autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Portugali

Aloitussivu > Portugali

Autovuokraamo Portugali - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Portugali sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Faro Lentokenttä

alkaen 11,-

päivässä

 

Lissabon Lentokenttä

alkaen 12,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Beja Lentokenttä

Braga Lentokenttä

Evora Lentokenttä

Faro Lentokenttä
Funchal Lentokenttä Int Madeira
Ilha Terceira Lentokenttä Azores

Lissabon Lentokenttä

Mirandela Lentokenttä
Ponta Delgada Lentokenttä Azores

Portimão Lentokenttä

Porto Lentokenttä

Porto Santo Lentokenttä

Santa Cruz Lentokenttä

Viseu Lentokenttä

Portugali

Autovuokraamo Portugali
Autonvuokraus Portugali

Käyttöönotto

Portugali sijaitsee Iberian niemimaalla, rajautuu lännessä ja etelässä Atlantin valtamerellä, ja pohjoisessa ja idässä Espanjassa.Maa on hyvin maantieteellisesti erilaisia, jossa vuoret, tasangot, subtrooppinen tulivuoren saaria ja kauniita rantoja. On 21 jokia Portugalissa, mikä on kaikkein länsi on kaikissa Euroopan maissa.

Portugali oli ensimmäinen maailmanlaajuinen imperiumi, kerralla valvoa Brasilia ja alueilla Afrikassa ja Aasiassa.Tänään, Portugalin pysyy virallisista kielistä yhdeksässä maassa. Se on myös vanhin kansakunta Euroopassa.

Väestö ja kieli

On 10,6 miljoonaa ihmistä Portugalissa.Suurin osa ihmisistä asuu rannikolla, jossa kolmannes väestöstä asuvat Lissabonin ja Porton kaupunkialueilla.Virallinen kieli on portugali ja mirandeesi, puhutaan pieni nurkka maan.

Portugali on yksi homogeeninen väestö Euroopassa, sekoitus monia etnisten ryhmien ja vaikutteita myös Celtic, arabien, berberien, juutalaisten, karthagolaiset, roomalaiset, ja Visigootit. Ainoa tunnustettu vähemmistö ovat 100000 tai niin Afro-Portugali, joka muutti mantereelle aikana siirtomaavallan.

Ei ole valtion virallisen uskonnon, mutta yli 80 prosenttia maan on katolinen.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Lissabon (pop: 1960000) on Portugalin pääkaupunki ja myös suurin kaupunki, jonka jälkeen Porto, liiketoiminnan ja talouden keskus, joka on 1,3 miljoonaa asukasta.

Lissabonin sulautuu moderni historiallinen. Nähtävyydet ovat linnoja ja muita antiikin maamerkkien, puistot, parhaita ravintoloita, yöelämää,

Figueira da Foz Beach houkuttelee tuhansia kävijöitä kesän aikana, erityisesti surffaajien ja toiset etsivät veden toimintaa. Illalla on monia klubeja, jossa matkailijat voivat rentoutua ja hengailla.

Evora on kuuluisa historiallisia nähtävyyksiä, muistomerkkejä ja rakennuksia että ottaa vierailijat ajassa taaksepäin.

Eikä matka Porto on täydellinen ilman kiertueen joidenkin 50 portviiniä päättäjille.

Ilmasto

Monipuolinen maantiede tarkoittaa monipuolista sää. Ilmasto on yleensä sateisempi ja viileämpi pohjoisessa, lämpimämpi ja kuivilla etelässä. Kaiken ilmasto on leuto, ja lämpötilat keskimäärin 70-luvulla F.

Talous

Portugali on palveluihin perustuva talous ja viimeksi kuluneiden 20 vuoden aikana hallitus on yksityistetty monia valtion määräysvallassa yrityksiä. Tärkeimmät teollisuudenalat ovat maatalous-, tekstiili-, jalkine-, puu sellu-, paperi ja metallityöt. Portugali on myös maailman suurin korkki tuottaja ja viejä. Top tuodut erät sisältävät maataloustuotteita, kemialliset tuotteet, ajoneuvot, tietokoneen osia, ja öljytuotteet.

Kuljetus

Portugali on viisi kansainvälistä lentokenttää: Lisbon Portela Lentokenttä, Faron lentokentälle, ja Francisco Carneiro Lentokenttä mantereella ja Funchalin kansainvälinen lentokenttä Madeiran saarella ja Ponta Delgadan kansainvälinen lentokenttä São Miguelin saarella.

Lissabon tarjoaa monia raitiovaunuja palvelun suosituimmista turistikohteista sekä neljä metrolinjaa.Porto on myös metro, joka voidaan päästä ja päässä lentokentältä.

On kansallinen rautatieverkko, joka tarjoaa nopean junayhteyden useita alueita. Lisäksi alueilla, huollettu, on bussiyhteys ja auton vuokrauspalvelut.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt