autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Meksiko

Aloitussivu > Meksiko

Autovuokraamo Meksiko - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Meksiko sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Mexico City Lentokenttä

alkaen 13,-

päivässä

 

Cancun Lentokenttä

alkaen 13,-

päivässä

         

Guadalajara Lentokenttä

alkaen 13,-

päivässä

 

Tijuana Lentokenttä

alkaen 15,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Acapulco Lentokenttä
Cancun Lentokenttä
Chetumal Lentokenttä
Chihauhua Lentokenttä
Ciudad Del Carmen Lentokenttä
Ciudad Juarez Lentokenttä
Cozumel Lentokenttä
Cuernevaca Lentokenttä
Culiacan Lentokenttä
Guadalajara Lentokenttä
Hermosillo Lentokenttä
Huatulco Lentokenttä

Ixtapa Zihuatanejo Lentokenttä
Jesus Teran Peredo Lentokenttä
La Paz Lentokenttä
León Lentokenttä
Los Cabos Lentokenttä
Manzanillo Lentokenttä
Mazatlan Lentokenttä
Merida Lentokenttä
Mexicali Lentokenttä
Mexico City Lentokenttä
Monterrey Lentokenttä

Oaxaca Lentokenttä

Poza Rica Lentokenttä
Puebla Lentokenttä
Puerto Vallarta Lentokenttä
Queretaro Lentokenttä
San Luis Potosi Lentokenttä
Tapachula Lentokenttä
Tijuana Lentokenttä
Tuxtla Gutierrez Lentokenttä
Veracruz International Lentokenttä

Villahermosa Lentokenttä

Meksiko

Autovuokraamo Meksiko
Autonvuokraus Meksiko

Käyttöönotto

Meksiko kattaa yli 760000 neliökilometriä (lähes 2 miljoonaa km ²) Pohjois-Amerikassa. Se rajoittuu pohjoisessa Yhdysvallat, etelässä ja lännessä Tyyni valtameri ja idässä Meksikonlahdella.Kaakkoon valhe Belize, Guatemala, Belize ja Karibian merellä. Meksiko sisältää myös yli 2300 neliökilometriä saaria Tyynellämerellä, Meksikonlahdella, Karibian ja Gulf of California, ja sillä on yli 5790 mailia (9330 km) rantaviivaa. Se on kolmastoista suurin maa maailmassa. Meksiko on laajalti tunnettu hyvästä ruuastaan, joka sisältää sellaisia ​​ruokia ystävä, quesadillas, burritos, tamales, enchiladas. Suklaa on myös Meksikosta.

Väestö ja kieli

Arviolta 115 miljoonaa ihmistä asuu Meksikossa, joten se väkirikkain espanjankielisten kansakunnan ja joukossa kymmenkunta väkirikkain maailman maissa.Noin 82% katolisia, ja lisäksi 10% tunnistaa muiden kristillisten kirkkokuntien.

60% tai enemmän väestöstä on sekoitettu intiaani ja Espanjan syntyperä. Noin 10-15% väestöstä Meksikossa alkuperäiskansojen, keskittynyt vähemmän kehittyneissä Keski-ja Etelä valtioita.Suurin osa Meksikon alkuperäiskansojen yhteisöjen sijaitsevat maaseudulla. Lisäksi Espanjan, alkuperäiskansojen kieliä, kuten Nahuatl, Yukatek Maya, Mixtec ja sapoteekki puhutaan arviolta 5% väestöstä. Kulttuuria tämän etnisesti monipuolinen maa on fuusio alkuperäiskansojen ja eurooppalaisten tulli.

Meksiko on suurin lähde maahanmuutto Yhdysvaltoihin, noin 28 miljoonaa amerikkalaista luettelo niiden perimäänsä meksikolainen. Meksiko puolestaan ​​asuu eniten Yhdysvaltain ulkomailla asuvat kansalaiset, arviolta yli miljoona. On myös suuri määrä ihmisiä Argentiinasta, Libanonista, ja Keski-Amerikassa.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Meksiko on liitto 31 valtiota ja yksi Federal District. Federal District sisältää Mexico City, joka on pääkaupunki ja suurin kaupunki, ja on arvioitu 8,8 miljoonaa asukasta. Meksiko saa yli 20 miljoonaa kansainvälisiä matkailijoita vuosittain, pääasiassa Yhdysvalloissa ja Kanadassa.Monet kaupungit eri puolilla maata ovat suosittuja matkailukohteita. Koska maa on niin suuri, ilmasto, kulttuuri ja historialliset nähtävyydet vaihtelevat suuresti alueittain.

Ilmasto

Koska se on niin suuri, Meksikon ilmasto on varsin monipuolinen alueittain.Maa on jaettu lauhkean ja trooppisilla vyöhykkeillä mukaan Kravun. Pohjois puolet maan kokemuksia viileissä lämpötiloissa talvella. Etelä kahdeskymmenesneljäs rinnakkain, lämpötilat ovat jatkuvasti lämmin ympäri vuoden, vaihdellen korkeus. Rannikko on altis voimakkaat hirmumyrskyt kesällä ja syksyllä kuukautta. Ympärivuotinen lämpötilat ovat tyypillisesti vähintään 60 ° F (18 ° C) useimmilla alueilla. Joillakin aloilla, kuten Sonoran Desert, lämpötila voi nousta 122 ° F (50 ° C) tai korkeampi.

Talous

Yksi maailman suurimpia talouksia, Meksiko on merkittävä alueellinen valta. Tämä nopeasti teollistuvissa kansalla on kolmastoista suurin BKT maailmassa, arviolta 1667 miljardia dollari USD. Vuotuinen vienti arvostetaan 350 dollaria miljardia dollaria ja tuonti 351 miljardia dollaria dollaria. Suurimmat teollisuudenalat ovat autojen valmistus, hopea kaivos, hedelmät, vihannekset, kahvi, tupakka-, tekstiili-ja vaatetusteollisuuden, öljyä ja öljytuotteita, ja matkailua.Sisällä Meksikossa, varallisuus jakautuu epätasaisesti, arviolta 35-46% väestöstä elää köyhyysrajan alapuolella. Keskimääräiset tulot ovat paljon korkeampia kaupungeissa kuin maaseudulla osissa Meksikoa. Valuutta on peso.

Kuljetus

On olemassa kymmeniä suuria lentokenttiä koko Meksikossa, joista suurin kuuluu Mexico City International Lentokenttä, Cancunin kansainväliseltä lentokentältä, Guadalajara International Lentokenttä, General Mariano Escobedo International Lentokenttä, ja Tijuana International Lentokenttä.Maa on myös käyty läpi laaja maantiet, valmistamaan autoja ja busseja edullinen tapa matkustaa koko maassa.Travelers usein valita auton vuokraus, kätevä ja turvallinen tapa tutustua missään muualla Meksikossa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt