autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Montenegro

Aloitussivu > Montenegro

Autovuokraamo Montenegro - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Montenegro sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Podgorica Lentokenttä

Tivat Lentokenttä

 

Montenegro

Autovuokraamo Montenegro
Autonvuokraus Montenegro

Käyttöönotto

Montenegro, Kaakkois-Euroopan maa, oli osa Jugoslaviaa alussa vuonna 1918. Jälkeen Jugoslavia liuotetaan 1992, Montenegro sekä Serbia, tuli osa Jugoslavian liittotasavallan. Vuonna 2006 maa julistautui itsenäiseksi. Adrianmeren sijaitsee sen lounaaseen, ja se rajautuu Kroatia, Bosnia ja Hertsegovina, Serbia, Kosovo ja Albania.Maan kokonaispinta-ala on 5333 neliökilometriä (13812 neliökilometriä). Montenegro on tunnettu sekä sen kuvankauniista rannikko ja karu, vuoristoinen sisätilojen.

Väestö ja kieli

Arviolta 660000 ihmistä asuu Montenegrossa.Virallinen kieli, Montenegron, on lähes mahdoton erottaa Serbian. Lisäksi Serbian, Bosnian, Albanian ja Kroatian puhutaan myös täällä. Väestö koostuu 46% montenegrolaisten, 29% serbejä ja 9% bosnialaiset, sekä pienemmissä ryhmissä albaanien, muslimien ja kroaattien. Useimmat montenegrolaisten on ortodokseja. Islam toimii toisen virallisen kielen Montenegron kanssa melkoinen määrä sunnimuslimien montenegrolaisten.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki ja suurin kaupunki, Podgorica, on arviolta 156000 asukasta.Niksicin, toiseksi suurin kaupunki, on 75000 asukasta. Kaikki muut kaupunkien sisällä Montenegro asuttavat 25000 tai vähemmän ihmisiä.

Maisema Montenegron (tai "musta vuori") on monipuolinen, Välimeren rannat syviä kanjoneita metsiä vuoristoalueilla.Rannikkoalue Ulcinjin South Coast on erityisen suosittu matkailijoiden keskuudessa, koska on järvi Skadaran rajalla Albanian kanssa. Tara River Canyon, toiseksi suurin kanjoni maailmassa, on Unescon maailmanperintökohde sisällä Durmitor kansallispuisto.

Maalla on myös monia historiallisia ja kulttuurikohteita, kuten muistomerkkejä pre-romaaninen, goottilainen ja barokin ajalta. Suosittuja matkailukohteita kuuluvat Cathedral of Saint Trifon Kotor ja basilikan St. Luke. Kotorin vanhassakaupungissa, Unescon maailmanperintökohde, on hyvin säilynyt keskiaikainen kaupunki.

Ilmasto

Montenegro on Välimeren ilmasto. Kesät ovat kuumia ja kuivia. Talvet ovat suhteellisen kylmä, runsasluminen sisämaassa, vuorilla.

Talous

Käydyistä naapurimaissa koko 1990-luvun rujo Montenegron talous, vaikka sen jälkeen maa on edistynyt hyvää vauhtia elpymistä. Tänään, Montenegro pidetään keskitulotason maa ensisijaisesti palveluihin perustuva talous. Kansakunnan BKT on arviolta 4500000000 dollari dollaria, kun tuonnin arvo on 2500000000 dollari dollaria ja vienti arvotetaan 664000000 dollaria USD. Matkailu, alumiinin ja teräksen tuotantoa, ja maataloustuotteiden jalostukseen vaikuttavat merkittävästi Montenegron taloutta. Euro on toiminut Montenegron valuutta vuodesta 2002.

Kuljetus

Montenegro on kaksi kansainvälistä lentokenttää: Podgorica Lentokenttä ja Tivat Lentokenttä.Podgorica on suurin, ja se sijaitsee 7,5 km (12 km) etelään kaupungin keskustasta. Tivat Lentokenttä sijaitsee Montenegron rannikolla, ja on säännöllinen kansainvälisiä lentoja ainoastaan ​​Belgrad.

Huolimatta laaja maantiet, useimmat tiet ovat kaksikaistainen vain, yleensä kurvikas ja vuoristoinen, ja se voi olla hyvin hoidettu.Bussit ovat helppo tapa kiertää Montenegron kanssa usein palvelun, varsinkin kesäisin. On olemassa muutamia junissa Belgrad. Tämä on erittäin luonnonkaunis reitti läpi vaikeakulkuista maastoa, vaikka se on myös sekä nopea ja halpa. Kuitenkin palvelu ei ole niin usein kuin bussit ja rautatie tarjoaa vain rajoitetusti reittejä.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt