autovuokraamo lentokenttä      
     
 

Aloitussivu | Asiakaspalvelu | Vinkkejä ja tietoa | Tietoja meistä

 
     
 
 

Tiedote

Saat parhaat tarjoukset sähköpostilla tilaamalla uutiskirjeemme

>> Tilaa

 

Lataa iPhone-sovellus

Lataa sovellus iPhoneen tai iPadiin

>> Lataa sovellus

 

 

 

 

 

Autovuokraamo Italia

Aloitussivu > Italia

Autovuokraamo Italia - Vertailemme kaikkia suuria autonvuokrausbrändejä, mukaan lukien Avis, Hertz, Europcar, Sixt ja Alamo, löytääksemme parhaat autonvuokraushinnat. Autonvuokraus Italia sisältää varkausvakuutuksen, (TW), vastuuvakuutuksen ja kolarivakuutuksen (CDW) sekä rajattomat kilometrit, kun vuokraat meiltä.

Meiltä vuokraamalla ansaitset etuja:

 

Säästä jopa 50% verrattuna suoraan firmalta vuokraamiseen

 
  Kaikki tarvittavat vakuutukset sisältyvät aina hintaan
  Sis. arvonlisäveron (ALV) ja lentokenttämaksun
  Ei piilokuluja tai luottokorttimaksuja
  Asiakaspalvelutiimimme on valmiina auttamaan sinua 24/7

Suosituimmat lentokentät

Rooma Lentokenttä Fiumicino

alkaen 9,-

päivässä

 

Napoli Lentokenttä Capodichino

alkaen 9,-

päivässä

         

Milan Lentokenttä Linate

alkaen 11,-

päivässä

 

Milan Lentokenttä Malpensa

alkaen 11,-

päivässä

         

Venetsia Marco Polo Lentokenttä

alkaen 12,-

päivässä

 

Bergamo Lentokenttä

alkaen 11,-

päivässä

 

Kaikki lentokentät

 

Ancona Lentokenttä
Bari Lentokenttä
Bergamo Lentokenttä
Bologna Lentokenttä
Bolzano Lentokenttä
Brescia Lentokenttä
Brindisi Lentokenttä
Crotone Lentokenttä
Firenze Lentokenttä
Foggia Lentokenttä
Forli Lentokenttä
Genoa Lentokenttä

Lamezia Terme Lentokenttä

Levaldigi Lentokenttä

Milan Lentokenttä Linate
Milan Lentokenttä Malpensa
Napoli Lentokenttä Capodichino
Parma Lentokenttä
Perugia Lentokenttä
Pescara Lentokenttä
Pisa Lentokenttä Galileo Galilei
Reggio Calabria Lentokenttä
Rimini Lentokenttä
Rooma Lentokenttä Ciampino

Rooma Lentokenttä Fiumicino

Sardinia Alghero Lentokenttä

Sardinia Cagliari Lentokenttä
Sardinia Olbia Lentokenttä
Sicilia Catania Lentokenttä
Sicilia Palermo Lentokenttä
Sicilia Trapani Lentokenttä
Treviso Lentokenttä

Trieste Lentokenttä
Torino Lentokenttä
Venetsia Marco Polo Lentokenttä
Verona Lentokenttä

Vicenza Lentokenttä

Italia

Autovuokraamo Italia
Autonvuokraus Italia

Käyttöönotto

Italia, virallisesti kutsutaan Italian tasavalta, on Etelä-Euroopan naapurivaltion Ranska, Sveitsi, Itävalta ja Slovenia pohjoiseen, jossa rajan Alppien muodostaman.Maa koostuu saapasvaltio Italian niemimaan yhdessä Sisilia ja Sardinia - Kaksi suurinta saarta Välimeren - ja kymmeniä pienempiä saaria.Italiassa sijaitsevat kaksi itsenäistä valtiota - San Marino ja Vatikaani. Kaiken alueella villapaidat yli 116000 neliökilometriä, joten se hieman suurempi kuin Arizonan osavaltiossa.

Väestö ja kieli

Yli 61 miljoonaa ihmistä elää täällä, joten se viidenneksi väkirikkaimman Euroopan maassa. Väestön jakautuu epätasaisesti, jossa suurkaupunkien ympäröivän Rooman ja Napolin asuu suurin osa maan asukkaista. Roomalaiskatolisuus on ylivoimaisesti yleisin uskonto maassa, Italiassa asuu eniten katoliset seurakunnat asukasta kohden. Yli 90% italialaisista tunnistaa kuin kristitty. Italialaiset muodostavat suurimman etnisen ryhmän, jossa arviolta 92% koko väestöstä. Virallinen kieli on italia.
Maa on tunnettu sen rikas historia taiteen, kulttuurin ja kirjallisuuden. Merkittäviä italialaisten taiteilijoiden myös Leonardo da Vincin, Rafaelin ja Bernini, ja Italiassa on laajalti tunnettu on synnyinpaikka ooppera.Maa on myös tunnettu hyvästä ruuastaan, juustoa, tomaattia, pasta, viini ja kahvi on keskeinen osa italialaisia ​​aterioita.

Suurimmissa kaupungeissa ja matkailukohteissa

Suurimmissa kaupungeissa Italia kuuluvat Rooma, Milan, Napoli, ja Torinon.Rooma, Italian pääkaupunki, oli pääkaupunki Rooman valtakunnan, ja vuosisatojen ajan on ollut poliittinen ja uskonnollinen keskus länsimaisen sivistyksen.Italiassa asuu 47 UNESCO World Heritage Sites, kuten kalteva torni Pisa.Firenze, yksi suosituimmista turistikohteista Italiassa, on parhaiten tunnettu renessanssin arkkitehtuuria ja museoita täynnä kuuluisia maalauksia ja veistoksia.Vatikaani, kun katsotaan itsenäinen valtio, on suosittu matkailukohde Italiassa.

Ilmasto

Italian leuto ilmankosteuden toivottaa turisteille. Välimeren ilmasto on yleensä kostea ja lämmin, kun taas korkeammalle pohjoiseen yleensä kylmempi ja luminen. Talven keskilämpötilat vaihtelevat 0 ° C (32 ° F) 12 ° C (54 ° F), ja keskimääräinen Kesällä lämpötila vaihtelee 20 ° C (68 ° F) yli 30 ° C (86 ° F).

Talous

Italialaiset nauttivat korkeasta elintasosta. Italia oli perustamassa Euroopan unionin ja on kymmenenneksi suurin BKT maailmassa, jonka tällä hetkellä arvioidaan olevan 2160 miljardia dollari USD. Seuraavina vuosina World War II, Italia nopeasti muuttunut talous perustuu maatalouteen yksi maailman teollistuneissa maissa. Maailman suurin viinin tuottaja, Italia on tunnettu myös auto, laite-, teollisuus-ja vaatesuunnittelua. Koska liittyminen Euroopan unioniin, valuutta Italian sisällä on ollut Euro.

Kuljetus

Italia on laaja rautatieverkko yhdistävät kohteita muissa Euroopan maissa. Sen tieverkko on yhtä laaja. Travelers usein löytää auton vuokraus on kätevä tapa matkustaa keskuudessa suosittu italialainen matkailukohteita. Maassa asuu yli 20 suuret lentokentät ja 40 tärkeitä satamia, joten kansainvälinen matkailu helppoa. Suurimpia lentokenttiä maassa kuuluu Leonardo da Vinci-Fiumicino Lentokenttä (Rooma), Malpensa Lentokenttä (Milan), Linate Lentokenttä (Milan) ja Venetsian Marco Polo Lentokenttä (Venetsia).

 

 

     
 

Vuokra auto

Olosuhteet ja menettelytavat

Asiakaspalvelu

Tiedot

Tilaa uutiskirjeemme

Uusimmat artikkelit

Auton vuokrauksen hyödyt