autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Itävalta

Aloitussivu > Itävalta

Autovuokraamo Itävalta - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Itävalta sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Salzburg Lentokenttä

alkaen 15,-

päivässä

 

Wien Lentokenttä

alkaen 17,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Graz Lentokenttä
Innsbruck Lentokenttä

Klagenfurt Lentokenttä
Linz Lentokenttä

Salzburg Lentokenttä

Wien Lentokenttä

Itävalta

Autovuokraamo Itävalta
Autonvuokraus Itävalta

Käyttöönotto

Itävalta on yksi pienten maiden sijaitsee Keski-Euroopassa, jota ympäröivät Tšekin sekä Saksan maan pohjoisrajalla rajojen Unkari itään, Italia etelään ja Sveitsin ja pieni maa Liechtensteinin länteen.
Itävallan alasta laajenee yli 83000 km ², ja tämä kaunis maa on tunnettu parhaiten hänen Alpine ilmasto, viehättäviä kyliä, sen vuoret, ja tietenkin sen pääkaupunki Wien.Kuten yksi vanhimmista maassa Euroopassa, Itävalta on kokenut kaksi maailmansotaa, lukuisia imperiumit ja tasavalloissa.Itävallan historia ulottuu takaisin päivän Ottomaanien valtakuntaa, ja ammattiin Celtic heimojen.

Väestö ja kieli

Vuodesta 2012, arvioitu väkiluku Itävallassa on hieman yli 8 miljoonaa asukasta, ja sen pääkaupunki Wien asuu hieman yli 1,5 miljoonaa asukasta. Tärkein puhuttu kieli Itävallassa on Saksan, tarkemmin Itävalta-Baijerin murteet Saksan kielen, vaikka vaikutteita naapurimaiden, myös Kroatia, Slovenia ja Unkari puhutaan myös jossain määrin maassa.

Uskonto

Etniset ryhmät Itävallassa koostuvat pääasiassa itävaltalaisia, jota seuraa alle 10% seokset Yugoslavians, turkkilaiset, kroaattien, serbien ja uudempia immigrations Lähi-idän sodan runtelemassa maassa.
Pääuskonto harjoitetaan Itävallassa on roomalaiskatolinen, jonka jälkeen protestanttiset vietosta, sekä pieni enemmistö harjoitellaan muslimeja.

Suuret kaupungit ja matkailukohteet

Wien on pääkaupunki Itävallassa, mutta monet muut kaupungit maassa tarjoavat parasta matkailu, mukaan lukien Innsbruck, kaunis kaupunki, joka on isännöinyt kaksi talviolympialaisten (1964 ja 1976). Suurimmissa kaupungeissa Itävalta myös Salzburg (syntyi Mozartin), Linz, Graz ja Klagenfurt.Kun Itävallassa, osoitteessa:

  • Amadeus Mozartin (Mozarthaus) syntyi vuonna Salzburg
  • Käy Tiergarten Wienissä, yksi maailman tunnetuimmista eläintarhoissa
  • Tour Espanjalainen ratsastuskoulu, asuu kuuluisa Lipizzaner oriit
  • Kunnioita kuolleena sivustolla entisen keskitysleirin klo Mauthauseniin
  • Käy Alpine Flower Garden Kitzbühel

Ilmasto

Ilmasto Itävallassa tarjoaa lähinnä viileä ja leuto Alpine ilmasto. Talvet Itävalta voi saada melko kylmä, keskimäärin välillä -10 ja alle 0 ° C, vaikka kesällä lämpötilat ovat miellyttäviä ja voi saada melko lämmin, ja korkein mitattu lämpötila on hieman yli 100 °.

Talous

Itävallan tärkein on euro. Itävallan talous pidetään yhtenä kaikkein vakaa ja rikas maailma, jossa korkea elintaso. Kansainvälinen matkailu on merkittävä, ja hyödyllinen, vaikutus Itävallan talouteen. BKT Itävallan saavuttaa lähes US 350000000000 dollaria vuodessa, ja noin US 173000000000 dollaria vuodessa viennin, lähinnä autoja, tekstiilit, koneet ja laitteet sekä paperi tavarat. Tuonti keskimäärin noin US 183000000000 dollaria, suurten tuonti koostuu elintarvike-, kemian-, öljy-ja öljytuotteiden sekä koneiden ja laitteiden.

Kuljetus

Jos sinulla on mahdollisuus vierailla Itävallassa, on suositeltavaa, että voit tutustua maan U-Bahn, sekä autobahn, ja hyödyntää lukuisia autonvuokraus mahdollisuuksia, jotka tarjoavat matkailijoille mahdollisuuden vaeltaa eri alueilla Itävallassa kaikessa rauhassa . Rautateiden Itävallassa on hyvin yleistä, vain yli 6000 km rautatietä päästä osaksi kaikissa osissa maata ja koko hänen rajojen.
Merkittävällä Itävallan lentokentät kuuluvat Innsbruck Lentokenttä (tunnetaan myös nimellä Kranebitten) Innsbruck, Linz Lentokenttä (Blue Danube Lentokenttä) Linz, Vienna International Lentokenttä (Schwechat Lentokenttä) Wienissä, ja Salzburgin lentokentälle (WA Mozart Lentokenttä) Salzburgissa.

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt