autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kypros

Aloitussivu > Kypros

Autovuokraamo Kypros - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kypros sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Larnaca Lentokenttä

Paphos Lentokenttä

 

Kypros

Autovuokraamo Kypros
Autonvuokraus Kypros

Esittely:

Kypros sijaitsee itäpäässä Välimerelle. Löydät sen pohjoispuolella Egyptin länsipuolella Syyrian eteläpuolella Turkin ja itään Kreikassa.Se on tunnettu sen pitsi, viini, keramiikka, ja kori kudonta.
Vuonna 1974 Turkki hyökkäsi Kyprokselle, ja sen seurauksena, se jaetaan Green Line ja YK partioi Neutral Zone. Huolimatta alue, se on erittäin helppo matkustaa pohjoisen välillä (Turkin Pohjois-Kyproksen tasavalta) ja etelässä (Kyproksen tasavallan ja ainoa tunnustettu kansakunta). Kypros on alhaisin rikosten määrä maailmassa.

Väestö ja kieli:

Väestö Kyproksen tasavallan oli noin 840000 vuodesta 2010. On arvioitu 285000 Turks asuu Pohjois, jotka eivät sisälly tähän numeroon.
Kyproksella on kaksi pääuskonnoista: Kreikan ortodoksinen (78% väestöstä) ja Muslim (18% väestöstä). Viralliset kielet ovat kreikka ja turkki, mutta 76% ihmisistä myös puhua Englanti. Kulttuuri on yhdistelmä Kreikan ja Turk.
Naisten pitäisi pukeutua säädyllisesti, etenkin pohjoisessa.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Nicosia (Lefkosia) - Pääkaupunki perustettiin vuonna 965 mainosta ja asukasluku on noin 55000.Noin vanha kaupunki on venetsialainen Wall rakennettu 16-luvulla suojaamaan kaupungin tuolloin hyökkäykseltä. Vihreä linja kulkee keskellä kaupunkia. Sen eteläpuolella linjan, löydät Shacolas Tower Observatory, jossa voit katsella koko maan läpi kaukoputkia, ja Etnografinen museo, täynnä kansantaiteen ja perinteisiä käsitöitä. Pohjois vihreän linjan löydät Bedesten, kulttuurikeskus tunnettu historiallinen arkkitehtuuri, ja Mevlevi alttari museo, joka kertoo historiasta Mevlevi järjestyksessä (pyöriä dervishes).

Lemesos (Limassol) - Tämä kaupunki on vilkkain satama Kyproksen väkiluku on hieman yli 100000.Kaupungin itäpuolella löydät rauniot Amathus jossa ilmaisia ​​konsertteja joskus järjestetään kesällä, ja länteen kaupungin löydät kilometriä rantoja. Kaupungissa, löydät Limassol keskiaikainen linna, joka on rakennettu 14-luvulla yli Bysantin rauniot, ja Kyproksen Wine Museum, joka antaa historian viininvalmistuksen Kyproksella.

Petra tou Romiou - Tämä hotspot on etelärannikolla.Se on yksi kahdesta tarkoitus sivustot, joissa Aphrodite syntyi merestä (toinen on Kreikka). Jos haluat hyvän valokuvan, parkkeeraa auto noin 1,5 km itään sitä.

Larnaka - Tämä kaupunki, jonka väkiluku on noin 51000, on paikalla yksi kolme kansainvälistä lentokenttää.Pierides arkeologinen säätiö taloa esineitä Kyproksen 19th century Pierides kartanossa.Voit myös nähdä, mitä on jäljellä Ancient Kitron, mukaan lukien sen viisi temppelit.

Choirokoitia - Tämä on ensimmäinen ratkaisu antiikin Kyproksella ja on ajoitettu 7000 eaa. Käy edelleen mudstone asuntojen tai katsoa läpi rekonstruoitu lieriön majoja askel takaisin historiaan.

Famagusta - Tämä kaupunki oli alun perin massiivinen kaupan keskus.Nyt se on kutistunut väkiluku 43000. Tutustu historiaan Othello Tower (Citadel) tai vierailla vankilan Namik Kemal, Turkin runoilija, joka uskalsi loukata Sultan. Hieman pohjoiseen kaupungin ovat rauniot antiikin Salamiin ja antiikin Enkomi.

Pafos (Paphos) - Vaikka kaupungin väkiluku on 33000, antiikin ratkaisun rauniot ovat olleet hyvin kaivettu.Voit katsella useita mosaiikit, Agora (teatteri), ja asklipieion (parantava keskus). Kun jatkat pohjoiseen, voit käydä hyvin säilynyt Kuninkaiden haudat.

Kyrenia - Kutsutaan Jewel of Levant, koska sen kauneutta, se väkiluku on 27000.Kyrenia Castle on täydellinen oma kidutuskammiossa, haaksirikko museo ja galleria hauta toteaa samalla Old Town on ihana yhdistelmä kreikkalaisten ja ottomaanien rauniot.

St. Hilarion linna - Nämä linnan rauniot ovat kaikki mitä voi toivoa keiju linna.On salaisia ​​huoneita ja umpeenkasvu puutarhat. Vaikka todellinen historia ei ole niin maaginen, huhut ovat, että se aikoinaan toimi Fairy Queen.

Ilmasto:

Ilmastonmuutoksen katsotaan Välimeren kuumat ja kuivat kesät kesäkuusta syyskuuhun, joka voi saada niin kuuma kuin 37 ° C. Lievä, viileä talvet marraskuusta maaliskuuhun voi olla pakkasta vuoristossa, mutta lämpötilat ovat yleensä välillä 5 ° C-15 ° C. Yli 320 päivää auringonpaistetta vuodessa, se vain sataa noin 20 tuumaa lokakuusta maaliskuuhun.

Economy:

BKT Kyproksen on noin 22180000000 dollaria (USD) vuonna Etelä-ja 4400000000 dollaria (USD) pohjoisessa. Etelä käyttää euroa (€), ja Pohjois käyttää Uusi Turkin liira (YTL). Vaikka Pohjois edelleen maatalouden perustuu, South on keskittynyt palveluihin ja rahoituksen. Maa tuo eniten kuten ruokaa (vaikka kalaa), öljy-, kone-, ja muita kulutushyödykkeitä. Ne vievät perunat, viinirypäleet, viini-, sementti-, savukkeita, vaatteita ja lääkkeitä.

Kuljetus:

On vain kolme suurta lentokenttää Kyproksella: Larnakan lentokenttä, Pafos (Paphos) lentokentälle, ja Ercan Lentokenttä.Ercan Lentokenttä, joka sijaitsee Pohjois-ja vain saa lennot Kalkkuna.Ei ole junia.
Bussi, joka kulkee välillä kaupunkien on hiljattain yhdistetty palvelu taksijärjestelmälle (joka kuljettaa jopa kahdeksan henkilöä) alle hallitus. Tämä järjestelmä on käytettävissä vain etelässä. Odottaa jopa kolmenkymmenen minuutin viiveellä palvelun kanssa taksilla. Paikallinen bussilinjat muutamia tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat yksityisomistuksessa eivätkä kulkevat usein, varsinkin sesongin.
Tiet ovat erinomaisia ​​ja hyvin merkitty, mikä takaa ajaminen on helppoa. Jos vuokrata auton, sinun on paras kokemus 4WD avoauto.
Taksit ovat kalliita, mutta usein vain kuljetuksen helposti saatavilla ulkopuolella autonvuokraus, etenkin pohjoisessa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt