autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Malta

Aloitussivu > Malta

Autovuokraamo Malta - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Malta sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Malta Lentokenttä

 

 

Malta

Autovuokraamo Malta
Autonvuokraus Malta

Käyttöönotto

Malta on Etelä-Euroopan saaristo keskisellä Välimerellä. Se on noin 50 mailia (80 km) etelään Italian saaren Sisilia poikki Malta Channel.Maa on myös 207 mailia (333 km) pohjoiseen Libyan ja 176 mailia (284 km) itään Tunisia.Sen kokonaispinta-ala on noin 122 neliökilometriä (316 neliökilometriä), joten se on yksi pienimmistä maista maailmassa. On olemassa useita kymmeniä saaria täällä, vaikka vain kolme suurinta ovat asuttuja.

Uskotaan, että maa oli ensimmäinen asuttu yli 7000 vuotta sitten. Kautta historian, sen sijainti on antanut se strateginen merkitys, ja se on sulkenut peräkkäin ulkovaltojen kuten foinikialaiset, kreikkalaiset, roomalaiset, Habsburg Espanja, Knights of St. John, Ranskan ja Iso-Britannian.Se itsenäistyi Iso-Britannia vuonna 1964.

Väestö ja kieli

Koko väestöstä Maltan arvioidaan olevan 410000.Vain kolme suurinta saarta (Malta, Gozo ja Comino) ovat asuttuja. Malta on yksi tiheimmin asutuista maista maailmassa. Native Maltan ihmiset muodostavat väestön enemmistön. On huomattava vähemmistö britit, joista monet eläkkeellä saarelle.

Maltalla on kaksi virallista kieltä: malta ja Englanti. Maltan kieli on eri murteita ja voivat vaihdella huomattavasti saarelta toiselle. Italian puhutaan myös monet asukkaat. Maassa on kristillisyyden historia. Raamatun mukaan Apostolien teot, St. Paul haaksirikkoutui saarella "melite", jota monet tutkijat samaistua Maltan. Katolisuus on virallinen uskonto Malta.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki Malta on Valletta, vajaat 200000 asukasta.Tärkein Saarella on useita eri kaupunkia yhdessä muodostavan yhden pääkaupunkiseudulla asuu yli 368000, mikä on yli kolme neljäsosaa maan koko väestöstä. Lisäksi kolme asutut saaret, on useita kymmeniä asumattomia saaria täällä, joka tarjoaa lukuisia vapaa-sivustoja. Malta on myös lukuisia historiallisia monumentteja, joista yhdeksän on UNESCOn maailmanperintökohdetta. Megalithic Temppelit, joitakin vanhimpia rakenteiden maailmassa, ovat suosittu matkailukohde. Turistit huomaavat Malta tarjoaa historiaa, arkkitehtuuria ja kauniita rantoja keskittynyt hyvin pienelle alueelle. Viime vuosina Malta on tullut lääketieteellisen matkailun kohde, erityisesti British matkailijoita.

Ilmasto

Subtropical-Välimeren ilmasto on lämmin, leudot talvet ja kuumat kesät.Kesällä on yleensä kuiva, ja suurin osa sade esiintyy talvikuukausina. Tammikuuta, tyypillisesti kylmin kuukausi, vaihtelee 45 ° F (7 ° C) yöllä 68 ° F (20 ° C) päivän aikana. Lämpimin kuukausi, elokuu, vaihtelee 66 ° F (19 ° C) yöllä 93 ° F (34 ° C) päivän aikana. Suuria lämpötilan ovat harvinaisia, ja vesi on lämmintä, joten tämä suosittu saari kohde matkailijoille etsivät lämmin sää. Kesäkauden on pitkä, se kestää huhtikuun puolivälistä marraskuuhun.

Talous

Kunnes 1800, maan riippui tupakan ja puuvillan viennin ja sen telakoilla. 1869 avaaminen Suezin kanavan antoi Maltan taloudelle vauhtia, kun alukset pysähtyi siellä tankkausta. Tänään, sen satamat on edelleen tärkeä rooli sen taloudelle, kuten myös sen kalkkikivi resursseja. Pankki-ja rahoitustoiminta, ilma-alusten ja alusten rekisteröintiä, ja peli yritykset myös tärkeä rooli taloudessa Maltan. Elokuvatuotanto on kasvava teollisuudenala täällä, suuren budjetin elokuvien houkuttavat saaren aurinkoinen sää. Malta on kuitenkin rajoitettu makean veden, ei energialähteitä, ja tuottaa vain noin 20% sen ruoka tarpeet, jolloin se riippuvainen ulkomaankaupasta ja matkailua. Sen BKT on 10800000000 dollaria dollaria, kun vienti arvotetaan 3600000000 dollari dollaria ja tuonti 4900000000 dollari dollaria. Osana Euroopan unionin, sen valuutta on euro.

Kuljetus

Auton omistus Maltalla on yllättävän korkea. Maassa on 1225 mailia (1972 km) päällystettyä maantiet. On laaja bussiverkosto laivasto vastikään hankittu linja laajojen uudistuksen bussiyhteys vuonna 2011. Vierailijoille, jotka eivät liiku autoja, joko linja-auton vuokraus voidaan tutustua maahan.

Lukuisia lahtia pitkin rannikkoa hyviä satamia. Kolme suurinta kuuluvat Grand Harbour (lähellä pääkaupunki Valletta), Marsamxett satama ja Marsaxlokk Harbour (Malta Freeport).Nämä toimivat tärkeinä toimitus keskuksia ja tarjoavat myös lauttaliikenteen. Malta International Lentokenttä on ainoa palvelevalle lentoasemalle saaria.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt