autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kiina

Aloitussivu > Kiina

Autovuokraamo Kiina - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kiina sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Beijing Lentokenttä

Hong Kong Lentokenttä

Shanghai Lentokenttä

Kiina

Autovuokraamo Kiina
Autonvuokraus Kiina

Käyttöönotto

Kiina on yksi suurimmista Itä-Aasian maista maailmassa, joka ulottuu lähes kymmenen miljoonaa neliökilometriä, rajojen ulottuva rannoilta Yellow Sea, Itä-Kiinan meren ja Etelä-Kiinan meren itärannikolta Afganistanin rajalla, Kazakstan, Pakistan ja Intia länteen ja lounaaseen.
Kiina on ikivanha maa, juontavat juurensa yli 5000 vuotta, ja alkuperä lukuisia moderneja keksintöjä ja teknologioita, kuten ruuti, ilotulitteet, akupunktio, sekä joitakin kauneimmista maamerkeistä ja historialliset nähtävyydet maailmassa. Kiina on maa muuri, Kielletty kaupunki ja jotkut ystävällisin ihmisiä maailmassa.

Väestö ja kieli

Arvioitu väkiluku Kiina vaihtelee yli miljardi. Lukuisat etniset ryhmät asuvat kaikissa maakunnissa Kiinassa, mukaan lukien Han, mongolien, Manchu, Tiibetin, ja Hui, vain muutamia mainitakseni. Manner-Kiina, mandariini on yleisimmin puhuttu murre, kun taas Hongkongin, Kantonin tai Yue puhutaan.Shanghai, Wu tai Shanghailaisia ​​puhutaan. Mongolian murre on virallinen murre maakunnissa Pohjois-Kiinassa, raja Mongolia, kun Tiibetin on virallinen murre Tiibetin.
Uskonto Kiinassa on yhtä monipuolinen kuin sen kielen murteiden ja etniseltä taustaltaan erilaisia. Yleisimpiä harjoitellun uskontojen Kiinassa kuuluu Daoist tai taolainen käytäntöjä, buddhalaisuus. Hyvin pieni osa Kiinan kuuluvat kristittyjen tai muslimien uskontoja.
Koska sen lukuisten etnisten ryhmien, kulttuurien monimuotoisuus Kiinassa elää ja voi hyvin, koska on "ystävällinen" kilpailua ja vertailua etnisten ryhmien. Kiinalaiset itse erottua toisistaan ​​"Pohjois-Kiinan" ja "Southern kiinalainen". Stereotypiat ovat yleisiä Kiinassa. Etelä-Kiinan taipumus syödä enemmän riisiä-ruuat toisin kuin Pohjois-Kiinan, jotka syövät enemmän vehnäperäisiä elintarvikkeita. Pohjois-Kiinassa on tapana puhua Mandarin murteita, kun taas Etelä-Kiinan puhua enemmän Kantonin, Wu ja Hakka murteita.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Kiina on maa massiivinen kaupunkialueilla sekä maaseudun tasangoilla, viljelysmaata, ja vuoristoalueilla, joilla hajallaan väestön pienemmissä kaupungeissa.Peking, Kiinan pääkaupunki, asuu yli 12 miljoonaa Kiinan kansalaista, kun taas Shanghai, luokitellaan yksi moderni ja korkean teknologian kaupungit Kiinassa, asuu yli 16 miljoonaa kiinalaista.
Muut suuret kaupungit Kiinassa kuuluvat Chongqing, Shenzhenissä ja Guangzhoussa. Kiinaan matkustaville pitäisi pysähtyä ja nähdä:

  • Great Wall (Beijing)
  • Kielletty kaupunki (Beijing)
  • Tiananmenin aukio (Beijing)
  • Xi'an (Terracotta Army Xi'an)
  • Victoria Peak ( Hong Kong )

Ilmasto

Ilmasto Kiinassa talvella ja kesällä vaihtelee alueittain. Vuoristoalueilla kuten Tiibetissä ovat luonnollisesti viileämpi koko vuoden ja sitten aavikot tai tasangoilla Mongolian tai Keski-Kiinassa. Etelä-alueiden ja maakuntien Kiinassa, kuten Guangzhou ovat trooppisia luonteeltaan, kun taas lähellä pohjoisrajoilla kuten Liaoningin maakunnassa, lämpötilat ovat lähellä subarktisiin talvella.

Talous

Päävaluutta Kiinassa on Yuan.Kiina on voimakkaasti riippuvainen luonnonvaroista sen taloudellisen vaurauden sekä nopeasti kasvava rakennusalalla kamppailee pysyäkseen tarpeisiin väestöstä. Luonnonvarat Kiinassa ovat, mutta eivät rajoitu kivihiilen kaivostoiminnan ja louhinnan lyijy, sinkki, rautamalmia sekä harvinaisia ​​elementtejä, kuten uraani. Kiina on nyt maailman toiseksi suurin talous, tiiviisti takana Yhdysvalloissa, ja teollisuuden ja maatalouden tuotanto on ylittänyt kuin Yhdysvalloissa.BKT Kiina on noin US 11000000000000dollaria. Kiina vie yli 1 biljoonaa US $ vuosittain, pääasiassa sähkö-ja ATK-laitteet, lääketieteelliset laitteet, tekstiilit ja vaatteet. Kiina tuo noin 1 biljoonaa US $ pääasiassa hyödykkeiden kuten kone-, muovi-, mineraali-ja öljypolttoaineita sekä optiset ja lääketieteelliset laitteet.

Kuljetus

Kuljetusjärjestelmä Kiinassa on laaja, ja tarjoaa matkailijoille lukuisia vaihtoehtoja kuten lentoliikenne, juna, taksi-ja henkilöautoista. Kun Kiinassa, on suositeltavaa, että matkustajat suosivat auton vuokraa, kuten matkailu taksilla voi olla hermoja raastava niille tottumaton Kiinan ajotavasta. Suuria lentokenttiä Kiina kuuluu Beijing Capital Lentokenttä, Guangzhou Baiyun International Lentokenttä, Shanghai Hongqiao International Lentokenttä, Dongyingin Shengli Lentokenttä (Shandongin maakunnassa), ja Shenyang Taoxian International Lentokenttä Liaoningin maakunnassa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt