät. Välimeren ilmasto etelässä on kuiva, kuumat kesät ja märkä viileä talvet. Vuoristossa, se kylmenee korkeuserot ja sateet enemmän.
Kesät viime kesäkuusta syyskuuhun, joka voi saada niin kuuma kuin 25 ° C ja leudot jäähtyä talvet marraskuusta maaliskuuhun, jotka voivat jäädyttää vuoristossa, mutta yleensä ovat ° C. Sataa eniten kuukautta ja on keskimäärin 24 tuumaa vuodessa ..

Economy:

Ranskan talous nojaa vahvasti palveluun ja valmistus. Maa on hämmästyttävän omavarainen elintarviketuotanto ja vie ruokaa, viiniä, samppanjaa, ja joitakin teollisuustuotteita. Ranska tekee tuonti öljytuotteiden ja öljytuotteiden sekä muita teollisuustuotteita. Heillä BKT 2250000000000dollaria (USD) vuodessa. Ranska on osa EU: n ja käyttää euro (€) valuuttanaan.

Kuljetus:

Kolme kansainvälistä lentokenttää Ranskan sijaitsevat kaikki ympäri Pariisin Charles de Gaulle, Orly ja pienempiä Beauvais.Myös lentoasemien sijaitsevat suurimmissa kaupungeissa kuten Nantes, Lyon, Lourdes, Marseille, Bordeaux, Toulouse, ja Nizza.
Taksinkuljettajat eivät usko tulit Ranska mennä jonnekin.Sen sijaan he ajattelevat sinun palkkasi heidät kiertueelle. Aio tehdä pitkälle heidän kanssaan hidastumassa tärkeimmistä nähtävyyksistä.
Linja-autoliikenne on laaja, mutta ei aina turvallinen joissakin lähiöissä. Se ei myöskään ole helppo kuljettaa useampaa kuin yhtä kollia niitä. Linja-autonkuljettajat eivät halua viettää pitkiä aikoja odottaa matkailijoita ladata asioita. Ne ovat myös alttiita ajaminen pois teidän kohteita, jos et ole ilmoittanut niitä etukäteen, mitä olet tekemässä. Sanomattakin on selvää, he eivät lähes aina ajaa ajoissa.
Kun käytät juna, sinun täytyy vahvistaa lippusi ennen nousemista. Muista saapua aikaisin, jos käytät TGV. Tämä juna ei ole vain nopea raiteille, se vain pysähtyy ja avaa ovensa 30 sekunnin ajan. Tämä tarkoittaa kaikkien on päästä pois ja tänä aikana. On parasta antaa kaikille saada pois ennen kuin yrität nousta. Säännöllinen juna järjestelmä on hidas ja vähemmän moderni.
Vuokraamalla auto on mukavin tapa nähdä maan monine pieniä linnoja ja maa linnoitus kodeissa. Maantiet ovat laajoja ja laadukkaita. Jos haluat säästää rahaa, ostaa bensiiniä hypermarches ennen kuin saat pika.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt