autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Liettua

Aloitussivu > Liettua

Autovuokraamo Liettua - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Liettua sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Kaunas Lentokenttä

Palanga Lentokenttä

Vilna Lentokenttä

Liettua

Autovuokraamo Liettua
Autonvuokraus Liettua

Käyttöönotto

Liettuan suurin kolmesta Baltian, sijaitsee Pohjois-Euroopassa.Pitkin Kaakkois rannalla Itämeren, se rajojen Puola etelään, Valko etelään ja itään, ja Latviassa pohjoiseen.Kokonaispinta-ala on 25174 m² mi (65200 neliökilometriä).

Muodostetaan ensin 1230S, Liettua liitettiin Venäjän keisarikuntaan vuonna kahdeksastoista-luvulla. Vaikka teki suvereeni valtio jälkimainingeissa maailmansodan, se oli myöhemmin miehitetty Neuvostoliiton ja natsi Saksa, tulee osa Neuvostoliittoa.Liettua itsenäistyi vuonna 1990. Liettuan kuuluisin elintarvikkeet sisältävät perunan pannukakkuja ja kylmä sokerijuurikkaan keitto.

Väestö ja kieli

Liettuan väestöstä on noin 3 miljoonaa euroa.Liettualaiset ovat Baltian ihmisiä, ja edelleen suhteellisen homogeeninen. Etniset Liettualaiset muodostavat yli 83% väestöstä, jonka jälkeen puolalaiset (lähinnä Kaakkois Liettua), Venäläiset (keskittynyt Vilnassa, Klaipeda, ja Visaginas), ja valkovenäläisiä.

Virallinen kieli, Liettuan, on yksi vain kaksi elossa Baltian maiden kielillä, yhdessä Latvian. Noin 84% väestöstä puhuu Liettuan äidinkielenään. Venäjän, Puolan ja Englanti puhutaan myös täällä.

Yli 75% liettualaisista kuuluvat roomalaiskatolisen kirkon. Muut uskonnot edustettuina ovat muun muassa protestantti ja Venäjän ortodoksisen uskontoja. Historiallisesti Liettua asui merkittävä juutalainen yhteisö, vaikka yli 160000 Liettuan juutalaisia ​​tapettiin holokaustin aikana. Tätä nykyä alle 4000 juutalaiset asuvat Liettuassa.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki ja suurin kaupunki Liettuassa on Vilna, joiden arvioitu väkiluku 550000.Vilna, pankit jokien Vilnia ja Neris, toimii kulttuuri-, koulutus, poliittinen ja taloudellinen keskus maassa.Siinä on viehättävä arkkitehtuuri, erityisesti vanhassa kaupungissa. Vilnan yliopisto perustettiin vuonna 1579, on renessanssi-tyyli monimutkainen suosittu matkailijoiden keskuudessa.

Sisällä Liettua on ollut tasaista ihmisten liikkuminen kaupunkeihin 1990-luvulta lähtien. Muita suuria kaupunkeja ovat Kaunas (Jossa 380000 asukasta) ja Klaipeda (194000).Klaipeda on tunnettu kesän festivaaleilla. Itäosassa maata, joka tunnetaan nimellä Aukstaitijan, on kuuluisa metsiä, mäkiä ja järviä. Trakai, vain 28 km päässä Vilnan, on kuuluisa linna. Palanga, suosittu kesäkohde, on mukana monia merkittäviä museoita.Kernave, entinen pääkaupunki on joen Neris, on nyt hyvin säilynyt arkeologisen.

Ilmasto

Liettua on leuto ilmasto, jossa keskimääräinen rannikon lämpötila vaihtelee -2,5 ° C talvella 16 ° C (61 ° F) kesällä.Sisämaassa yleensä hieman viileämpi, joiden lämpötila on niinkin alhainen kuin -20 ° C (-4 ° F) lähes joka talvi. Talvet ovat yleensä hyvin märkä, joko lumen tai sateen riippuen sijainnista. Voimakkaat myrskyt ovat yleisiä rannikkoalueilla.

Maisema ensisijaisesti tasainen, hedelmällinen maasto, muutamia mäkiä. On olemassa lukuisia järviä ja jokia maan sisällä.

Talous

Liettua liittyi Euroopan unioniin vuonna 2004. Ennen uusi globaali finanssikriisi, Liettua oli yksi nopeimmin kasvavista talouksista EU: ssa. Viime aikoina on ollut siirtyminen kohti tietoon perustuvaa taloutta, jossa korostetaan biotekniikan. Maan alkuun teollisuuden myös tuotannon sähkömoottorit, televisiot, jääkaapit, optiset laitteet, elektroniset komponentit, maatalouskoneet. Luonnonvaroista turve ja keltainen. BKT on arviolta 58200000000 dollaria USD, vuosittain viennin 38000000000 dollaria dollaria, ja tuonti 30200000000 dollaria USD. Valuutta Liettuan on Lita, jossa valuuttakurssin 3,4528 LTL = 1,00 euroa. Liettuan uskotaan siirtyä euron vuonna 2014.

Kuljetus

Liettuassa on hyvin kehittynyt järjestelmä rautateitä, moottoriteitä, ja lentokentillä.Vilnan kansainvälinen lentokenttä on suurin lentokenttä, toiset kuuluvat Kaunasin kansainväliseltä lentokentältä ja Palanga International Lentokenttä.Päätiet ovat hyvin hoidettuja, kun tiet maaseudulla ovat hieman vähemmän. Auton vuokraus on suosittu vaihtoehto matkailijoille, jotka haluavat tutustua kaikkeen Liettualla on tarjota. Ainoa satama maassa on Klaipedan sataman.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt