autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Marokko

Aloitussivu > Marokko

Autovuokraamo Marokko - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Marokko sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Casablanca Lentokenttä

alkaen 14,-

päivässä

 

 

 

 

Kaikki lentokentät

 

Agadir Lentokenttä
Casablanca Lentokenttä

Fez Lentokenttä
Marrakech Lentokenttä

Ouarzazate Lentokenttä

Oujdaangads Lentokenttä

Marokko

Autovuokraamo Marokko
Autonvuokraus Marokko

Käyttöönotto

Marokon kuningaskunta, joka itsenäistyi Ranska vuonna 1956, on läntisin Pohjois-Afrikkalainen maissa.Se sijaitsee pitkin Atlantin ja Välimeren meret, ja myös rajanaapurina Gibraltarin salmen ja Espanjaan kuuluvilla Ceutan ja Melillan pohjoiseen, ja Algerian kanssa itään. Marokko hallinnoi myös useimmat kiistänyt alueen Länsi-Saharan, vaikka virallisen aseman alueella on ollut ratkaisematta jo useita vuosikymmeniä. Toisaalta Länsi-Saharan sijaitsee Mauritanian muodostaen Marokon de-facto eteläisen rajan. Sen kokonaispinta-ala, mukaan lukien Länsi Sarara, on 274461 neliökilometriä (710850 neliökilometriä). Suuri osa Marokosta on vuoristoista, mutta se sisältää myös osan Saharan autiomaassa.

Väestö ja kieli

Väestön Marokon on noin 32 miljoonaa euroa.Arabi-berberit ovat alkuperäiskansojen ja silti muodostavat arviolta 99% väestöstä. Useimmat arvioitu 100000 ulkomaiset asukkaat ovat joko espanjaksi tai ranskaksi. Arviolta 99% väestöstä on muslimeja, sekä pieniä vähemmistöjä kristittyjen ja juutalaisten asukkaille. Marokon arabia on virallinen kieli, Standard arabia, berberien kielet ja Ranskan puhutaan myös täällä. Englanti ei ole laajalti käytössä, vaikka sen käyttö on lisääntymässä nuorten keskuudessa. Koska Marokon ainutlaatuinen historia, sen rikas kulttuuri on sekoitus berberi, arabien, Afrikkalainen, ja eurooppalaisia ​​vaikutteita.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Rabat toimii poliittista pääomaa Marokon ja on arviolta 1,9 miljoonaa asukasta. Kohokohtia ovat kahdennentoista vuosisadan torni ja minareetti. Suurin kaupunki on Casablanca, jossa noin 3,5 miljoonaa asukasta.Tämä on kaupungin tunnetuin elokuvissa. Tämä vilkas, vilkas kaupunki on hyvä lähtökohta ulkomaisille vierailijoille, ja voi tehdä hyvän pohjan järjestää Trek Sahara. Sen Hassan II moskeija, toiseksi suurin maailmassa, on suosittu matkailukohde. Fes tai Fez, entinen pääkaupunki, on 1,1 miljoonaa asukasta ja yksi suurimmista ja vanhimmista keskiaikaisista kaupungeista maailmassa. Marrakech, jossa 950000 asukasta, on tunnettu valtava sokkelo rauniot ja basaareja (ulkona markkinapaikka).Tanger on viehättävä, pienempi kaupunki tunnetaan houkutella taiteilijoita, muusikoita ja kirjailijoita.

Ilmasto

Vuoristoalueilla ja pohjoiseen Marokon ilmasto on Välimeren. Sen lämmin, kostea sää tekee siitä suosittu lomakohde. Tämä tulee enemmän äärimmäisiä sisustaa kohti alueilla maan, jossa Saharan autiomaassa tunnettu korkeita lämpötiloja. Nämä alueet ovat hyvin kuiva ja erittäin kuuma pitkillä kesäkaudella.

Talous

Suurteollisuuden Marokon ovat matkailu, maatalous, kannabiksen viljely ja fosfaatti kaivos.Marokko on maailman kolmanneksi suurin fosforin tuottaja ja tuottaa arviolta 88% kaikista kannabiksen kulutetaan Euroopassa. Marokko on aktivoitu sen lähellä Eurooppaa ja suhteellisen alhaiset työvoimakustannukset rakentaa monipuolinen, vakaa talous. Viime teollisuuden kehitys ovat parantaneet Marokon kilpailukykyä. Maalla on kuitenkin edelleen kamppailee korkea työttömyys ja köyhyys. BKT: n arvioidaan olevan 151400000000dollaria dollaria, kun tuonti 41 miljardia dollari dollaria ja vienti 21500000000 dollaria USD. Valuutta on Marokon dirhamia, joka on jaettu 100 senttiä.

Kuljetus

On olemassa useita lentokenttiä Marokko tarjoaa kansainvälisiä lentoja.Mohammed V International Lentokenttä (CMN), joka sijaitsee Casablanca, on suurin. Marokko on laaja maantiet ja rautatiet, joten se on helppo matkustaa ympäri maata.Junat ovat yleensä nopeampia ja tarjoavat useammin palvelua kuin busseja, vaikka niiden verkko on rajoitetumpi. Yhteiset taksit ovat myös yleisiä.Tiet ovat yleensä kapea, mutta hyvässä kunnossa. Voit hyödyntää kaiken Marokko on tarjota, harkitse autonvuokraus enemmän matkailu joustavuutta.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt