autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Puola

Aloitussivu > Puola

Autovuokraamo Puola - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Puola sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Varsova Lentokenttä

alkaen 19,-

päivässä

 

Krakova Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Bydgoszcz Lentokenttä
Gdańsk Lentokenttä
Katowice Lentokenttä

Krakova Lentokenttä

Łódź Lentokenttä
Poznań Lentokenttä
Rzeszów Lentokenttä

Szczecin Lentokenttä
Varsova Lentokenttä

Wrocław Kopernik Lentokenttä

Puola

Autovuokraamo Puola
Autonvuokraus Puola

Käyttöönotto

Kun puolalaiset sanovat heidän maansa on Euroopan sydämessä, ne tarkoittavat sitä kirjaimellisesti. Geometrinen keskus Euroopassa sijaitsee kaupungin Schowola Itä-Puolassa.

Puolan tasavalta rajautuu pohjoisessa Itämeren ja etelässä Karpaattien. Se on yhteinen raja Valko-Venäjän, Tshekki, Ukraina, Slovakia, Venäjä, Liettua ja Saksa.

Suurin osa maan koostuu alavilla alueilla monia metsiä ja makean veden järviä. Vaikka ei yleensä ajatella auringonpalvojien unelma, Puola on joitakin parhaista rannoista Itämeren rannikolla. Mutta uimarit on varoittanut: veden lämpötila on vain noin 550F (130C).

Suuri osa Puolan tuhoutui toisen maailmansodan aikana ja rakennettiin uudelleen vuosikymmenten jälkeen niin maa on mielenkiintoinen yhdistelmä modernia kaupunkikeskusten ja historialliset nähtävyydet, että juhlia Puolan tuhannen vuoden olemassaolon.

Väestö ja kieli

Väestön Puolan on 38 miljoonaa, 97 prosenttia heistä ovat etnisesti puola.Loput väestöstä on smattering saksalaiset, valkovenäläiset, ukrainalaiset ja muut. Samoin Puolan on sekä virallinen ja ensisijainen puhuttu kieli.

Puola on edelleen vahvasti katolinen maa, jossa 90 prosenttia maan samastua uskossa ja kolme neljästä katsotaan harjoittelua, kirkossakäymiseen katolisia. Loput väestöstä on enimmäkseen Ortodoksinen seurasi pieni protestantti väestöstä.

Koska sen keskeinen sijainti, Puolan kulttuurin kuten perinteisiä pukuja, ruoka, musiikki ja sosiaalinen tulli on elementtejä sekä Länsi-ja Itä-vaikutteita.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Puolan pääkaupunki on Varsova, jossa asuu 1,7 miljoonaa.Muita suuria kaupunkeja ovat Łódź (pop: 768000) ja sen arvostettu kasvitieteellisessä puutarhassa; Krakova (755000), joka tarjoaa retkiä lähellä pahamaineinen Auschwitzin keskitysleirin; Gdańsk (461000), suosittuja puistot ja eläintarha, ja Wrocław, monine kirkot (635000).

Toinen suosikkipaikka on Sopot. Varrella pohjoisrannikolla, se on tunnettu kauniista ranta ja vaellus mahdollisuudet sekä kauppoja, ravintoloita ja yökerhoja. Off-beat kohde on suolakaivos lähellä Krakova, joka on yli 700 vuotta vanhassa.

Luonnon ystäville, on olemassa myös kaksikymmentäkolme kansallispuistot Puolassa, asuu ainutlaatuisia eläimiä, kuten Euroopan puhvelit ja White Eagle.

Ilmasto

Keskilämpötilat vaihtelevat olitpa rannikolla / tasangoilla alueella tai tai lähellä vuoristossa.Suurimmissa kaupungeissa, kesät ovat enimmäkseen aurinkoinen satunnaiseen suihkut ja leuto lämpötila, vaikka lämpötila voi nousta 1000F (400C). Talvet ovat kylmiä ja samea lämpötilat keskimäärin pakkasen puolella.

Talous

Vaikka vaatimaton bruttokansantuote (BKT) oli 514,50 dollaria miljardia, Puola oli yksi harvoista maista välttää taantuman aikana maailmanlaajuisesta taantumasta, joka alkoi vuonna 2008.

Ensisijainen vientituotteita ovat siviililentokoneet, alkoholijuomia, ja teollisuustuotteet, kun taas tuonti kuuluvat sotilaslentokoneiden, kemikaalit, maataloustuotteet ja tekstiilit. Rahayksikkö on nimeltään zlotya.

Kuljetus

Puola on useita kansainvälisiä lentokenttiä lukien Warsaw Frederic Chopin Lentokenttä, Krakova-Balicen Johannes Paavali II International Lentokenttä, Katowice International Lentokenttä, ja Gdanskin lentokentälle.

Maan sisällä, junamatka on yhteinen, jossa Eurail Pass tarjoaa edullinen tapa kiertää. On paljon vuokra-autoja käytettävissä, mutta Puolassa pidetään yhtenä enemmän vaarallisia paikkoja ajaa Euroopassa niin edetä varovaisesti. Kansainvälinen ajokortti on tarpeen ja on hankittava ennen saapumistaan ​​maahan. Kaupunkien sisäiset taksit ovat helposti saatavilla sekä katu-ja vaatimalla pickup.

Auton kuljettajineen voi tilata useita yrityksiä kuten Fabrykawsel (Chrzanow), Carprestige (Varsova), Prestige Line (Gdańsk); Nopeus SP (Lotz) ja Krakova Lentokenttä Express.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt