autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kreikka

Aloitussivu > Kreikka

Autovuokraamo Kreikka - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kreikka sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Athen Lentokenttä

alkaen 14,-

päivässä

 

Kreeta Lentokenttä Heraklion

alkaen 11,-

päivässä

         

Rhodos Lentokenttä

alkaen 16,-

päivässä

 

Thessaloniki Lentokenttä

alkaen 11,-

päivässä

         

Korfu Lentokenttä

alkaen 12,-

päivässä

 

Santorini Lentokenttä

alkaen 14,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Alexandroupolis Lentokenttä
Araxos Patras Lentokenttä
Athen Lentokenttä
Chios Lentokenttä
Ioannina Lentokenttä
Kalamata Lentokenttä

Karpathos Lentokenttä
Kavala Lentokenttä
Kefalonia Lentokenttä

Kithira Lentokenttä

Korfu Lentokenttä
Kreeta Lentokenttä Chania
Kreeta Lentokenttä Heraklion
Kos Lentokenttä
Lemnos Island Myrina Lentokenttä
Lesvos Lentokenttä
Mykonos Lentokenttä
Naxos Lentokenttä

Paros Lentokenttä
Preveza Lentokenttä
Rhodos Lentokenttä
Samos Lentokenttä
Santorini Lentokenttä
Skiathos Lentokenttä
Thessaloniki Lentokenttä
Volos Lentokenttä

Zakynthos Lentokenttä

Kreikka

Autovuokraamo Kreikka
Autonvuokraus Kreikka

Esittely:

Kreikka on niemimaalla Välimerellä. Se sijaitsee itään Italia, etelään Albania, Bulgaria, ja tasavallan Makedonian, länteen Turkin ja pohjoiseen Libyassa.Se on kuuluisa kuin syntymäkoti filosofian, demokratian ja olympialaisissa. Sokrates, Platon, Aristoteles, Homeros, ja Virgil kaikki kutsutaan Kreikka kotiinsa. Maanviljelyn kannalta, se on tunnettu fetajuustoa ja sen oliiveja.

Väestö ja kieli:

Kreikka asukasluku on lähes 11 miljoonaa. Ei ole yllättävää, 98% sen asukkaista on ortodoksinen, ja 1% on muslimeja. Virallinen kieli on kreikka.
Väestöstä koostuu lähinnä kreikkalaiset (94%), mutta on taskussa Turks traakialaisten taas itäeurooppalaiset ja albaanit muodostavat 4% väestöstä. Muita merkittäviä etniset vähemmistöt ovat bulgarialaiset ja Romanialaisia ​​.
Kreikassa on hyväksyttävää ottaa aurinkoa alasti, mutta sinun ei pitäisi poistaa vaatteet toisten edessä. Kun käyt uskonnolliset kohteet, sinun odotetaan pukeutua säädyllisesti.

Suurissa kaupungeissa ja matkailukohteita:

Ateena - Pääkaupunki Kreikka, perustettiin noin 7000 vuotta sitten, väkiluku on noin 3 miljoonaa euroa.Akropolis on yksi ensimmäisistä pysähtyy paljon kävijöitä "reittejä, mutta varmista pyydät kaksikielinen opas, kun käyt. He eivät luovuta niitä pois, ellet tee pyynnön yhden.Kun olet katsonut kuuluisa linnoitus, vierailla National arkeologinen museo, josta löydät kaikki antiikin veistoksia ja maalauksia Kreikassa. Klo Syntagma (perustuslaki) Square, voit tarkastella vaihto Erzone Guard haudalla Tuntematon sotilas.

Thessaloniki - Thessaloniki asukasluku on noin 800000.White Tower ja liitteenä Bysantin kulttuurin museo antaa sisältä osaksi kaupungin historiaa. Eptapyrghion on linnoitus, joka käytettiin vankilassa vuoteen 1980. Voit tarkistaa museo ja rauniot. Forum Romanum on rakennettu vuonna 2 mainoksen ja sisältää amfiteatteri ja Agora (tai markkinapaikka).

Delphi - kunnan asukasluku on noin 32000.Delphi tehtiin kuuluisa oraakkeli. Muinainen Delfi on arkeologista aluetta itään kaupungin sisältävät rauniot Apollon temppeli, joka aikoinaan toimi oraakkeli. On myös Temple of Athena ja paikan päällä museo, joka kertoo merkitys uskonnollisen alueen.

Piraeus - Väestö Piraeus on noin 200000 ja sisältää suurin satama Kreikassa.Osat Themistoclean Seinät ja Eetioneia ovat vielä näkyvissä ympäri kaupunkia, ja näet patsailla paljastui vuonna 1959, jotka ovat näkyvissä arkeologinen museo Pireuksen. Helleenien merimuseo jälkiä juuret Kreikan meripeninkulman perinne kautta aikojen.

Rodos - Jonka väkiluku on 120000, Rhodes on kuuluisa Colossus, joka oli sisäänkäynnin satamaan.Antiikin ihme myytiin romumetallia 654 mainoksen, mutta voit kiertue Palace Grand Masters, joka sijaitsee Pyhän Johanneksen ritarit. Thermes Kallitheas (kylpyammeet täynnä kauniita mosaiikit) ja arkeologinen museo (vuonna sairaalan Knights) ovat muita mielenkiintoisia paikkoja tutkimaan Rhodoksella.

Heraklion - Heraklion, väestö lähellä 200000, on koti kuuluisa Minoan valtakunta.Sen arkeologinen museo taloa esineitä paljastui kullakin Minoan sivustoja, kun Koules on massiivinen linnoitus rakennettiin venetsialaiset vuonna 1500. Voit vierailla palatsi Knossis kaakkoon kaupungin.

Ilmasto:

Kreikka on tyypillinen Välimeren ilmasto kuumat ja kuivat kesät kesäkuusta syyskuuhun, jotka vaihtelevat 23 ° C-33 ° C ja lievä, viileä talvet marraskuusta maaliskuuhun, jotka normaalisti ovat 7 ° C-13 ° C. Se vain sataa noin 15 tuumaa vuodessa.

Economy:

Kreikan bkt on 300 miljardia (EUR), ja se käyttää euro (€) valuutan. Sen talous perustuu pääasiassa palvelu (79%), mutta myös käyttää valmistuksessa (10%), rakennelmat (5%), ja maatalous (3%). Kreikka vie öljytuotteiden, elintarvikkeiden, tekstiilien, teollisuustuotteet ja kemikaaleja ja tuonti kuljetusvälineet, kemikaalit, polttoaineet ja koneita. Kansallinen velka Kreikan toiminta on jopa ylittänyt sen BKT: stä ja sen seurauksena maa on finanssikriisin. Tämä ei ole kuitenkaan näyttänyt vaikuttavan sen matkailualalla.

Kuljetus:

Suuret lentokentät Kreikassa Ateenan kansainväliselle lentokentälle (Eleftherios Veniselos), Heraklion International Lentokenttä (Nikos Kazantzakis), Kerkyra (Korfu) lentokentälle (Ioannis Kapodistrias), Rhodes International Lentokenttä (Diagoras), ja Thessalonikin kansainvälinen lentokenttä (Makedonia).
Bussit Kreikassa osuma tai neiti. Jotkut ovat ylellisiä, ja jotkut ovat hajoamassa. Vaikka sinulla ole varattua paikkaa, sinun tulee saapua ajoissa, koska varaukset eivät takaa paikkasi.
Tiet Kreikassa ovat hyviä, ja huoltoasemat ovat laajalti saatavilla. Auton vuokraus sallii enemmän joustavuutta sightseeing. Se on myös paljon helpompi ihmisten matkustaa matkatavaroiden ja valokuvaus laitteet.
Junat ovat tunnetusti hitaita Kreikassa. Varmista aiot lisäaikaa matkoilla tällä tavalla.
Taksit usein ovat epärehelliset metriä niin pyytää nähdä mainoshinnastohinta jos ei ole esillä. On raskaampia maksuja matkustat yöllä tai kaupungin ulkopuolella. Neljä ihmistä saattaa sopia yhdessä taksilla. Jos taksi ei ole täynnä, kuljettaja voi pysähtyä ja poimia muita ihmisiä täyttämään auton. On lisämaksut raskaita matkatavaroita.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt