autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Latvia

Aloitussivu > Latvia

Autovuokraamo Latvia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Latvia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Liepaja Lentokenttä

Riika Lentokenttä

Ventspils Lentokenttä

Latvia

Autovuokraamo Latvia
Autonvuokraus Latvia

Käyttöönotto

Latvia, keskellä kolme Baltian maata, rajautuu Viron pohjoiseen ja Liettuan etelään.Venäjä sijaitsee itään, ja Valko-kaakkoon.Länsirajalla on rantaviivaa Itämeren. Tämä alavilla maa on tunnettu metsät ja viljelysmaata. Kokonaispinta-ala on 24938 neliökilometriä (64589 neliökilometriä). Maan ensimmäinen syntyi ensimmäisen maailmansodan jälkeen, mutta liitettiin Neuvostoliittoon vuonna 1940. Se sai takaisin itsenäisyytensä Neuvostoliitosta vuonna 1991.

Väestö ja kieli

Arviolta 2,3 miljoonaa ihmistä asuu Latviassa, joten tämä yksi vähiten väkirikkain sekä yksi vähiten tiheästi asuttu, maissa Euroopan unionin.
Väestö koostuu pääasiassa kotoisin latvialaiset, sekä suuri määrä venäläisiä. Vaikka alle vieraan vallan välillä 13. ja 20. vuosisatojen, latvialaiset onnistui pitämään kotimaisen kielen, musiikkia ja kulttuuria elossa. Latvia on pääasiassa luterilainen, joilla on merkittävä roomalaiskatolinen vähemmistö keskittynyt kaakkoon.
Maan virallinen kieli on latvia, kun taas noin 30% Latvian väestöstä on kotoisin Venäjän kaiuttimet, ja se ymmärretään monet latvialaiset, varsinkin vanhemmat sukupolvet.Englanti puhutaan laajalti täällä liiketoimintaa varten.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Riika, perustettiin vuonna 1201, on suurin kaupunki Baltiassa.Sen väkiluku on arviolta 730000. Sen Freedom patsas, suosittu matkailukohde, on yksi korkeimmista Euroopassa. Riika tarjoaa myös laajan valikoiman kulttuuritapahtumia ja viihdettä.
Toinen suuri kaupunki Latviassa on Leipaja, kaupunki musiikkia tuulinen Itämeren rannikolla.Tämä alue on koti ainutlaatuinen entisen salaisen sotilaallisen kaupungin Karosta yhdessä monta kilometriä valkoisia hiekkarantoja. Sigulda tarjoaa monia mielenkiintoisia linnoja ja muita historiallisia paikkoja tutkimaan. Madona, pieni luonnonkaunis kaupunki ympäröivät metsät ja järvet, tarjoaa hiihto ja muut talviurheiluun. Kaupunki Ventspils isännöi yksi vilkkaimmista satamista Euroopassa.Livu Akvaparks on suurin vesipuisto vetovoima tässä osassa Eurooppaa.
On merkittäviä sosiaalisia ja kulttuurisia eroja alueiden välillä. Maa on tunnettu kauniista maastossa, ja tarjoaa useita kansallispuistoja Guaja kansallispuisto, Ķemeri kansallispuisto, Sliteren kansallispuisto ja Razna kansallispuisto.

Ilmasto

Latvia on lauhkea, kostea ilmasto ja kosteat talvet. Maassa on neljä lausutaan vuodenaikaa. Talvet ovat keskimäärin lämpötila keskimäärin -6 ° C, kun taas kesät keskimäärin 19 ° C. Keväällä ja syksyllä lämpötilat ovat yleensä lieviä. Rannikkoalueilla on viileämpi kesät ja lievempi talvet, kun taas itäosissa maata ovat lämpimämmät kesät ja kylmempi talvi. Paras aika matkustaa Latviaan on kesäkuusta syyskuuhun. Suurin osa maan koostuu mäkiä, hedelmälliset tasangot, ja mäntymetsät. On tuhansia jokia ja järviä, sekä monta kilometriä kehittymätön rantaviivaa.

Talous

Latvian BKT on 34900000000 dollaria USD. Aikana viime finanssikriisin, Latvia oli eniten Euroopan unionin jäsenmaissa. Kuitenkin vuodesta 2010, Latvia on tullut yksi nopeimmin kasvavista talouksista EU: ssa. Maan alkuun teollisuuden aloja ovat maatalous, puutavaran ja puunjalostus-ja elektroniikan ja koneiden. Vuotuinen vienti arvostetaan 12 dollaria miljardia dollaria, ja tuonti 14800000000 dollaria USD. Valuutta on lati, odotetaan korvata euroa vuonna 2014.

Kuljetus

Latvia on hyvin kompakti, joten se on helppo matkailijoille tutustua alueeseen. On merkittäviä verkostoja sekä rautatiet ja maantiet. Suuremmat kaupungit ovat hyvät yhteydet sekä junat että bussit. Auton vuokraus on suosituin tapa matkustaa koko Latvian alueella, varsinkin jos aiot käydä useilla alueilla loman aikana. Maassa on pääsatamissa Riiassa ja Ventspils. Riian kansainvälinen lentokenttä on vilkkain lentoasema alueella, on olemassa myös kaksi pienempää lentokenttiä Riiassa, tunnetaan Spilves ja Rumbulas.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt