autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Jordan

Aloitussivu > Jordan

Autovuokraamo Jordan - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Jordan sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Queen Alia Lentokenttä

 

 

Jordan

Autovuokraamo Jordan
Autonvuokraus Jordan

Käyttöönotto

Jordan, tunnetaan virallisesti Jordania, on arabien valtakunta Lähi-idässä. Sijaitsee Itä-joen Jordan, se rajojen Saudi-Arabia, Irak, Syyria ja Israel, ja osakkeet valvonta Kuolleenmeren Israelin ja Syyrian.Sen kokonaispinta-ala on 34495 neliökilometriä (89342 neliökilometriä), mikä vastaa kooltaan Indianan osavaltiossa. Tämä aavikko valtakunta syntyi ensimmäisen maailmansodan jälkeen, ja tuli itsenäinen suvereeni valtio toisen maailmansodan jälkeen. Uskonto ja perinne on tärkeä rooli modernissa Jordanian yhteiskunnassa.

Väestö ja kieli

Arviolta 6,5 ​​miljoonaa ihmistä asuu Jordaniassa. 98% on arabi. Jordania on yksi korkeimmista prosenttiosuudet maahanmuuttajien maailmassa, jossa arviolta 40% sen asukkaista on syntynyt toisessa maassa.Monet maan asukkaat ovat Palestiinasta, Irakista, Egypti, Syyria ja Libya.Siirtotyöläiset uskotaan osuus on yli 30% työvoimasta Jordaniassa. Virallinen kieli on arabia. Englanti on laajasti puhunut täällä, eritoten keski-ja yläluokan Jordanian. Islam on virallinen uskonto ja noin 90% väestöstä on sunni muslimeja, kun taas 8% on kristittyjä.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki, Amman, asuu yli 2 miljoonaa ihmistä. Muita suuria kaupunkeja ovat kuin-Salt lännessä, Jerash ja Irbid luoteeseen, Aqaba lounaassa, ja Azraq itään. Nämä kaupungit ylpeillä monilla 4 - ja 5-tähden hotellit ja tarjoavat modernin urbaanin viihdettä, kuten yökerhoissa ja baareissa. Talous riippuu pitkälti turismista; oli 8 miljoonaa kävijää Jordaniaan 2010. Jordan asuu Petra, arkeologinen kaupunki tunnustettu yhdeksi New Seven Wonders of the World. Sen muita historiallisia ja kulttuurikohteita ovat antiikin kaupungin Jerash ja Bethabara, jossa Johannes Kastaja uskotaan suoritettu ministeriö. On olemassa myös useita vesipuistot turistien suosiossa, sekä useita luonnonsuojelualueita, kuten Shaumari Wildlife Reserve, Dana biosfäärialue, ja Azraq kosteikko Reserve.

Ilmasto

Yli puolet maan, erityisesti itään, kuuluu Arabian Desert. Länsi-alueen maan on osa hedelmällisen puolikuun, ja on metsät ja pellot, ja on sadekausi kestävä marraskuusta huhtikuuhun. Jordan on kuumat ja kuivat kesät ja viileät, kosteat talvet. Keskilämpötilat vaihtelevat 30 ° C (86 ° F) kesällä 13 ° C (55 ° F) talvella.

Talous

Toisin kuin naapurimaissa, Jordan ei ole öljyvaroja. Kuitenkin fosfaatti kaivokset etelässä ovat tehneet Jordan yksi maailman suurimpia tuottajia ja viejiä mineraali. Suurimmat teollisuudenalat ovat ohjelmistot ja laitteistot IT, matkailu ja maatalous. Jordan, keskeinen liittolainen Yhdysvallat, on luokiteltu ylemmän keskitulotason maa, ja sen talous pidetään yhtenä kaikkein pisimmälle alueella. BKT on 37300000000 dollaria USD, josta viennin arviolta 8000000000 dollari dollaria ja tuonnin arvo on 14 miljardia dollari dollaria. Jordanian valuutta on Jordanian dinaari; 1 dollari vastaa 0,709 dinaaria.

Kuljetus

Jordan on laaja valtatie järjestelmä. Travelers löytää auton palkkaa olla kätevin tapa tutustua maahan. Maan ainoa portti on sen Lounais kärki kello Akabanlahti. On kolme kaupallista lentoasemaa, kaksi sijaitsee kaupungissa Amman ja yksi kaupungin Aqaba. Suurimmat, Queen Alia International Lentokenttä Amman, tarjoaa usein kansainvälisiä lentoja.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt