autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Libanon

Aloitussivu > Libanon

Autovuokraamo Libanon - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Libanon sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Beirut

 

 

Libanon

Autovuokraamo Libanon
Autonvuokraus Libanon

Käyttöönotto

Libanon, joka sijaitsee itäpäässä Välimerelle, rajautuu Israel etelään ja Syyria pohjoiseen.Pinta-ala 4036 neliökilometriä (10452 km ²) tekee pienempi kuin Connecticutin osavaltion.Moderni maa Libanonin perustettiin ensimmäisen maailmansodan jälkeen, saamassa sen itsenäisyyden Ranskasta vuonna 1941. Viime vuosikymmenen aikana useat aseelliset konfliktit, erityisesti sisällissodan kestävä 1975-1990, ovat vahingoittaneet maan.

Väestö ja kieli

Libanon on yli 4,1 miljoonaa asukasta. Vaikka kalusto on pääasiassa etnisesti arabien, Libanon on monipuolinen maa, jonka väkiluku muodostuu useista läheisesti toisiinsa kulttuureja. Monet kristilliset Libanonin ihmiset pitävät itseään foinikialaiset sijaan arabeja. Useimmissa uskonnollisesti monipuolinen maa alueella, on arvioitu olevan 59% muslimeja ja 41% kristittyjä. Shi'a yhteisö arvioidaan olevan 27% koko väestöstä, sijaitsevat pääosin Etelä-Libanoniin ja sunnien yhteisö arviolta 27%, sijaitsevat pääosin pohjoisessa.Maassa on yli 460000 pakolaista, pääasiassa Palestiinasta, Irakista ja Syyriasta. Arabia on virallinen kansallinen kieli, ja Ranskan puhutaan laajalti täällä.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki ja suurin kaupunki on Beirut, arviolta 2 miljoonaa ihmistä.Beirut tunnetaan parhaiten sen kaupunkien yöelämä. Muita suuria kaupunkeja ovat Tripoli (210000 asukasta) ja Sidonin (150000 asukasta). Maan suosituimmista matkakohteista sisältävät historiallisia raunioita kuten Anjar, Baalbeck, Byblos, ja Deir El Qamar.

Ilmasto

Libanon on neljä eri alueilla: rannikko plain, Libanon vuorijono kulkee rinnakkain Välimeren rannikolla, hedelmällinen Beqaa laaksossa, ja Anti-Libanonin vuorijono. Maassa on kohtalainen Välimeren ilmasto, jossa sää vaihtelee alueittain. Rannikkoalueilla on viileä, sateiset talvet ja kuumat, kosteat kesät. Vuoristossa, lämpötilat ovat paljon kylmempää, jossa raskas lumi talvikuukausina. Koillis-Libanonissa on yleensä kuivempaa koska sade varjo luoma vuoret.

Talous

Seuraavat Libanonin sisällissodan (1975-1990), on tehty merkittäviä ponnisteluja elvyttää taloutta ja rakentaa maan infrastruktuuria. Huolimatta maailmantalouden taantumasta, Libanonin talous on kasvanut merkittävästi viime aikoina lisääntynyt. BKT on arviolta 41500000000 dollaria dollaria, viennin 5300000000 dollari dollaria, ja tuonti 19300000000 dollaria USD. Suurimmat teollisuudenalat ovat maatalous, matkailu, korut tuotanto, öljyn ja pankkitoiminta. Rahayksikkö on Libanonin punta.

Kuljetus

On viisi lentokenttiä maassa. Kansainväliset lennot lähtevät Libanonin suuri lentokenttä, Beirutin kansainvälinen lentoasema Beirutissa.Koska rautateitä vaurioitui pahasti sisällissodan, valtatiet ovat yleisimpiä tapoja kiertää Libanonin alueella. Auton vuokraus on suositeltavin tapa matkailijoille matkustaa Libanonissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt