autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kroatia

Aloitussivu > Kroatia

Autovuokraamo Kroatia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kroatia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Dubrovnik Lentokenttä

alkaen 13,-

päivässä

 

Split Lentokenttä

alkaen 14,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Dubrovnik Lentokenttä
Pula Lentokenttä

Rijeka Lentokenttä

Split Lentokenttä

Zadar Lentokenttä

Zagreb Lentokenttä

Kroatia

Autovuokraamo Kroatia
Autonvuokraus Kroatia

Käyttöönotto

Kroatia on ikivanha maa, ja koska luvulta on tunnettu Land of Thousand Lakes. Vuosisatojen ja pitkälle 20-luvulla, Kroatia oli maa revitty köyhyys, riitaa ja sotaa, mutta tänään on erittäin valoisa tulevaisuus. Kroatia on ansainnut hyvin ansaittua mainetta johtavana kohde lääketieteen matkailijoille, koska sen korkean teknologian ja erittäin arvostettu sairaanhoidon palveluja. Vierailijat matkustaa Kroatiaan myös nauttia kauniista rannoista, karu vuoristot, ja muinaiset kaupungit.
Pääkaupunki on Zagreb, kävijät löytävät ainutlaatuinen yhdistelmä modernia tekniikkaa ja antiikin historia.Kaupunki tarjoaa kävijöille ja vanhan maailman tunne paikka, vuorattu mukulakivikatuja ja täynnä keskiaikaista arkkitehtuuria.
Kroatia käytetään olla osa Itävalta-Unkarin keisarikuntaan, ja muotoinen taaksepäin C, rajautuu Slovenia sen luoteeseen, Unkari sen koilliseen, ja Bosnia ja Hertsegovinan sen etelärajoilla.Kroatian läntisin rannikko on kätkeytyneenä pitkin Adrianmeren

Väestö ja kieli

Pääkieli puhutaan Kroatiassa on Kroatian, vaikka asukkaita koko maassa myös puhua Serbia, Tsekki, Slovakia, Italia ja saksan kieltä ja murretta. Etniset ryhmät Kroatiassa kuuluvat kroaatit, lähes 90% väestöstä, sekä serbien ja muiden etnisten ryhmien kuten Tsekit, unkari, Bosniak ja Rooman ihmisiä.

Uskonto

Yleisin uskonto harjoitetaan Kroatiassa on roomalaiskatolinen, jonka jälkeen ortodoksinen, ja sitten kristilliset kirkkokunnat. Hyvin pieni osa kroatialaisten ovat muslimeja.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Zagreb on pääkaupunki Kroatian, jonka väkiluku on noin 685000 yksilöitä.Zagreb, koska sen historiaa, pitää kävijät varattu tuntikausia katseluun maamerkkejä, museoita, ja vanha arkkitehtuuri. Vaikka Zagrebissa, käy Zagrebin katedraali, Maksimir, Pyhän Markuksen kirkko ja Sabor, Kroatian parlamentin rakennuksessa.
Vaikka Kroatiassa, käydä Plitvice Lakes National Park, koti 16 järviä ja vesiputouksia, ja jotkut kauneimmista näkemykset ja sivustoja maailmassa. Kornati National Park, saaristo lähes 90 saarta, tarjoaa ainutlaatuinen matka kokemus vierailijoille. Niille, jotka haluavat patikointiin ja ulkona nauttia Velebit vuorijonon ja asuu kaksi kansallispuistoa. Kaupunki Dubrovnik on yksi vanhimmista kaupungeista Itä-Euroopassa ja Fransiskaaniluostari ja merimuseo ovat must näkee historian harrastajia.
Muita mielenkiintoisia sivustoja ja tekemistä Kroatiassa koodia, mutta eivät rajoitu:

  • Diocletianuksen palatsi, lähes 2000 vuotta vanha (Unescon maailmanperintöluetteloon)
  • Cathedral of St. James Šibenik
  • Viettää päivä farmari vanhan kaupungin Dubrovnik
  • Tarkkailun putouksilla Krka National Park
  • Käyntiosoite Roman rauniot Pula amfiteatteri

Ilmasto

Ilmasto Kroatiassa vaihtelee maantieteellisen sijainnin, mutta kesät ovat yleensä lämmin ja kuiva, kaikki talvet ovat kosteita ja luminen. Kesäisin lämpötilat ovat keskimäärin 23 ° C, ja talvella, lämpötilat ovat keskimäärin 2 ° C.

Talous

Päävaluutta Kroatian on Kuna. Kroatia on vasta toipumassa tuhon sodan rokkasi tämän maan 1990-luvun alussa, mutta tänään nauttii tasaista kasvua hänen BKT Matkailun ansiosta. Noin BKT Kroatian on vajaat Yhdysvaltain 80000000000 dollaria, ja maa nojaa vahvasti esimerkiksi kemianteollisuudessa ja muovi-, teräs, rakennusmateriaalit, ja tekstiilit. Maatalous keskittyy lähinnä vehnä, ohra ja maissi viljelykasvien sekä vihanneksia ja hedelmiä, ja jotkut karjan ja maitotuotteet. Kroatia vie noin US 13000000000 dollaria vuodessa lähinnä tekstiili-, kone-, ja kuljetusvälineitä. Maa tuo noin US 23000000000 dollaria vuodessa, lähinnä polttoaineiden, elintarvikkeiden, koneiden ja kuljetusvälineiden ja sähkölaitteet

Kuljetus

Kroatia on kaunis maa, ja nähdä se kunnolla, auton vuokraa suositellaan, jolloin matkustajat mahdollisuuden viedä aikaa, kun sightseeing ja matkustaa suurten kaupunkien välillä. Kroatia tarjoaa myös lukuisia lentokenttiä ja vajaat 3000 km rautatietä. Suuria lentokenttiä Kroatia kuuluu Dubrovnik Lentokenttä Dubrovnik, Zagreb Lentokenttä Zagrebissa, ja Pula Lentokenttä Pula.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt