autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Kamerun

Aloitussivu > Kamerun

Autovuokraamo Kamerun - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Kamerun sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Douala Lentokenttä

 

 

Kamerun

Autovuokraamo Kamerun
Autonvuokraus Kamerun

Käyttöönotto

Vaikka monissa Afrikan maissa edelleen tehdä kansallisia uutisia levottomuudet ja köyhyys, Kamerun ei ole yksi niistä. Vuosikymmeniä, Kamerun on kokenut poliittista vakautta ja laajentaa sosiaalista toimintaohjelmaa - joten se on ihanteellinen paikka vierailla mihin aikaan vuodesta tahansa. Eri toimialoilla koko maassa, mukaan lukien rautatie-ja öljy edelleen kasvaa ja kehittyä - jolloin se on yksi enemmän menestyneissä maissa mantereella.
Kamerun sijaitsee Keski-Afrikassa, reunustavat Nigeria pohjoiseen ja Päiväntasaajan Guinean etelään aivan vesillä Guineanlahden. Maan rajojen promilleen Biafra - tunnetaan myös promilleen Bonny - osana Atlantin valtameren ja Guineanlahden. Ihanteellinen sijainti mantereen tarkoittaa monia kauniita, luonnon maisemia kuten vuoria, rantoja, sademetsiä ja aavikot.
Maa on myös korkeus ääripäätä - merenpinnan rannikolla Atlantin korkein kohta Kamerunvuoren klo 4, 095 metriä!

Väestö ja kieli

Yli 20 miljoonaa ihmistä soittaa Kamerun koti - maa koostuu erilaisia ​​elinoloja, jotka vaihtelevat kaupunkien paikoista kauko metsätilat. Suomessa on kaksi virallista kieltä Kamerunissa: ranska ja Englanti, jotka juontavat juurensa siirtomaa-ajoista ja väestön kahtiajako, joka tapahtui varhain Kamerunin historiassa. Vaikka Englanti pidetään virallinen kieli maassa, vaikka kävijät todennäköisesti huomaamaan, että ranska on yleisin kieli, jota puhuu asukasta.

Uskonto

Kristinusko on hallitsevia uskonto harjoitetaan maassa - tosin merkittävä osa väestön laskee islamin uskonsa. Kahtiajakoa uskonto on myös maantieteellinen, jossa asuvien muslimien pohjoisosassa maata ja kristittyjen Etelä-ja Länsi osia Kamerun.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Vain harva kaupunki Kamerunissa on suuri väestö. Hieman yli kaksi miljoonaa ihmistä asuu Douala - suurin kaupunki ja maan. Kuten Littoralin alueen pääkaupunki, Douala taloa maan suurin kansainvälinen lentokenttä ja satamat - jotka ovat vastuussa paljon kauppaa. Toiseksi suurin kaupunki, Yaoundé, joka sisältää myös hieman yli kaksi miljoonaa ihmistä, sijaitsee keskustassa Kamerunin ja on pääkaupunki maassa.
On monia kansallisia monumentteja ja museoita Yaoundéssa, historiallisia esineitä vuodelta satoja vuosia löytyy osoitteesta tahansa määrän museoita.National Varaukset antaa kävijöille runsaasti katseluun mahdollisuudet villieläimiä, kuten cheetahs ja kirahveja.Retkeilijöille ja vuorikiipeilijää parven Kamerunin mahdollisuus kiivetä Kamerunvuori - Länsi-Afrikan korkein vuori.

Ilmasto

Joukko maisema tarjoaa kävijöilleen valikoima lämpötila-alueille. Välinen aika marraskuu-helmikuu on mieto ja kuiva, joten se on ihanteellinen aika vaeltaa tai sightsee ulkona. Liiallinen sade löytyy maan välillä heinä-ja lokakuussa, kun taas maalis-toukokuussa on poikkeuksellisen kuuma.
Joulukuusta helmikuuhun, kovat tuulet puhaltaa poikki Saharan luoda pöly myrskyt ja usva monissa Afrikkalainen maissa.

Talous

Valuutta Kamerun Keski-Afrikkalainen Franc. On tärkeää olla rahaa muunnetaan ennen saapumistaan ​​maahan - useimmat pankit alueella ovat kaupallisia, ulkomaiset pankit. BKT Kamerunin on noin US $ 47 miljardia euroa, josta suurin osa maan asukkaista työskentelee maataloudessa. Kamerun vie noin 5 miljardia Yhdysvaltain dollaria vuodessa, pääasiassa öljyn ja öljytuotteiden, puutavaran ja kaakaossa. Maa tuo noin 6 dollaria miljardia vuodessa, pääasiassa sähkö-koneita ja laitteita.

Kuljetus

Saapuessaan Kamerun kautta kansainvälinen lentokenttä Douala tai Yaoundén, erilaisia ​​kuljetus vaihtoehtoja ovat saatavilla maassa. Rautatiet ovat runsaat, mutta yksikään niistä linkittää rajan maihin. Kamerunin valtatie järjestelmä on sovellettu liiallista sateet ja tuuli, eli ne kokevat usein vähemmän kuin toivottavaa olosuhteissa. Tietullit eivät yhdistä suurkaupungeissa - ja niille, jotka haluavat nähdä monimuotoista tapa auton, auton vuokraa ovat saatavilla kaupunkien keskustoissa, rautatieasemilla ja lentokentillä. Suuria lentokenttiä Kamerun kuuluu Douala International Lentokenttä Douala, Garoua International Lentokenttä Garoua ja Yaoundé Lentokenttä (Yaoundé Ville Lentokenttä) Yaoundéssa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt