autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Japani

Aloitussivu > Japani

Autovuokraamo Japani - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Japani sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Tokyo Lentokenttä Haneda

alkaen 20,-

päivässä

 

Tokyo Lentokenttä Chibanarita

alkaen 20,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Aomori Lentokenttä
Hiroshima Lentokenttä
Kobe Lentokenttä
Kochi Lentokenttä
Nagasaki Lentokenttä

Nagoya Komaki Afb Lentokenttä
Okayama Lentokenttä
Okinawa Lentokenttä (Naha Lentokenttä)
Osaka Lentokenttä Domestic
Osaka Kansai Lentokenttä

Sapporo Chitose Lentokenttä
Tokyo Lentokenttä Chibanarita
Tokyo Lentokenttä Haneda
Yamagata Lentokenttä

Japani

Autovuokraamo Japani
Autonvuokraus Japani

Käyttöönotto

Japani on saariketjulle Itä-Aasiassa. Tämä maa sijaitsee Tyynellämerellä, itään Pohjois-Korea, Etelä-Korea, Kiina ja Venäjä."Land of Rising Sun" koostuu yhteensä 6852 saarta, joita kutsutaan yhdessä Japanin saaristo. Neljä suurinta tunnetaan Shikoku, Syushu, Hokkaido ja Honshu, ja muodostavat yhdessä yli 95% Japanin maapinta-alasta. Kaikkiaan Japanissa kattaa 377915 neliökilometriä, alue hieman pienempi kuin Kalifornian osavaltiossa.

Väestö ja kieli

Japani on yksi maailman tiheimmin asutuista maista maailmassa. Suurin osa väestöstä sijaitsee kaupunkien rannikkoalueilla Honshun. Yli 127 miljoonaa asukasta, Japanissa asuu maailman kymmenenneksi suurin väestö. Tokio, pääkaupunki, on suurin pääkaupunkiseudulla maailmassa, yli 30 miljoonaa asukasta.
Väestö koostuu 98,5% etnisten Japani. Yli 99% puhuu Japanin ensimmäisenä kielenään. Karaoke keksittiin täällä, ja löytyy lähes jokaisessa kaupungissa eri puolilla maata. Japani on kaksi hallitsevaa uskontoa, Shinto ja buddhalaisuus, useimmat japanilaiset ihmiset kumppanina toinen tai molemmat. Maassa on pisin elinajanodote missään muussa maassa maailmassa, tällä hetkellä 83,5 vuotta.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Suurin kaupunki, Tokio, asuu yli 30 miljoonaa ihmistä.Tämä moderni metropoli on maan tärkein taloudellinen keskus. Muita suuria kaupunkeja ovat Yokohama, Osaka ja Nagoya, jotka kaikki ovat yli 2 miljoonaa asukasta.
Suosituimmista turistikohteista myös Hiroshiman ja Nagasakin molemmat pahasti atomipommia päätteeksi toisen maailmansodan. Historialliset kaupungit Japanissa myös Kioton, Kanzawa, ja Nara. Jokainen asuu buddhalaisia ​​temppeleitä, puutarhoja, historiallisia rakennuksia ja muita nähtävyyksiä. Sapporo on kuuluisa lumi festivaali, kun taas Sendai tunnetaan "kaupungin metsien."Fuji, lumi-kärjessä tulivuori, on korkein kohta Japanissa. Maassa on kuusitoista sivustoja Unescon maailmanperintöluetteloon.

Ilmasto

Saaret Japani ovat tulivuoren vyöhykkeellä Tyynenmeren Ring of Fire, ja siellä on yli 100 aktiivista tulivuorta maan sisällä. Tuhoisa maanjäristykset, usein aiheuttaen tsunamin, esiintyy useita kertoja luvulla. Maasto on yleensä vuoristoinen ja karu.
Ilmasto on trooppinen Etelä saarilla, ja viileän pohjoiseen. Matkustajat suosivat vierailee Japanissa keväällä tai syksyllä. Maalis-tai huhtikuussa, kuuluisa kirsikankukka festivaaleilla vetää monia turisteja maahan. Kesä on taipumus olla epämiellyttävän kuuma ja kostea. Talvi on yleensä liian kylmä, varsinkin kun monet japanilaiset rakennukset puuttuu keskuslämmitys.Kaiken kaikkiaan keskimääräinen talvi lämpötila on 5,1 ° C (41,2 ° F) ja keskimääräinen Kesällä lämpötila on 25,2 ° C (77,4 ° F).

Talous

Japani on merkittävä talousmahti, jossa maailman kolmanneksi suurin BKT, tällä hetkellä arvioidaan olevan 5800 miljardia dollari USD. Maan valuutta on jeni (¥). Jotkut suurimmista yrityksistä Japanissa kuuluvat Toyota, Honda, Nintendo, Canon, Sony, Panasonic, Toshiba ja Sharp. Japani on johtava kansakunta tieteellisen tutkimuksen, erityisesti valtakunnassa teknologiaa, koneita ja biolääketieteen tutkimusta.

Kuljetus

Useimmat kansainväliset lennot lähtevät joko Narita Lentokenttä (NRT) Tokion lähellä tai Kansain lentokenttä (KIX) lähellä Osaka.Muut kansainväliset lentokentät ovat myös Chubun International Lentokenttä (NGO) ja Hanedan lentokenttä (HND).Maassa on 1200000 km päällystettyä maantiet, mukaan lukien laaja veronsa valtatiet. Suurnopeusjunien myös kattavat suurimman osan maan. Vaikka julkinen liikenne on erinomainen sisällä suuremmissa kaupungeissa, monet maaseutualueet voivat vain todella Tarkoitus on selvittää oma liikenne; auton vuokraus on erinomainen vaihtoehto matkustaa Japanin maaseudulla.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt