autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kanada

Aloitussivu > Kanada

Autovuokraamo Kanada - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kanada sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Toronto Lentokenttä

alkaen 22,-

päivässä

 

Vancouver Lentokenttä

alkaen 21,-

päivässä

         

Montreal Lentokenttä

alkaen 18,-

päivässä

 

Calgary Lentokenttä

alkaen 23,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Calgary Lentokenttä
Campbell River Lentokenttä
Castlegar Lentokenttä
Charlottetown Lentokenttä
Edmonton Lentokenttä
Halifax Lentokenttä
Hamilton Lentokenttä

Kamloops Lentokenttä

Kelowna Lentokenttä
Kingston Lentokenttä
Montreal Lentokenttä
Ottawa Lentokenttä
Quebec City Lentokenttä
Regina International Lentokenttä

Saskatoon Lentokenttä

Thunder Bay Lentokenttä
Toronto Lentokenttä
Vancouver Lentokenttä
Victoria Lentokenttä
Winnipeg Lentokenttä International
Yarmouth Lentokenttä

Kanada

Autovuokraamo Kanada
Autonvuokraus Kanada

Kanada on yksi suurimmista maista maailmassa, varrella pohjoisrajoilla Yhdysvallat ja kattavat massiivinen etäisyys Tyynenmeren ja Atlantin valtameri.Kanada ulottuu ala on lähes 10000 neliökilometriä ja, kuten Yhdysvallat, on lukuisia aikavyöhykkeitä. Kanada koostuu kymmenestä maakuntien ja kolme alueita, ja on tunnettu hänen villieläinten, kaunis maasto ja tietenkin jääkiekko.
Kanada on eniten makean veden järviä, jokia ja puroja kuin mikään muu maa maailmassa, ja lähes kymmenen prosenttia Kanadan alueella koostuu vettä, yli kaksi miljoonaa järviä, jotka tarjoavat rajattomasti seikkailuja vierailijoille.

Väestö ja kieli

Kanada asuu yli 35 miljoonaa ihmistä, lähinnä Englanti ja ranska syntyperän, vaikka useita natiivi intiaaniheimot kuten Chippewa, Cree ja Inuktitut muun muassa myös vahvasti kansoittavat toimialallaan. Viralliset kielet Kanadan ovat Englanti ja ranska sekä katu-ja liikennemerkkien sekä rakennuksia, yrityksiä ja maamerkit on merkitty sekä Ranskan ja Englanti. Etniset ryhmät löytyi Kanadassa ovat sekoitus kuin Ranskan ja eurooppalaista alkuperää, samoin kuin Brittein saarilta, sekä American Indian, ja jotkut Lähi-idän, Afrikkalainen ja Aasian taustat.

Uskonto
Pääuskontona harjoitetaan Kanadassa on roomalaiskatolisuus, jonka jälkeen Baptist, protestanttiset ja luterilaisen sekä muut kristilliset kirkkokunnat. Hyvin pieni osa kanadalaisten harjoiteltu muslimi, kun taas lähes 20% Kanadan asukkaista väittävät ateisti tai agnostikko luonteet.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Lukuisissa kaupungeissa koko Kanadassa ovat yleisimmin vieraillut, kuten Quebec City , joka sijaitsee Québecin provinssissa, Toronto, joka sijaitsee Ontarion provinssissa, ja Victoria, joka sijaitsee British Columbia, ja Edmonton, joka sijaitsee Albertassa. Luoteisterritoriot ja Yukon maakunnat ovat erittäin suosittuja metsästäjille ja kalastajille, jotka tulevat ympäri maailmaa nauttimaan joitakin parhaista että erämaihin Kanada on tarjota. Kanada on tunnettu myös Nova Scotia, vuonna Halifax, jossa uhrit Titanic on haudattu, sekä Prinssi Edwardin saari, rikas historia, luonto, ja jotkut parhaista kalastuksen maailmassa.

Hudson Bay sijaitsee Kanadassa, tarjoaa lukuisia maalla ja vesillä liikkumisesta sekä rikas historia kehittämiseen Kanadan, edullinen kauppa, ja British kolonisaation.

Ilmasto

Ilmasto Kanadassa on yhtä monipuolinen kuin sen asukkaat. Lämpötilat vaihtelevat eteläosissa maan subarktisiin ja arktiset pohjoisilla alueilla, kuten Yukon ja Luoteisterritoriot. Kevät, kesä ja syksy ovat melko lieviä, mutta talvella voi olla purevan kylmää runsaan lumisateen, lumimyrskyt ja pakkaset koko talven.

Talous

Päävaluutta Kanadan on Kanadan dollari.Kanada nauttii suhteellisen vakaa talous, useimmiten seurauksena sen high-tech-teollisuuden kehitystä. Jonka BKT on yli 1 biljoonaa US $, maa nojaa vahvasti palveluihin, minkä jälkeen teollisuus. Kanadan maataloustuotteet kuuluvat jyviä, hedelmiä ja vihanneksia, kalaa, ja metsän tuotteita, kun taas sen teollisuudelle keskittyä kalatuotteet, kuljetusvälineet, ja käsittelemätön sekä jalostetut mineraalit, puu-ja paperituotteet. Kanada vie yli US 460000000000 dollaria hyödykkeiden kuten teollisuuden koneet, lentokoneet, televiestintä ja puutuotteet. Kanada tuonti noin US 460000000000dollaria raakaöljyn, sähkön ja kestokulutustavaroiden.

Kuljetus

Lukuisat lentokentät (yli 1000) palvella kaikkia osassa Kanadaa, jossa yli miljoona kilometriä maantiet. Matkustaa maitse on yleisempää kuin rautatie-ja vesiliikenteen matkustaa Kanadassa, kun taas monet, kokonsa, luottaa lentokentillä kulkemaan maata. Kaupungeissa ja maaseudulla, auton vuokraa ovat erityisen suosittuja, koska ne antavat kävijöille mahdollisuuden viedä aikaa vierailulla eri alueiden omasta aikataulusta. Suuria lentokenttiä Kanada kuuluu, että eivät rajoitu Lontoo International Lentokenttä, Niagara Falls / Niagara South Lentokenttä, ja Ottawa Macdonald-Cartier International Lentokenttä Ottawassa maakunnassa, Montréal Mirabelle International Lentokenttä, Montreal Pierre Elliott Trudeau International Lentokenttä ja Québec / Jean Lesage International Lentokenttä Québecin provinssi, ja Vancouver International Lentokenttä ja Victoria International Lentokenttä Brittiläisessä Kolumbiassa.Erik Nielsen Whitehorse International Lentokenttä Whitehorse, Yukon, vie kävijät äärimmäisen erämaahan Kanadassa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt