autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kolumbia

Aloitussivu > Kolumbia

Autovuokraamo Kolumbia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kolumbia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Bogota El Nuevo Dorado Lentokenttä

Medellin Lentokenttä

 

Kolumbia

Autovuokraamo Kolumbia
Autonvuokraus Kolumbia

Käyttöönotto

Columbia sijaitsee Luoteis kärki Etelä-Amerikassa, liittyy Panama ja raja Tyynellämerellä ja Karibialla sen länsirajalla, ja sitä ympäröivät Venezuela, Brasilia, Peru ja Ecuadorin sen koilliseen ja etelärajoilla.Kolumbia on parhaiten tunnettu sen kahvi, sen kaunis merenrantakohteita ja Andien vuorijono, joka kirjaimellisesti jakaa maan kahtia välillä Pasto ja Cúcuta.

Väestö ja kieli

Columbia virallinen kieli on espanja, jota asuttavat lukuisat etnisten ryhmien lisäksi natiivi kolumbialaisia. Mestizo tai seos intiaani ja Kaukasian asukkaat muodostavat suurimman etnisten ryhmien ja valkoihoinen, mulatti, ja seokset mustat, intiaanit ja natiivi alkuperäiskansojen intialainen väestö muodostavat loput.
Kolumbia asuu 45 miljoonaa ihmistä erilaisissa ympäristöissä kiireisestä toimintaa suurten kaupunkien rento elämäntapa nauttia enemmän maaseudulla. Suurin osa väestöstä (lähes 75%), on ryhmitelty kaupunkialueilla, mukaan lukien Bogotá, hieman yli 8 miljoonaa asukasta, ja Medellin, lähes 3,5 miljoonaa asukasta, ja Cali, hieman yli 2 miljoonaa asukasta.

Uskonto
Pääuskonto harjoitetaan Kolumbiassa on roomalaiskatolisia.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Kolumbian pääkaupungissa Bogotassa on yksi väkirikkain maassa. Matkailullisen, Bogotá tarjoaa arkkitehti loistoa, historia, ja jotkut parasta ruokaa maailmassa. Muita suosittuja kaupunkeja Kolumbia kuuluvat Cartagena ja Santa Marta, raja Karibian ja Medellin, Buenaventura ja Turbo, lähellä Panaman rajaa. Vaikka Kolumbiassa, osoitteessa:

  • Old Town Cartegena
  • Entinen Hacienda Simón Bolívar Quinta de San Pedro Alejandrino Santa Marta
  • Bogota Plaza de Bolivar
  • Linnoitus Castillo de San Felipe de Barajas Cartegena
  • Tutustu käärmeitä Serpentario Nacional Amero Leticia

Ilmasto

Kolumbia nauttii erilaisia ​​ilmasto, alkaen leuto pitkin Karibian ja Pohjois-Tyynellämerellä ja lämmin ja kostea sisätila, vaikka juurella ja korkeampi alueilla Andien vuoristot tarjoavat viileämpi, vähemmän kostea ilmasto. Odottaa trooppinen ilmasto rannikoiden ja Itä tasangoilla Kolumbian ja viileämpi lämpötila korkeampi maassa.

Talous

Tärkein valuutta Kolumbiassa on Kolumbian peso.Kolumbia nauttii melko vakaa talous ja BKT noin US 470 miljardia dollaria. Kolumbia vetoaa palvelualoilla, teolliseen valmistukseen ja maatalous sen työvoimasta. Kolumbian tärkeimpien maataloustuotteiden kuuluvat kahvi, tupakka, banaanit, ja riisiä, kun taas teollisuuden keskittyä elintarvikkeiden jalostus, vaatteiden ja jalkineiden valmistaja, ja kaivostoiminta. Kolumbia vie noin US $ 56 miljardia euroa vuodessa kahvi, banaanit, hiilen ja smaragdeja. Maa tuo noin 50 dollaria miljardia euroa vuodessa teollisuuden laitteet, kulutustavarat, paperituotteet, ja kuljetuskalustoa.

Kuljetus

Liikkuminen Kolumbia on suhteellisen helppoa, jossa on useita kivetty lentokentät, lähes 875 km rautateiden ja kaupungit Nauti bussit ja taksit sekä auton palkkaa kiertää. Auton vuokraus on suosinut ja suositeltava tapa matkustaa ympäri kaupunkia ja maantiet ja linkittää Kolumbian kaupungeissa, sillä se antaa yksilöille mahdollisuuden asettaa omat aikataulut ja sightseeing mahdollisuuksia.
Suuria lentokenttiä Kolumbia kuuluvat José Maria Cordova International Lentokenttä Medellin, Santa Marta - Simón Bolívar International Lentokenttä Santa Marta, El Dorado International Lentokenttä Bogotassa ja Rafael Núñez International Lentokenttä Cartagena.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt