autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Moldova

Aloitussivu > Moldova

Autovuokraamo Moldova - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Moldova sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Chisinau Lentokenttä

 

 

Moldova

Autovuokraamo Moldova
Autonvuokraus Moldova

Käyttöönotto

Moldova on Itä-Euroopan kansa muodostuu, kun Neuvostoliitto hajosi. Se sijaitsee välillä Ukraina pohjoiseen, itään ja etelään ja Romanian länteen. Se on sama rajojen entisen Moldavian sosialistinen neuvostotasavalta, ja kokonaispinta-ala on 13070 neliökilometriä (33851 neliökilometriä).Suurin osa kansakunnan kohtalo kahden jokien, Prut ja Dnestrin. Vaikka hyvin lähellä Mustanmeren, Moldova on sisämaavaltio. Maasto sisältää alemman korkeus rinne ja mäkiä.

Väestö ja kieli

Moldovan väestölle on noin 3,6 miljoonaa euroa.Kansallinen kieli on Moldovan, vaikka Romanian käytetään useimpiin tarkoituksiin, ja kielet ovat lähes identtiset. Venäjän käytetään myös monissa yhteyksissä. Kaiken kaikkiaan yli 540000 ihmistä (16% väestöstä) puhuu Venäläinen on ensimmäinen kieli.Gagauz, Turkin murre, on myös täällä puhutaan. Englanti ei ole laajasti puhunut suurimmassa osassa Moldova. 78% maan väestöstä on etnisesti Moldovan / Romanian, kun taas 8% ovat Ukrainan ja 6% on venäläisiä.Ortodoksikristityt muodostavat yli 93% Moldovan väestöstä.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki Chisinau, sijaitsee keskellä maata ja sillä on noin 710000 asukasta.Muita suuria kaupunkeja ovat Balti (pohjoisessa) ja Bender (kaakkoon). Comrat toimii hallinnollinen keskus Gagauzia, autonominen alue asuttu pääasiassa Turkin ihmisiä Gagauz etninen ryhmä. Tiraspol, jossa on noin 160000 asukasta, on pääkaupunki irtautuneen alueen Transnistria, joka on ollut hallinnassa erillisellä hallituksen vuodesta 1990. Koska politiikan ympäröivät tätä tilannetta, Transnitria on vähemmän suosittu matkailijoiden keskuudessa kuin muualla maassa.

Matkailukohde ovat keskittyneet maan luonnon maisemia ja sen rikas kulttuuriperintö viininvalmistuksen.Viini retkiä tarjotaan koko maassa, viini-ja kellarit kuten Purcani, Ciumai, Romanesti, Cojusna, Milestii Mici ja Cricova.

Ilmasto

Moldova on lämmin, aurinkoinen ilmasto ansiosta se on lähellä Mustanmeren. Kesät ovat lämpimiä ja pitkiä, jossa lämpötila keskimäärin 68 ° F (20 ° C). Talvet ovat kuivia ja suhteellisen lieviä, vaikka ne voivat olla kylmiä ajoittain. Tammikuu lämpötilat ovat keskimäärin 25 ° F (-4 ° C). Vuotuinen sademäärä vaihtelee alueittain; raskaimman sademäärä tapahtuu alkukesästä ja alkusyksystä. Ukkosta ovat yleisiä, koska ovat pitkiä kuivia kausia.

Talous

Koska romahtaminen Neuvostoliiton, Moldova on edelleen yksi maailman köyhimmistä maista Euroopassa. Maa on pahasti maailmanlaajuinen talouskriisi viime vuosina. Se on aiheuttanut paljon siirtotyöläiset palata, jotka vaikuttavat merkittävästi Moldovan talous, joka on riippuvainen rahalähetysten ulkomaisia ​​työntekijöitä.

Taloudellisesti se on parhaiten tunnettu viineistään teollisuus, joka on kukoistava satoja vuosia. Tällä hetkellä yli 360000 eekkeriä (147000 hehtaaria) maan kuuluvat viinitarhoja. Moldova on myös tuottava maaseutualueella ansiosta rikas maaperä ja leuto ilmasto. Talous riippuu pitkälti viininvalmistuksen ja maatalouden suhteellisen vähän teollistumisen. BKT Moldovan on noin 12 miljardia dollaria USD, josta viennin arvoltaan 2300000000 dollari dollaria ja tuonti 5100000000 dollari dollaria. Valuutta on Moldovan Lei.

Kuljetus

Chisinau International Lentokenttä on tärkein lentokenttä Moldovassa, ja ainoa joka tarjoaa kansainvälisiä lentoja.Sisällä Moldova, tärkein kulkuväline ovat rautateiden ja valtateiden. On enemmän kuin 700 mailia (1100 km) rautateiden sekä 6700 mailia (10900 km) päällystettyä maantiet. Harkitse auton vuokraus, jos haluat tutustua maaseudulla maan, joka ei ole laajalti pääsee rautatie. Ole tietoinen siitä, että tien laatu voi vaihdella, erityisesti ulkopuolella kaupunkialueilla.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt