autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Peru

Aloitussivu > Peru

Autovuokraamo Peru - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Peru sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Iquitos Lentokenttä

Trujilio Lentokenttä

 

Peru

Autovuokraamo Peru
Autonvuokraus Peru

Käyttöönotto

Tasavallan Peru oli asuu yksi maailman suurista sivilisaatioista. Inkat hallitsivat aluetta kolmesataa vuotta, jopa 1500. Monet näkökohdat sivilisaation jää varjoon, koska Inkat ei ollut kirjoitettua kieltä, vain suullinen historia kulkenut läpi sukupolvien. Mutta he jättivät jälkeensä laajoja esimerkkejä monimutkainen arkkitehtuuri.

Sijaitsee Länsi-Etelä-Amerikassa, Peru rajautuu Tyynellämerellä länteen, Ecuador ja Kolumbia pohjoisessa, Brasilia ja Bolivia itään, ja Chile etelässä. Uskotaan, että peruna, tomaatti ja avokado alkunsa Perussa.

Maa on maantieteellisesti monimuotoinen: alalla Andien vuorijonon, aavikot ja sademetsät.

Väestö ja kieli

Perun populaatio on yli 30,1 miljoonaa euroa.Suurin etninen ryhmä on Mesitzos, nämä polveutuu sekä alkuperäiskansojen intiaaneja ja Euroopan uudisasukkaita olivat enimmäkseen Espanjassa ja Italiassa.

Kolmannes Perun väestöstä on Amerindian. Ennen saapumista Espanjalainen uudisasukkaat alussa 1500 oli arviolta yhdeksän miljoonaa Amerindians.Sata vuotta myöhemmin niitä oli vain noin 600000, alkuasukkaat tuhoutumassa isorokko ja sota.

Eurooppalaiset pitkälti jälkeläisiä Espanjan ja Italian uudisasukkaita, muodostavat 18 prosenttia väestöstä. Myös pieniä määriä Aasian perulaisten, lähinnä Kiinan ja Japanin syntyperä, ja Afro-Peruvians, jälkeläisten orjia.

Espanjan virallinen kieli, jota puhuu 80 prosenttia perulaisten, noin yksi kuudesta ottaen Quechua, Amerind kieli, joka on yleinen Itä-Perussa. On myös reilusti yli 100 alkuperäiskansojen kieliä puhuttu koko Perun pieniä heimojen yhteisöjä.

Peru on ensisijaisesti katolinen maa, mutta kasvava evankelinen vaikutusvaltaa.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Lima, Perun pääkaupungissa lähes kahdeksan miljoonaa asukasta, on tunnettu kehittää katakombeissa ja Museo de Oro, tai Kultamuseo joka esittelee valtava kokoelma kultaa, hopeaa ja kuparia. Muita suuria kaupunkeja ovat Arequipa (841000), Callao (813, 00), ja Trujillo (747000).

Kaksi kertaa niin syvälle kuin Grand Canyon, Colca Canyon on toiseksi syvin maailmassa. Juuressa kanjoni on mutkainen Colca River.

Titicaca on suurin järvi Etelä-Amerikassa. Sijaitsevat Andeilla lähellä Bolivian rajaa, se on yksi korkeimmista purjehduskelpoisten järvistä maailmassa. On olemassa kymmeniä pieniä saaria järven, jotka ovat suosittuja paikkoja tutkimaan.

Kiistatta tunnetuin nähtävyyksistä Perussa, jos ei maailman, on Machu Picchu.Sijaitsee 8000 metriä ylös Andeilla, Machu Picchu on 15-luvulla Inca-sivuston, jonka uskotaan olevan Estate keisari Pachacútec.

Ilmasto

Sää ja ilmasto vaihtelee alueittain. Rannikko on pilvinen ja kostea kesäkuusta syyskuuhun. Ilmasto Amazon on trooppinen ympäri vuoden, jossa sadekausi joulukuusta huhtikuuhun.Sademetsä Itä Perussa voi saada jopa 125 tuumaa sadetta vuodessa.

Lima on lämmin ilmasto, joka keskiarvot 70 ° F (21 ° C) kesällä ja 50 ° F (10 ° C) talvella. Yleensä mitä suurempi korkeus on, sitä viileämpi lämpötiloissa.

Talous

Perun vaihteleva maantiede on tärkeä osa maan taloutta, joka käyttää nuevo sol valuutan. Peru on suurin tuottaja kultaa, sinkkiä ja rautamalmin Etelä-Amerikassa. Se on myös vahvasti maa-maa, jotka tuottavat erilaisia ​​vihanneksia ja jyvät sekä puuvillan ja kahvia, jotka kaikki ovat tärkeitä vientiä.

Ensisijaisen tuonnin ovat öljy-, muovi-, väri-tv, puhelin ja televiestintälaitteiden, rauta, teräs ja rokotteita.

Perun bruttokansantuote on noin 174 miljardia dollari.

Kuljetus

Useimmat perulaiset matkustaa maan sisällä bussilla, jotka ovat taloudellisia ja laajoja. Junat ovat myös suosittuja, enimmäkseen siksi, että "juna kokemus", vaikka matka kestää kauemmin kuin bussikuljetukset.

Autot ovat hyvä tutustua pois tieltä paikoissa, mutta niitä ei suositella Lima, joka on kuuluisa kauhea liikenne. Bussit ja taksit suositellaan kiertää kaupunkia.

Useimmat suosituimmista turistikohteista ovat kahden tunnin lennon tai vähemmän Lima, joten lentävät ympäri maata on myös saamassa suosiota keskuudessa kävijöitä. Suurinta lentokenttää kuuluu Rodríguez Ballón International Lentokenttä (Arequipa); Alejandro Velasco Astete International Lentokenttä (Cusco); Crnl. FAP Francisco Secada Vignetta International Lentokenttä (Iquitos) ; Jorge Chavez International Lentokenttä (Lima): Cap. FAP Guillermo Concha iberico International Lentokenttä (Piura).

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt