autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Makedonia

Aloitussivu > Makedonia

Autovuokraamo Makedonia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Makedonia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Ohrid Lentokenttä

Skopje Lentokenttä

 

Makedonia

Autovuokraamo Makedonia
Autonvuokraus Makedonia

Käyttöönotto

Makedonia, kaakkoon Euroopan maassa, on yksi uusien valtioiden entisen Jugoslavian. Se julistautui itsenäiseksi vuonna 1991. Tämä sisämaavaltio rajautuu Albania länteen, Kosovo luoteeseen, Serbia pohjoiseen, Bulgaria itään ja Kreikka etelään.Sen kokonaispinta-ala on 9928 neliökilometriä (25713 neliökilometriä).

Väestö ja kieli

Arviolta 2 miljoonaa ihmistä asuu Makedoniassa.Suurin etninen ryhmä ovat makedonialaiset (noin 64%), jonka jälkeen albaanit (noin 25%), erityisesti Luoteis osassa maata. On arvioitu, että 4% väestöstä on turkkilainen, 3% Rooma (Gypsy), ja 2% serbi. Makedonian virallinen kieli, on samanlainen kuin Bulgarian ja osakkeita joitakin yhtäläisyyksiä Serbian. Albanian on myös puhuttu monet asukkaat. Suurin osa maan asukkaat ovat muslimeja tai ortodoksisen kristitty.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki on Skopje, jolla on noin 507000 asukasta.Tämä tekee siitä ylivoimaisesti suurin kaupunki Makedoniassa. Kun historia ulottuu yli 2500 vuotta, tämä viihtyisä kaupunki on muuttanut monenlaisia ​​kulttuureja, tänään osoituksena kaupungin monipuolinen arkkitehtuuri, vaihtelevat Roman Bysantin, ottomaanien ja Jugoslavian. Sen lisäksi kauniita historiallisia nähtävyyksiä, Skopje tarjoaa runsaasti moderneja mukavuuksia. Seuraavaksi suurin kaupunki, Bitola, on vain 75000 asukasta. Se tunnetaan grand old kaupunki, hauskaa turisteja tutustumaan. Ohrid, ylevä järvenrantakaupunki, tarjoaa antiikin raunioita aiemmin valtakunnat elävät Makedonia, joten se on suosittu matkailukohde.

Maa on paremmin tunnettu kauniista maisemista kuin sen Vilkkaat kaupungit. Vaikeakulkuista maastoa muodostuu monien jokien ja vuorten koko maassa. Se on yli 50 järveä ja 15 vuorille. Kauniiden vuorten sijaitsevat kahdessa sarjassa: Sar vuoret ja Osogovo-Belasica tai Rhodopen alue.On kolme suurta järveä (Lake Ohrid, Järvi Prespa ja Lake Dojran) eteläisellä rajalla, ja kolme kansallispuistoa maassa: mavrovo, Galicica ja Pelister. On 9 kylpyläkaupungit tai turvautuu (tunnetaan Banja) sijaitsevat ympäri Makedonia.

Ilmasto

Ilmasto Makedonian vaihtelee Manner Välimeren. Kesät ovat kuivia ja kuumia, mutta talvet ovat kohtalaisen kylmä. Vuotuinen sademäärä vaihtelee 66,9 tuumaa (170cm) Länsi vuorilta 19,7 tuumaa (50cm) ja itään. Vuoristoseuduilla ovat tunnettuja pitkään, lumiset talvet ja lyhyet, viileä kesä. Samaan aikaan Välimeren alueilla nähdä kesällä lämpötila on yli 104 ° F (40 ° C).

Talous

Makedonia on tehty huomattavia taloudellisia uudistuksia saamisen jälkeen itsenäistyi Jugoslaviasta. Siitä huolimatta työttömyysaste on korkea, ja maa on edelleen yksi alhaisimmista asukasta kohti bruttokansantuotteisiin Euroopassa. BKT on arviolta 21600000000 dollaria USD, Makedonian kautta on laaja epävirallinen sektori ja harmaan talouden, joka ei ole otettu huomioon tässä numero. Vuotuinen vienti on arvostettu 4400000000 dollaria USD ja tuonti arvotetaan 6800000000 dollari dollaria. Tärkeitä teollisuuden aloja ovat palvelut, maatalous (erityisesti viinin ja vihannekset), tekstiilit, rauta ja teräs.

Kuljetus

On kansainvälistä lentokenttää Skopje ja Ohrid.Kansainvälinen juna yhdistää Makedonian kanssa Slovenian ja Kreikan, useita bussilinjoja myös liittää Makedonia naapurimaiden kanssa.Julkisen liikenteen bussit sisällä Makedonia yleensä kovaa eikä kovin miellyttävä, ja ovat jo pitkään olleet aiheena kaupunkien legendaa ja vitsejä. Matkustaminen kautta auton vuokraus on mukava kokemus, ja helpompaa erityisesti matkailijoille, jotka haluavat tutustua vaihteleva maasto maaseudulle. Kansainvälinen valtatie E-75 kulkee pohjoisesta etelään läpi maan, ja on yleisin reitti liikkumisesta maan.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt