autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Luxemburg

Aloitussivu > Luxemburg

Autovuokraamo Luxemburg - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Luxemburg sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Luxemburg Lentokenttä

 

 

Luxemburg

Autovuokraamo Luxemburg
Autonvuokraus Luxemburg

Käyttöönotto

Luxemburgissa virallisesti Luxemburgin suurherttuakunnan, on pieni sisämaavaltio Länsi-Euroopassa.Se rajoittuu Belgia länteen ja etelään, Ranskassa etelään, ja Saksa itään.Rajalla jaettu Saksan muodostuu kolme jokea: Moselle, Sauer, ja meidän.Luxemburg on kaksi erillistä aluetta: Oesling pohjoisessa muodostaa osan Ardennien vuoristossa, ja Gutland ("hyvä maa") etelään.Kokonaispinta-ala on noin 998 neliökilometriä (2586 neliökilometriä), ja maan mittaa 51 km (82 km) pitkä ja 35 mailia (57 km) leveä, joten se pienempi kuin valtion Rhode Island.

Väestö ja kieli

Luxemburg on noin 524000 asukasta. Tämä numero turpoaa arkisin kuin "frontaliers" jotka asuvat naapurimaissa kulkevat osaksi Luxemburgin työtä.

Luxemburgin kansan kutsutaan luxemburgilaiset, yli kolmasosa oli syntynyt ulkomailla, lähinnä Belgiassa, Ranskassa, Saksassa, Italiassa tai Portugalissa.Maan kulttuuria sisältää sekoitus romantiikkaa ja germaaninen perinteitä. Siinä on kolme virallista kieltä: Luxemburg, saksaksi ja ranskaksi. Useimmat asukkaat puhuvat ainakin kaksi näistä. Luxemburgin käytetään yleensä puhuessaan keskenään, kun taas useimmat viralliset liiketoiminnasta tapahtuu ranskaksi ja saksaksi käytetään kouluissa, kirkoissa ja media.Monet luxemburgilaiset myös puhua Englanti. Arviolta 87% maan väestöstä on roomalaiskatolinen, vaikka Luxemburg on virallisesti maallinen valtio.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Suurin kaupunki on Luxemburg, joka toimii myös pääkaupunki ja on noin 90000 asukasta.Kaupunki itsessään on Unescon maailmanperintöluetteloon tunnustuksena historiallisen merkityksen sen linnoituksia. On olemassa myös useita merkittäviä museoita täällä.

Pohjoisella alueella (Oesling) on ​​harvaan asuttu, vain Wiltzin väkiluku on yli 4000 ihmistä. Muut suuret kaupungit, joka sijaitsee etelään (Gutland), kuuluvat Esch-sur-Alzette, Dudelange, ja Differdangen. National Museum of Military History Diekirchissä on tunnettu näyttely Ardennien taistelu, ja on suosittu matkailukohde. Echternach, pieni ja vilkas kaupunki, on vanhin kaupunki ja maan, ja mainiota paikka tutustua kauniiseen alue tunnetaan nimellä "Little Sveitsi" tai Mullerthal. Toinen suosittu kohde on Mondorf-les-Bains, kylpyläkaupunki sijaitsee Ranskan rajaa. Romanttinen kylä Vianden, tunnetaan upeista linna, on matkailijoiden suosikki on meidän joen laaksossa.

Ilmasto

Ilmasto on mannermainen. On suuri sademäärä, varsinkin loppua kohti kesän. Kesät voivat saada lämmin, mutta lämpötila harvoin nousee yli 85 ° F (30 ° C). Talvet ovat leutoja, vaikka tammi-ja helmikuussa voi olla kylmä,, kun lämpötila laski jopa 5 ° F (-15 ° C).

Maasto on pääosin varovasti mäkiä laaja, matala laaksot. Hieman vuoristoinen pohjoiseen, ja jyrkkä rinne alas Moselin tulva kaakkoon.

Talous

Luxemburg, yksi maailman kehittyneissä maissa, on maailman suurin BKT asukasta kohti. BKT on arviolta 41,45 miljardia dollari USD, josta viennin arvo on 19,22 miljardia dollari dollaria ja tuonnin arvo oli 26500 miljoonaa dollari dollaria. Osana Euroopan unionin, sen valuutta on euro. Luxemburgin euroa ovat harvinaisin euroa, ja jopa maan sisällä, irti muutos on muiden maiden eurokolikoita.

Teollisuuden perustui pääasiassa teräksen vasta 1960-luvulla, mutta on sittemmin monipuolistunut, ja se sisältää nyt kumi, kemikaalit ja muut tuotteet. Rahoitussektori on kasvanut merkittävästi viime vuosikymmeninä, jossa pankki-ja rahoituspalvelut nyt ylin alan Luxemburgissa. Maalla on myös maine sen korkean teknologian aloilla. Yli 60% maan työvoimasta asuu ulkopuolella Luxemburgin rajojen työmatkaliikenne maahan työtä joka päivä.

Kuljetus

Luxemburg on merkittävä verkosto maantiet ja rautatiet. On nopea junayhteys Pariisiin, molemmat Pariisi ja Bryssel pääsee alle 3 tuntia.On bussi verkkoon, mutta palvelu voi olla satunnaista, erityisesti matkan päässä pääkaupungista. Enemmän asukkaat ovat autoja täällä Luxemburgissa kuin lähes missään muualla Euroopassa. Koska maa on niin hyvin kehittynyt tieverkko, auton vuokraus on suositeltavaa tapa matkustaa koko maassa. Luxemburg-Findelin kansainvälinen lentokenttä (LUX) sijaitsee lähellä Luxemburgin kaupunkia, ja tarjoaa lennot moniin Euroopan maihin.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt