autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Malesia

Aloitussivu > Malesia

Autovuokraamo Malesia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Malesia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Kuala Lumpur

 

 

Malesia

Autovuokraamo Malesia
Autonvuokraus Malesia

Käyttöönotto

Malesia on Kaakkois Pacific Rim maa, joka niillä raja Thaimaassa, Brunei ja Indonesia.Malesia koostuu 13 valtiota ja useita liittovaltion alueet sijaitsevat Etelä-Kiinan merellä. Hänen pääkaupunki Kuala Lumpur, on yksi suosituimmista turistikohteista Kaakkois-Aasiassa. Maapinta massa Malesia kattaa lähes 330000 km ² ja siellä asuu yli 28 miljoonaa ihmistä.

Malesia on maantieteellisesti jaettu Länsi-Malesia-ja Itä-Malesia. Itä Malesia rajautuu Etelä-Kiinan meren, Sulu Sea, ja Celebesilla Sea Pohjois-Indonesiassa. Länsi-Malesia rajautuu idässä Etelä-Kiinan meren lännessä salmen Malacca ja pohjoisessa Thaimaassa. Länsi-Malesia liittyy Singapore sillalla ja pitkospuut.

Väestö ja kieli

Virallinen kieli maassa on Malesian, mutta Englanti puhutaan laajalti ja sitä pidetään maan toinen kieli. Etnisten ryhmien maan kuuluvat Malaiji ja Kiinan etnisten ryhmien. Muut kielet puhuttu koko maassa kuuluvat Bornean Filippiinien, Aslian ja Creole.

Malesia on luokiteltu monikulttuurista ja monikansallista maa, jossa on suuri määrä kiinalaisia ​​sekä muita Kaakkois-Aasian alueella maahanmuuttajia. Maa ylpeilee väkiluku on noin 30 miljoonaa väestöä karkeasti jakaa sekä Länsi-ja Itä osia maan. Maa luokitellaan 42. väkirikkain maailmassa. Noin 91%) koko maan väestöstä on luokiteltu Malesian kansalaisille.

Uskonto

Valtaosa Malaysians harjoitella Islam tulli, paitsi uskonnosta vaan kulttuurista. Harjoittavien islamin uskon alue 60. prosenttipiste, kun taas toiseksi suosituin uskontoja maassa ovat buddhalaisuus, jonka jälkeen kristinusko, hindulaisuus, ja sitten lähinnä Kiinan uskonnot kuten taolaisuus. On mielenkiintoista huomata, että etnisten Malaysians on luokiteltu muslimit laissa määrätään perustuslaissa.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Malesia on koti upea kaupungeissa ja arkkitehtonisia ihmeitä. Petronas Towers sijaitsee liikealueella Kuala Lumpur ovat korkein maailmassa.Maa tarjoaa laajan valikoiman huvi, arkkitehtonisia ihmeitä, historiallisia nähtävyyksiä ja kauniita maisemia. Käydessäni Malesia, tutustu Batu Caves sijaitsee pohjoiseen Kuala Lumpur. Gunung Mulu National Park on kiehtova maailmanperintökohde ja tiedetään entinen "taskuni" erilaisia ​​Headhunting heimoja. Kuala Gula Bird Sanctuary on koti yli 150 lintulajia, mutta todella päästä pois kaikesta, käy Langkawi Island, jossa koralliriutat, lämmin rannat, runsaasti kauppoja ja muita mukavuuksia.

Ilmasto

Ilmasto Malesiassa on leuto suurimman osan vuotta, vaikka lokakuu-helmikuu, monsuuni-tyyppinen sää on yhteinen Koillis puolilla maata. Huhtikuusta lokakuuhun, kävijöitä Lounais voi kokea samantyyppistä monsuuni sää. Suurimmaksi osaksi kuitenkin ilmasto on trooppinen, lämmin ja kostea.

Talous

Malesia nauttii suhteellisen vakaa talous, jonka BKT on noin 522 miljardia dollaria vuodessa. Valuutta Malesiassa on Ringget tai RM. Kansainvälinen kauppa ajaa talouden Malesian, lähinnä sen kaupan luonnonvarojen ja maatalouden voimavarojen sekä öljy.Malesia vie suuria määriä palmuöljyä mutta sen tärkein taloudellinen boosteja tulevat matkailua. Se on myös yksi maailman suurimmista viejistä elektronisia laitteita, IT-viestinnän laitteiden ja tuotteiden ja satelliitti rakentamiseen.

Kuljetus

Liikkuminen Malesia on helppoa laajan valikoiman kuljetusmuotojen valita. Bussit ja raitiovaunut ovat yleisiä. Teiden useimmissa osissa Malesia ovat hyvässä kunnossa, ja henkilökohtaisen ajoneuvojen ja vuokra-autoja ovat runsaat.Muista ajaa oikealla puolella tietä, kuin sinulla olisi Isossa-Britanniassa tai Australiassa, ja varo valtava määrä moottoripyöriä ja mopoja tiellä. Malesia hyödyntää myös taloudellisesti juna-ja junaliikenteen. Ne etsivät lyhyt retki ympäri kaupunkia voi nauttia polkupyörä riksa ratsastaa. Flying ja sieltä pois Malesiassa on helppoa, kun saapuvat tai lähtevät Kuala Lumpurin kansainväliseltä lentokentältä. Muut alueelliset lentokentät ovat myös Penangin kansainväliseltä lentokentältä, Malacca International Lentokenttä, Miri kansainväliseltä lentokentältä ja Kuching International Lentokenttä, ja jokainen tarjoaa pääsyn monilla alueilla Malesiassa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt