autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Jemen

Aloitussivu > Jemen

Autovuokraamo Jemen - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Jemen sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

 

Kaikki lentokentät

 

Sana’a Lentokenttä

 

 

Jemen

Autovuokraamo Jemen
Autonvuokraus Jemen

Käyttöönotto

Jemenin tasavalta perustettiin vuonna 1990, kun Pohjois-Jemen ja Etelä-Jemen yhdistyivät. Maa sijaitsee eteläpäässä Arabian niemimaalle rajanaapureita ovat Saudi-Arabia pohjoiseen ja Omanin itään.Red Sea sijaitsee länteen, ja Arabianmeren ja Persianlahden of Eden sijaitsee etelään. Jemen on myös useita kymmeniä saaria Punaisellemerelle ja Sokotran Arabian Sea. Lähihistoriassaan on levoton, jossa sisällissota Pohjois-Jemenissä taistellaan vuodesta 2004. Tämän vuoksi poliittinen kriisi, ja suuri uhka heimojen väkivalta ja terrori-iskut, matkustaa Jemen ei ole suositeltavaa, erityisesti Saada alueella Pohjois-Jemen.

Väestö ja kieli

Väestön Jemenin on kasvanut nopeasti viime vuosikymmeninä, ja on tällä hetkellä arviolta 24,7 miljoonaa, jossa 46% väestöstä alle 15-vuotiaita. Jemeniläiset ovat pääasiassa arabiväestöä. Suurin osa maan väestöstä on jaettu heimoryhmien erityisesti pohjoisilla alueilla maan. Maa järjestetään myös huomattava määrä pakolaisia ​​Somaliasta, Irakista ja Etiopia. Noin 53% väestöstä on sunni muslimeja, kun taas 45% on Shia muslimeja. Vain noin 1 prosenttia jemeniläiset ovat ei-muslimeja. Arabia on virallinen kieli, vaikka Englanti on yhä puhutaan suurkaupungeissa ja jäsenet yläluokan.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Pääkaupunki ja suurin kaupunki, Sanaan, on kasvanut nopeasti viime vuosikymmeninä, 55,000 asukkaat vuonna 1978 yli miljoona tänään.Jemen on tunnettu sen luonnon-ja kulttuurikohteita, joista neljä ovat Unescon maailmanperintöluettelossa. Vanha muurin Shibam, tai "Manhattan of the Desert" on 16-luvun kaupungin ympäröi linnoitettu mutaa ja olkia seinään. Antiikin Old City Sanaan, rakennettu yli kaksi tuhatta vuotta sitten, on tarjolla 6000 taloja ja 103 moskeijoita kaikki ajalta ennen 11-luvulla. Historiallinen kaupunki Zabid, lähellä Punaisenmeren rannikolla, on historiallinen pääkaupunki, joka nyt tunnetaan arkeologisia ja historiallisia paikkoja. Sokotran saaristo, kauko-ja eristyksissä saarella ketju, on tunnettu sen hämmästyttävä luonnon monimuotoisuuden, monet kasvit ja eläimet, jotka elävät täällä ei voi nähdä missään muualla maailmassa.

Ilmasto

Useimmat Jemenin on aavikkoilmasto. Se on kuumempi ja kosteampi länsirannikolla, ja erittäin kuuma ja kuiva idässä.Ilmasto on leuto Länsi vuoret, jotka saavat enemmän sademäärä yhdessä kausittaisen monsuuni. Sää vuoristossa voi olla kylmä, varsinkin korkealta. Sanaa, joiden korkeus on yli 7200 metriä, on yleensä kylmää, varsinkin yöllä, kun lämpötila voi pudota nollaan talvikuukausina.

Talous

Jemenin, yksi vähiten kehittyneiden maiden Lähi-idässä, on muodollinen työllisyysaste 35%. Poliittiset levottomuudet neljän viime vuosikymmenen aikana on haitannut Jemenin talouskasvua. Sen talous on voimakkaasti riippuvainen öljyn, öljytuotteiden osuus on noin 25% BKT: stä ja 70% valtion tuloista. Laajalle levinnyt korruptio on estänyt ulkomaisia ​​investointeja muilla talouden sektoreilla. BKT on tällä hetkellä arviolta 33 miljardia dollaria USD, josta viennin arvoltaan 8700000000 dollari dollaria ja tuonti 8200000000 dollari dollaria. Valuutta on Jemenin rial.

Kuljetus

Jemen on suhteellisen vaikea maa saada ja sen ympäristössä. Sanaa on kansainvälinen lentokenttä tarjoaa lentolippuja valitse suurkaupunkeihin kuten Dubai, Kairo, Frankfurt, ja Istanbul.Ei ole enää suoria lentoja Lontoo koska huoli terrorismin uhat Jemenissä.Ulkomaiset matkailijat Jemeniin on oltava matkustusluvat matkustaa pääkaupungin ulkopuolella, ja joillakin alueilla, itsenäinen matka ei ole mahdollista. Joissakin osissa maata ovat off-limits matkustaa tai vaatia sotilaallista saattajia. On tärkeää pysyä ajan tasalla paikalliset olosuhteet alueella haluat matkustaa. Jotkut alueet puuttuu tiet, vaikka muut alueet ovat hyvin hoidettuja tai äskettäin rakennettu moottoriteitä. On taksi järjestelmien suurkaupungeista. Matkoja ulkopuolella pääkaupunki, auton vuokraus on paras vaihtoehto, pitää palkata kuljettaja samoin.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt